supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 eskiden pati pro club vardi, hala var mi o tarz bir şey?
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 son dönemde aşırı sinirlendiriyor beni bu oyun. büyük takım felsefesiyle oynuyorum. millet için taktik değiştirmem diyerek oyunumu kabullendiriyorum sdf. ama kardeşim her maç yaptığım adamın kadro 4-3-3 counter/ultra defensive olur mu arkadaş. dün %71 %29 topla oynama 18/10 şut yenildim. herif 2 şut 2 gol ile aldı maçı. kanser yemin ediyorum. kalenin dibinden vuruyorum girmiyor. herif ceza sahası dışından pogba ile kareye dokununca gol. gerildim.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ben bırakalı çok oldu oyunu ya. ne packden bir şey çıkıyor, ne scripted pozisyonlar/maçlar zevk veriyor.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 red, paticigin son fifa neferi ya. fifa rage'lerini ondan takip ediyoruz artik asdf fifa 19 on siparis, ultra extra mega dembele editiyon $159 bekliyoruz X(
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=PFrgm0aVW3E https://www.youtube.com/watch?v=fXO3npy9tdw bi tane attığım bi tanede kaçırdığım gollere bakın abi asfdasfd
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ya inat ettim. sadece ingame gold ile pack açıyorum. şuana kadar rahat 50-60 pack açmışımdır. 1 kere kroos çıktı o kadar sdf. bu hayvan kadroları nasıl kuruyorlar anlamadım. full squad battle mı oynuyorlar. ben sıkılıyorum single hayatta oynamam.
Goering Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 WL monthly rewardla falan yapiyorlar. reddit'te ciddi para gomen kitleler de var...
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Takaslayacak oyunun varsa elinde takas yapabiliriz
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 alınır da fut'ta yine cinnet geçirmeye başladım. bütün maç efsane oynuyorum, geliyor if ya da iconla orta sahadan plase falan vurup atıyor 1-0 kazanıyor çıldırıyorum ya da 3-0'dan 3-4 maç verdim dün öyle şeyler oluyor. çok kötü oynayanlar, kadroya para basıyr atak bile yapamıyorsun falan. attığın her topu ai kesiyor zaten vs... ama yine de oynuyoruz işte, böyle bir bağımlılık asdfdsa
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 applev0dka said: Takaslayacak oyunun varsa elinde takas yapabiliriz Abi bende hiç yeni oyun filan yok ya. Ben çok fazla oyun oynayamiyorum. En yeni oyunum UC4 :)
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Su an TR PSNde 89 TL daha düştüğü oluyor mu bunun?
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 nope alabileceğin en düşük fiyat al gitsin
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 DarKRideR said: alınır da fut'ta yine cinnet geçirmeye başladım. bütün maç efsane oynuyorum, geliyor if ya da iconla orta sahadan plase falan vurup atıyor 1-0 kazanıyor çıldırıyorum ya da 3-0'dan 3-4 maç verdim dün öyle şeyler oluyor. çok kötü oynayanlar, kadroya para basıyr atak bile yapamıyorsun falan. attığın her topu ai kesiyor zaten vs... ama yine de oynuyoruz işte, böyle bir bağımlılık asdfdsa fut'ta div 3'ü geçemedim. div 3'te hayvani olmayan kadroya denk gelmedim. herkeste messi ronaldo dolu. imkanı yok yani. muhteşem bir motivasyon falan inanmak gerek. sıfır hata da yapsan herif çakıyor bale ile ortasahadan. niye sıçtılar ki şu oyunun içine. eskiden fut oynarken ronaldolu kadro görünce ooo diyorduk. şimdi special dolu bütün kadrolar. maradona hagi pirlo henry no9'lu kadrolar işin bokunu çıkardı bence.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ben 4'te kaldım, weekend zaten finali bir kez gördüm gerisi maks yarı final. leş olmuş oyun ya, leş cidden oynamıyordum 2 senedir ne güzel yine sinir krizi eşiğine getirdi. tek bir if adam ile orta sahadan bile şut çekip maç kazanmalar mı dersin, anlam veremediğim ve hiçbir şekilde engellenemeyen ara paslarla salah, gabriel jesus kaçırmalar mı dersin muazzam cidden ya oyundaki dengesizlik. seviye ilerledikçe o dengesizliği öylesine görüyorsun ki cidden. https://i.hizliresim.com/vjpWnm.jpg şu kadro nedir mesela ya, işin garibi bunu 1-0 yendim. div4'te geldi işte 1-0 yendim. o kadar kötü oynuyordu ki buraya kadar nasıl gelmiş hayal etmek zor değil. ben de 1-0 yaptım, sonra full yattım top çevirdim ibneliğine. gerçi paslar bile bozuluyor böyle takımlara. dün bi adama denk geldim mesela boş arazide bile düz pas atamıyorsun iki adam arasında, mutlaka bozukluk oluyor ki if salah ile falan araya girip gol atabilsin diye... sokarım böyle oyuna ya. oynayacağız el mahkum da harbi net sinir krizlik leş oyun olmuş.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 care rocket league. gerci fifa kanserse, RL aids saldfjkla en iyisi pati takimi kurup, herkesin kendi adamini yonetmesi. chat'li falan baya bir eglenceli olurdu. oyle olsa, surekliligini bilsem alirim hemen de, kemik kadro yok iste, 3-5 mac sonra millet dagiliyo, oyunda kic gibi yatiyo kenarda. sonra ultimate'e sarip heder oluyoz. girmem o topa.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ultimate'e sarmazsan da ömrü yok oyunun işte, ultimate tam bir bağımlılık. tabletten derslerde falan sbc kovalamak, ucuz kovalayıp pahlaı satmak ayrı bir zevk. ama onu ypaarken oynamazsan işte ilerlemiyorsun da. oynarsan çıldırıyorsun. çok bambaşka bir duygu bu soktumun ultimate team'i ya...
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Şöyle bir kadro var bende.WL de 25-30 arası ortalamam oynayabildiğim zamanlarda.Div 1deyim sürekli. 4.600points ile paket açıp draft yaptım sonrada sbcleri bitirdim bu hale geldi kadro.Custom ayarlar ile sakin oynamak yetiyo aslında
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Eskisi gibi birbirimize karsi oynayamiyor muyuz? Illa bu ultimate ile mi online oynaniyor
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Normal takımları seçerek oynanıyor karşılıklı. Ek olarak 2vs2 gibi modlar da var
Öne çıkan mesajlar