Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Grego said: ben deyince fiziki olarak kendinizi nerede hissediyorsunuz. spesifik olarak. burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Hepiniz ordaydınız be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Üşeniyorum, öyleyse yarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 30 60 90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 varım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 varız lan tabi manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 post kasiyorum oyleyse varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 noter kanıtlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 https://i.redd.it/tw1meyrliakz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 bilimle açıklamıom ki, kütle çekimi var abi. Başka var olan bişeyi çekiyorum ben, hiç bişi yapmadan ve elimde olmadan. Grego said: dur ipucu vereyim, kendi varlığı üzerine düşünebilen, varlığını sorgulayabilen bir şeyi bilimle açıklamak paradoks oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ginaly said: Varlığı kanıtlayabilmem için diyalektik üzerinden yokluğu kanıtlamam gerekir. Varlık dediğimiz şeyi önce bir sınırlandırmamız lazım. Bunu kendim seçebilirim, mesela unique bir atom dizilimine n diye bir kod atarsam, bu dizilimdeki her değişim olasılığı ve atom sayısındaki değişimi de içerecek şekilde n+1'inci bir kod ile tanımlayabilirim. n sayısı benim atom dizilimimi tanımlayan herhangi bir kod ve her n E evren olmak üzere, her n için bilinmeyen n+1'inci bir eleman bulabilirim. yani benim atom dizilimimin n ise, n+1 olan muhakkak bir dizilim vardır. hiçbir şey olmasa kendime bir atom eklerim, o da var olmuş olur. bu durumda, evren (E) kümesi, bütün dizilimlerin toplamı ise, E={n,n+1,n+2,.....} E-n={n+1,n+2,.....} ise n=0 demek ki n aslında yok. ben yokmuşum. kanıtlayamadım, gg, bye. çok uzun yazmışsın okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ah be bone https://mcdn01.gittigidiyor.net/29539/tn30/295392655_tn30_0.jpg niye başka topiklerden hırs yapıyon abi, 40 yaşında adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ginaly said: niye başka topiklerden hırs yapıyon abi, 40 yaşında adamsın. ha pardon bir tek sen hırs yapınca iyi yani, ben yaparsam kötü. iyi peki madem. kutulu oyun diye dalga geç, hırs yap, ben karışmıyorum. bir sonraki mesajımda da kutulu oyun orjinal oyun üstünden atıfta bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ha yazdığının uzun ve saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 çıkarıp masaya vuruldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Grego said: soru bu, nasıl cevap verebiliyorsunuz buna. psikoloji masterı yapan arkadaşını da foruma üye yap da laf taşıma işi bitsin abisi. sana da yazık bize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 cevabı aramıyorum ya, ortaya soru attım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Bone said: ginaly said: niye başka topiklerden hırs yapıyon abi, 40 yaşında adamsın. ha pardon bir tek sen hırs yapınca iyi yani, ben yaparsam kötü. iyi peki madem. kutulu oyun diye dalga geç, hırs yap, ben karışmıyorum. bir sonraki mesajımda da kutulu oyun orjinal oyun üstünden atıfta bulun. haha he hırs yaptım yıllarca ve sonunda kutulu oyun diye dalga geçtim. forumda meme olmuş bir şey artık kutulu oyun, niye bu kadar takılıyorsun anlamak mümkün değil. misal ben de dolar 4.60 olacak dedim, sonra göt oldum, şimdi millet bana laf edince 'hepinizden nefret ediyorum ühühü' diye ağlıyor muyum? mesela 'get a life bonec' de ünlü sayılır. tam da duruma uygun düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Discrete bir consciousness olarak varlığı kesin olarak ispatlamak imkansız. Ben nerede bitiyor, seni algıladığını düşündüğün tüm diğer aktörlerin hayal ürünü olmadığını nasıl bilebilirsin vs. Ama olay sadece varlıksa, varlıktan ne anlamak lazım. Bir simülasyon yaratmış olsak da başkasının simulasyonunun bir parçası olsak da kendi perspektifimiz var. Bu yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ben varim, aksini iddia eden iliktir derim. bitti gitti. basksa sorusu olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bu ve bunun gibi sorulari olanlari onumuzdeki hafta kastroya bekliyorum hepsinin cevabını ufacik bir kagit parcasinda bulacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar