dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 fetocu diye almasinlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 olm eski cm'de ne güzel arka planda fotoğraflar oluyodu gerçek maçlardan falan. birkaç bin tane falan vardı herhalde öyle. niye öyle bi şey yapmıyolar yine bilmem. çogzel oluyodu o fotoğrafları görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 gol atmak zorlasmis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 taktik ekranında dikdörtgenler yerine formalar geri gelmiş sanırım en çok ona sevindim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 demo geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Dynamics https://www.youtube.com/watch?v=zmVvc35M4N8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Scouting System https://www.youtube.com/watch?v=SDfaNEjK9hc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Tactical Revamp https://www.youtube.com/watch?v=BeXV0MieLmY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 lol revamp 2 tane tuşun yerini değiştirmişler revamp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 şu oyuna halen para verip bu herifleri şımartan herkes maldır o kadar net. 30 senede adamların yaptığı tek innovation 3d maç o da o kadar kötü ki tepeden nokta izlemek halen daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 kızılelma firmadan ne kadar alıyorsan söyle aramızda toplayıp fazlasını verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 18 i birak ben 89 sezonunu filan oynamak istiyorum resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Football Manager Files By footballmanager To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts. https://itunes.apple.com/gb/podcast/football-manager-files/id1287008795?mt=2 Güzel yapmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Sports Science https://www.youtube.com/watch?v=2QOchNSxakw Bunu sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 su oyunu turk recruiter lari ve milli takim ekibi, gotunu kaldirmadan oynasa, yada en azindan AI nin tavsiyelerini yerine getirse turk ligi 3 gomlek atlar. bu kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1Woak1Bl_KI ::o Ön alım yapanlara demo yarın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 dün akşam başlamış beta ama TW Warhammer'dan sıra gelmedi. Oynayanlar yine aynı diyor ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 oynayanlar yalan söylüyor kardeşim gelişmiş maç motoru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 valla maç motoru bu sefer olmuş sanırım ya. ben ki sadece commentary olarak takip ederim bunda utanmasam tüm maçı izlicem. grafikler falan baya başarılır. sardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 0.3 güncellemesinden sonra oyun iyice oynanmaz derecede ağırlaştı.inş betadan sonra düzeltirler tüm sorunları şuan tam bir fiyasko oyun keşke almasaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 DURUN!!!!! Gelişmiş maç motoruyla dalga geçerek haksızlık yapıyomuşuz. Adamlar maç motorunu hakkatten geliştirmişler!! 22vs22!! HYPE HYPE HYPE!!! Hemen aldım şu anda yükleniyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Oyun çok yavaş herkeste öyle sanırım. İnşallh güncelleme falan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Gelişmiş scout sistemi de getirmişler galiba. Ben almadım bu sene de, herkes yeni scout sisteminden çok şikayetçi, takip ettiğim kadarıyla scout raporları mesaj olarak düşmüyormuş falan değişik değişik işler diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Ben oyunu beğendim yalnız, daha gerçekçi olmuş.Transfler oturmus, kontrat görüşmeleri de öyle.Yalnız oyuncular geçen serilerden kalan klasik sürekli kontrat yenileme talebine devam ediyorlar. Maç motoru da daha efektif çalışıyor, en azından sürekli orta-gol tipi varyasyonlar görmüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Oooo gelişmiş maç motoru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar