denalir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 GOTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 hala almayan varsa %25 steam indirim kuponu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Ben yeni oynama firsati buldum da baya guzel olmus oyun be. Avellone a baya "abi oyunu sen nasi istersen oyle yapalim" demisler gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 ilk oyuna beş basar diyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 İlk oyun gayet güzel, ikinci oyun daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Boss combatları dışında ilkinden daha iyiydi de o konuda ilkine göre zayıftı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 oyun güzel de bi türlü parti kompozisyonuna karar veremedim son kararım şöyle oldu bu sabah: lone wolf - ranger red prince - tank fane - conjurer lahse - cleric yok öyle yapma böyle böyle yap derseniz şimdiden değiştireyim fazla zaman kaybetmeden, baygınlık geldi fort joydan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 multi denendiniz mi bunu uzun süre, oynatıyor mu ekip olarak, yoksa meh mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 lone wolf'un bonuslardan yararlanması için party'nin 2 kişi mi 3 kişi mi ne olması gerekmiyor muydu max? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Multi de oynanıyor ya, multi de çok keyifli. Biz 2 kişi oynadık çoğunlukla. Modlarla falan oynayın hatta combatı zorlaştıran. En zor modda düşmanların levelları hep +1-2'ye scalleyen ve aynı zamanda combat xp'yi düşüren modlarla daha bi keyifli oluyor level'ı şişirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 max 2 de lone wolf tan kastı orada ifan ben mezd bence. fane garanti bende sadece diğerleri istediği gibi değişebilir. takım kompozisyonundan ziyade 2 defa bitiriyorsun oyunu tüm karakterlerin olaylarını çözüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 1 lone wolf için max party size 3'tü galiba, 2 lone wolf için 2 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 "lone wolf" said: Lone Wolf provides +2 Max AP, +2 Recovery AP, +30% Vitality, +30% Physical Armour, +30% Magic Armour, and doubles invested points in attributes and combat abilities (except Polymorph ability), while you are adventuring solo or with at most one companion. This bonus is temporarily removed while there are more than two members in the current party. Incompatible with Glass Cannon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Dragonfire said: max 2 de lone wolf tan kastı orada ifan ben mezd bence. aynen en eğlenceli kafa kol koparmalı classlar hangisi diye sorayım o zaman powerplayin dibine vurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 deathknight falan yapan buildler vardı onlara bakabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Saeros said: oyun güzel de bi türlü parti kompozisyonuna karar veremedim son kararım şöyle oldu bu sabah: lone wolf - ranger red prince - tank fane - conjurer lahse - cleric yok öyle yapma böyle böyle yap derseniz şimdiden değiştireyim fazla zaman kaybetmeden, baygınlık geldi fort joydan asd lone wolf bonusu icin max 2 kisi olmasi gerekiyor partinin. Senin kastettigin Ifan olabilir mi ? Scoundrel skill leri baya op oynaması da cok keyifli tavsiye ederim. Ranger+assasin+tank ile physical dmg, bir tane de heal, buff/debuff atabilen ve spell dmg ile dot ve cc yapan bir mage vardi çok rahat olmustu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Sebille lohse fane prince HAK YOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ifan reis'siz olur mu abi naptın. seslendirmesi yeter gerçek erkeğin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 dsjhfgfds ne tatlı ekip lan bu https://www.youtube.com/watch?v=DM5LQWf65dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Definitive edition ın preorder dlcsi baya sağlam görünüyor, sanırım dayanamayıp siparişi vereceğim. https://pbs.twimg.com/media/Dd-iNrlVQAAkZOl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Böyle epic dlclere ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 axedice said: Definitive edition ın preorder dlcsi baya sağlam görünüyor, sanırım dayanamayıp siparişi vereceğim. https://pbs.twimg.com/media/Dd-iNrlVQAAkZOl.jpg Oyun varsa definitive edition beleş geliyor biliyorsun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Bir el atın bakalım. Konuya sıfırım. Yeni deneyeceğim. İçinde Ifan olan 4 kişilik party kurmak istiyorum. Hangi karakter hangi sınıf? Çok baktım internette ama her kafadan başka ses çıkıyor kafam karıştı. Buradakilerin çoğu bitirmiş. Tecrübenize güveniyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Tactician da oynamadigin surece hersey is yapiyor ya. Su sekilde olabilir mesela Ifan - huntsman Red prince - warfare Sebille - scoundrel, polymorph, necro Fane - caster aero-hydro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ifan kekonun teki. Sebille lohse fane prens gitcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar