k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 oh be. su skimsonik ulkede besiktasim sayesinde sevinebiliyoruz arada neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 oğuzhan inanılmaz kötüydü ya bugün. ortalama oynayabilse 5-6 atacakmışız demek ki rahat rahat. köylü şenol'un ilk 11 tercihleri yine yanlıştı galiba sdadauhufgfdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Silphatos said: 1-3 https://i.imgur.com/Tt1lc5Z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 helal la iyi bilmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Peregrin said: Sizinle bir de mac sonrasinda konusalim isterseniz. Euroleague'in ne kadar gereksiz oldugundan dem vururuz Evet dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 dün öğlen arkadaşlarla konuşuyoduk bi an dedim 3-1 bitecek nerden estiyse xeske daha fazla basaymışım asdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Tebrikler Besiktasa. Porto'nun o kadar iyi olmadigini zaten tahmin ediyordum da Portekiz ligi performansi yaniltici olmus. Ha iyi takim zaten, ama Besiktas daha akilliydi. Tecrube baya farkettiriyor Avrupada. Iyi grup derken bunu kastediyordum hep. Tonla yenemeyecegin takim arasindan bunu cekmek cook iyi oldu. Simdi Leipzig'i atiyorum disarda yenme zorunlulugu yok cunku zaten Porto filan da yenemeyebilir. CL hedefi olan takim icin cok iyi kura, sansli bir Abou yoksunlugu ust uste guzel geldi. Bu arada 1-3 skor icin 10 oran baya az bence. Iddaa cok felaket kotu ya oran konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 oo cek bi karambit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 abi oyle zaten ya cok dusummicen. dusununce tutmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 oran 10 degil abi 35. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Sotto said: Tebrikler Besiktasa. Porto'nun o kadar iyi olmadigini zaten tahmin ediyordum da Portekiz ligi performansi yaniltici olmus. Ha iyi takim zaten, ama Besiktas daha akilliydi. Tecrube baya farkettiriyor Avrupada. Iyi grup derken bunu kastediyordum hep. Tonla yenemeyecegin takim arasindan bunu cekmek cook iyi oldu. Simdi Leipzig'i atiyorum disarda yenme zorunlulugu yok cunku zaten Porto filan da yenemeyebilir. CL hedefi olan takim icin cok iyi kura, sansli bir Abou yoksunlugu ust uste guzel geldi. Bu arada 1-3 skor icin 10 oran baya az bence. Iddaa cok felaket kotu ya oran konusunda. oran 35. yatırdığı 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 A aynen ben yanlis gordum. E iyi tabii o zaman sdf. Direk sartli olmus benim iddaa diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Cok temiz oynadi besiktas, hic bu kadarini beklemiyodum. Acayip keyifli macti. Yalniz biraz daha top tutarak oyun sogutmayi da ogrenmesi lazim besiktasin. Mesela porto baskiyi arttirdigi dklarda bi gol atsaydi macin rengi degisebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 O dediğin için medel daha erken girmeli. Babel lens yapmalıydı hoca. Babel zorlandı son bölümde topla gitmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 lens vardı bi de di mi ahah unuttuydum ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=L-BoRJ26Tmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Ah be. Ne geceydi... :D https://twitter.com/__Besiktas___/status/908071461130326021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Silphatos said: lens vardı bi de di mi ahah unuttuydum ben onu Fenerin en iyi oyuncusunu alip yedek ot..sdfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Vardar ovasiiii Vardar ovasiiii Kazanamadiii Porto sarabiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Baba akıo akıo takım Zaaaaaaaaaaaa ne koyduk beeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 bülent başqan!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 haha abu soyunma odamıza gelmiş dalga geçiyor. https://twitter.com/HaberKartali/status/908078602805239808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 babeldeki bu arkadaslik ruhu cok iyi lan sdfg herkesi kankaladi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Abu seneye beleşe bizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Feci sicak kanli adam ya. Yarim sezonda takimin nese kaynağı olmuştu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar