Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdris usta resmi başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizin asgari ücretiniz benim aylık kahve param diyerek trdeki çomarları felaket çıldırtıyor sdfds
2-3 yıl önce falan izliyodum bu adamı, daha o zamanlar 150-200 takipçisi vardı şimdi 46k olmuş. Adam azimli ya.
Mesaj tarihi:
eskiden ben de izlerdim de geçne seneden beri bıraktım. o da bi ara bırakmıştı zaten sadfdsa

bi yerden sonra bayıyor. ama ilk izleyenler için özellikle eski bölümleri harbi 10 numara beş yıldız asdfasd
Mesaj tarihi:
µh said:

utuculuk yaptigi zamnlari anlattigi bir video var, bildigin solo performans sergiliyor adam inanilmaz bir yetenek

Su ilk geldiginde yaptıklarını anlattigi bor video var.
45-50 dak olmasi lazim ama izleyeni oyle bir kitliyor ki, goz kirpmadan dinliyorsun adami. Muthis bi hitabet yetenegi var adamda
Mesaj tarihi:
TRdeki okulların diploma denkliğinin ABD'de bi halta yaramadığını anlattığı bi video vardı. 1 saat 30dk otur izle kitlenirsin, sıkılmazsın. Ama hangi bölümdü unuttum bak.
Mesaj tarihi:
senko said:

µh said:

utuculuk yaptigi zamnlari anlattigi bir video var, bildigin solo performans sergiliyor adam inanilmaz bir yetenek

Su ilk geldiginde yaptıklarını anlattigi bor video var.
45-50 dak olmasi lazim ama izleyeni oyle bir kitliyor ki, goz kirpmadan dinliyorsun adami. Muthis bi hitabet yetenegi var adamda

şu sanırım

https://www.youtube.com/watch?v=HIBx6ypNoVk&t=01s
  • Yeni Oluştur...