Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 dana22 said: onu birak da nasil oldu annen.. anne demis. ban. Ayni. cigerlerden 750 ml su cektiler, nefesi duzelir gibi oldu iki gun, simdi yine ayni. WBC yerlerde (4.66 -> 1.80 -> 1.60, yarin daha da dusuk cikacak muhtemelen), o yuzden tup falan da takmiyo doktoru. Bekliyoruz iste nolcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 samaella said: hizmet alma topicleri nerden yürüyor lan hiç rastlamadım. deeppati is real!!! Hic aktif satis yapmadim. Hep word of mouth marketing benimki. Ondan yok hic bi yerde. Bir de para kazanmak icin degil de, milletin derdi cozulsun diye yapiyordum daha cok. Yoruldum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Valeron said: 2 soru var aklımda 1 ne hizmeti veriyosun Tim ? 2 "di" misin sen adını değiştirdin ? bunları bi açıklarmısın reca etsem 1 - Webhosting, domain falan. Kimin ne derdi varsa kisaca. 2 - Benim evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 abi ben de yıllar sonra tekrar baktığımda di yörünge dışı görünce bi garip olmuştum. meğer burdaymışsın hala, sevindim. soru işaretlerimi giderdin çok mersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Tim said: Valeron said: 2 soru var aklımda 1 ne hizmeti veriyosun Tim ? 2 "di" misin sen adını değiştirdin ? bunları bi açıklarmısın reca etsem 1 - Webhosting, domain falan. Kimin ne derdi varsa kisaca. 2 - Benim evet :) 1 alacağın be kadar 2 hizmete ve fiyata dair mailleşme var mı? 3 hizmeti verdiğini kanıtlayabiliyor musun? İcra takibi yapılır, adamın üstüne birşey varsa veya maaşı varsa alırsın paranı. Rakam önemli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Darqainu said: Ben de yazının başında ürktüm sonunda rahatladım (:D Hizmeti bırakma Tim sonra migrate falan beceremeyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 olm bu tim kim ya? 2003 ten beri adamın adını ilk defa duyuyorum bir de bu arkadaştan hizmet alanda var + parasını ödemeyen bile mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 tim = di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Belki yeri degil ama Tim, vm hizmeti veriyosan sole 4gb lik windoz makineyi kaca kiralarsin aylik/yillik? valla odeme yaparim ben sikinti olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 linode ve turevlerine baksana once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 aws, azure vs baktim da tuzluydu yau. dedigine de bi bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Valeron said: abi ben de yıllar sonra tekrar baktığımda di yörünge dışı görünce bi garip olmuştum. meğer burdaymışsın hala, sevindim. soru işaretlerimi giderdin çok mersi bir Cumalı Ceber fanına göre çok naifsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 reyou said: Belki yeri degil ama Tim, vm hizmeti veriyosan sole 4gb lik windoz makineyi kaca kiralarsin aylik/yillik? valla odeme yaparim ben sikinti olmaz :) Production icin istemiyosan Linode ya da Digital Ocean varken geri kalanlari pek gereksiz abi. Onlara bi bak. Production icin istiyosan go go AWS. Azure hala iskenceydi bir kac oncesinde, duzelmemistir hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 kışkış yapalim topluca toplanip, kışkış yapmak genlerimize islemis oldugundan bu onu derinden etkileyecektir dna seviyesinde, https://i.imgur.com/dMQbolO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Valeron said: abi ben de yıllar sonra tekrar baktığımda di yörünge dışı görünce bi garip olmuştum. meğer burdaymışsın hala, sevindim. soru işaretlerimi giderdin çok mersi Ben de geçen gördüm Di'nin yanında Yörüne Dışı aha dedim neler oldu acaba. Meğerse buradaymış hala. Ve tabi ki ben de "Tim kim lan?" diye merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 sipeyskeyk said: Valeron said: abi ben de yıllar sonra tekrar baktığımda di yörünge dışı görünce bi garip olmuştum. meğer burdaymışsın hala, sevindim. soru işaretlerimi giderdin çok mersi bir Cumalı Ceber fanına göre çok naifsin ben cumali ceber fanı değilim ki ben Recep İvedik'i sevdiğimi ve güldüğümü söylemiştim sadece. Cumali Ceber'le alakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 yama yapıyorum da tapu vs. işlerinden anlayan avukat var mı şuan buralarda safsdf birkaç basit şey soracağım da pm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Performance yerlerde. Paticik ifşa takımı uyumuş resmen. 7 sayfa olmuş, şimdiye kütükteki akrabalara kadar dökülmüş olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bence elemani buldular arkadas listesindeki kızlara yuruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 pascalnouman said: bence elemani buldular arkadas listesindeki kızlara yuruyolar Abi bu nasıl bir düşünce akışı ya dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Rotweiler said: Performance yerlerde. Paticik ifşa takımı uyumuş resmen. 7 sayfa olmuş, şimdiye kütükteki akrabalara kadar dökülmüş olması lazımdı. Olm ben kesin sensindir diye seyettim ama degilmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 yok ya asla yamuk iş yapmaz o adam. sözü senettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Esh said: Rotweiler said: Performance yerlerde. Paticik ifşa takımı uyumuş resmen. 7 sayfa olmuş, şimdiye kütükteki akrabalara kadar dökülmüş olması lazımdı. Olm ben kesin sensindir diye seyettim ama degilmissin. Ba ba ba. KİME BORCUMUZ KALMIŞ LAN??!???121!!211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 niye yasal olarak yapacakmışız ki... THIS IS PATİCİKKKKKKKKKKKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 la kaç sayfa olmuş aramızdaki dolandırıcı kim öğrenememişiz hadi ifşa gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar