Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm eski cm'de ne güzel arka planda fotoğraflar oluyodu gerçek maçlardan falan. birkaç bin tane falan vardı herhalde öyle.
niye öyle bi şey yapmıyolar yine bilmem. çogzel oluyodu o fotoğrafları görmek.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şu oyuna halen para verip bu herifleri şımartan herkes maldır o kadar net.

30 senede adamların yaptığı tek innovation 3d maç o da o kadar kötü ki tepeden nokta izlemek halen daha iyi.
Mesaj tarihi:
Football Manager Files

By footballmanager

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

https://itunes.apple.com/gb/podcast/football-manager-files/id1287008795?mt=2

Güzel yapmışlar..
Mesaj tarihi:
su oyunu turk recruiter lari ve milli takim ekibi, gotunu kaldirmadan oynasa, yada en azindan AI nin tavsiyelerini yerine getirse turk ligi 3 gomlek atlar. bu kadar net.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
valla maç motoru bu sefer olmuş sanırım ya. ben ki sadece commentary olarak takip ederim bunda utanmasam tüm maçı izlicem. grafikler falan baya başarılır. sardı..
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

DURUN!!!!! Gelişmiş maç motoruyla dalga geçerek haksızlık yapıyomuşuz. Adamlar maç motorunu hakkatten geliştirmişler!!

22vs22!! HYPE HYPE HYPE!!! Hemen aldım şu anda yükleniyor!

Mesaj tarihi:
Gelişmiş scout sistemi de getirmişler galiba.

Ben almadım bu sene de, herkes yeni scout sisteminden çok şikayetçi, takip ettiğim kadarıyla scout raporları mesaj olarak düşmüyormuş falan değişik değişik işler diyorlar :)
Mesaj tarihi:
Ben oyunu beğendim yalnız, daha gerçekçi olmuş.Transfler oturmus, kontrat görüşmeleri de öyle.Yalnız oyuncular geçen serilerden kalan klasik sürekli kontrat yenileme talebine devam ediyorlar.

Maç motoru da daha efektif çalışıyor, en azından sürekli orta-gol tipi varyasyonlar görmüyoruz...
  • Yeni Oluştur...