ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Emre333 said: senko said: sabonis said: bu arada derin özgür ne la. bu dönemde çok duyuyorum böle alışık olmadığımız çift isimler. millet tek isimde anlaşamayıp iki istediğini birden mi koyuyo napıyo :P Bu isimleri verebilmen için on kosul beyaz yaka olman lazım. Maas skalasi artinca sonuna su ve can eklerini de getirebiliyorsun. En ust kademeler ipeksu ve berkcan. berkcan, mustafacan bunlar beyaz yaka cocugu ismi degilki. ama berkecan desen tamam. dur bakalim bizim bilkentli beyaz yaka tayfa evlenmeye basladi. ne isimler gelicek cok merak ediyorum. kurtcan filan gelirse sasirmam. Cayfer koyacam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 iki isim hep istemiştim, özgürde iranda peydah olmasından gayrı :) sabonis said: bu arada derin özgür ne la. bu dönemde çok duyuyorum böle alışık olmadığımız çift isimler. millet tek isimde anlaşamayıp iki istediğini birden mi koyuyo napıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 kızım olursa ismini Arven Arya koyucam. bu arada Bora Mir çok güzel isimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bora mir iyiymiş. aras gorn da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ya aslında astronomiden bişi koymak istedim ama benim ilgi alanım o, çocugu zorlamayayım dedim. sora barkın koyasım geldi, talihi benzemesin dedim. Derin hatun avlama ismi zaten :D star citizen biraz daha gecikirse 2. hesabı almak gerekicek, beyler oğlanları çoğaltında kullanılacak büyük gemiler varsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Uzay koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 oberyn koymanı beklerdim ben suark çocuğun ismini sdfs. eşin veto etti muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 totemic said: kızım olursa ismini Arven Arya koyucam. bu arada Bora Mir çok güzel isimmiş. arya gayet legitmiş yalnız. hem türkçede de karşılığı var, bi yandan da en kaliteli got karakterine gönderme.tuttum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Erkek olursa okyanus koyun ki dalgasi buyuk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sonra amerikaya eğitime yollayında kısaca anus desinler çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Eneee GZ :)-D Paticeye de GZ :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Tebrikler. Sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür dilerim. Kız olursa Harika Oğlan olursa Muhteşem demiştim ama kabul ettiremedim. 8 aylık, Atlas ellerinizden öper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 _Rave said: totemic said: kızım olursa ismini Arven Arya koyucam. bu arada Bora Mir çok güzel isimmiş. arya gayet legitmiş yalnız. hem türkçede de karşılığı var, bi yandan da en kaliteli got karakterine gönderme.tuttum ben bunu patiden dışarı çıkmasın bu isim önerileri sonra ege gibi her 3 çocuktan 2sinin ismi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bizim bir arkadasin soyadi bahce.. nan dedim su cocugun masraflari neyse vereyim cocuga sampiyon fener adini koyalim da..adam bjk li..yemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Hayırlı olsun ikinize de. Adıyla yaşasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Liebe said: öyle gibi biraz aahahhaah astuğ adana samsun trabzon urfa yumuşak g ulan kodlayamıyorum bile ismimi yumuşak g nedir içim bir tuhaf oluyor söylerken bu ne la. astuğ ne. abbooo küfür eder gibi. hastuğ lan ordan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 abi işin kötü yanı asu falan anlıyorlar, asu hanım diye mailler geliyor :( ulan borazan gibi sesim var ne asusu emenike ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 totemic said: kızım olursa ismini Arven Arya koyucam. bu arada Bora Mir çok güzel isimmiş. Bir tanıdığım kızının ismini Arven koydu. İlk duyduğumda çok şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bana bok yemek duser ama isimlerim yerini degistirsen daha iyi degil miydi tebrikler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 olm arya bütün dünyada millet köpeklerine koyuyo lan. istanbul'da 3 tane köpek arya biliyorum ben. dizi karakteri ismi koymayın oğlunuza kızınıza bi zahmet. oldu olacak oğlunuz da goku olsun (goku köpek de var tanıdığım ayrıca asdfdas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 arya daha winterfellde vitaminken türkiyede arya isimli insanlar vardı hala varlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sen hala fistlenmedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 2550ye fistliyomus abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar