Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 herkesin her yazdığına takacaksan bu topik 100 sayfa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Harbiden takiyomusum gibi bi halim varsa kendimden utanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 bence ondan değil de okuduğunu anlamayıp fistan'a saldırdığın için utansan yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 sanal sitede post atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 siteye sanal post atmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Bi sakal atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Güncel'de görünce önce dolandırmak anlamında mecazi "çarpmak" sandım, bayağı bayağı asıl anlammmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 asgari ücretle senin acele işini yapmaya çalışan elemanın hayatını silk bence. üst modelli araba lan bu boru mu. ite bak kesin karı kıza şekil koyuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 ayrıca site yetkililerine ricam, lütfen kapalı otoparkı olmayanları siteye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Beyler mevzu var kosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 masa said: baban söylenmesi gerekeni söylemiş. seni adam yerine koymadıkları için ilk babanı aramışlar, hatırla alakalı olduğunu düşünmüyorum. bekle işte tamir edecekler arabayı, başka işin mi var. bu çocuğu kimse adam yerine koymamış galiba. bilip etmeden millete böyle laflar ettiğine göre bi derdi var sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Patlamis misirimi aldim izliyorum ben. Bu merso bmw binenlerin hepsi oc zaten, hepsi asosyal cahil ayak takimi, hepsi arabalariyla toplumda yer edinmeye calisiyo ama paticik neferleri sayesinde nasip olursa kafasini ezecegiz hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 kesin bmw si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 OP kardeş senin de gülüp geçme zamanın geldi artık. sanki biz çarptık ulan arabayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Oripxnot said: Patlamis misirimi aldim izliyorum ben. Bu merso bmw binenlerin hepsi oc zaten, hepsi asosyal cahil ayak takimi, hepsi arabalariyla toplumda yer edinmeye calisiyo ama paticik neferleri sayesinde nasip olursa kafasini ezecegiz hepsinin. düzgün konuş lan biz sana oc diyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 küheylan said: Oripxnot said: Patlamis misirimi aldim izliyorum ben. Bu merso bmw binenlerin hepsi oc zaten, hepsi asosyal cahil ayak takimi, hepsi arabalariyla toplumda yer edinmeye calisiyo ama paticik neferleri sayesinde nasip olursa kafasini ezecegiz hepsinin. düzgün konuş lan biz sana oc diyor muyuz? Abicim sen bi psikologa falan gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 hepimiz sanalız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Rewendor said: Güncel'de görünce önce dolandırmak anlamında mecazi "çarpmak" sandım, bayağı bayağı asıl anlammmış. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Auril said: kesin bmw si var 335ix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Ya volvo ya da Seat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 araba neymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 araba emekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Araba bariz beyaz bmw, neyi tartıştınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Beyaz bmw harici model var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 @op geçmiş olsun ve çok iticisin. Bu tavırlarla kendini 2 sayfaya banlatmayi basarirsin. Konuya dönersek; kendine dert etme. İyi hissettirecekse ara söyle yapacağınız işi sikeyim diye. Hani olay senin dışında sigortacının yaklaşımına da bağli olduğundan ne desek boş. Aynısı benim başıma gelse o kazayı yapan kişinin yeterince mahcup ve pişman olduğunu görmezsem tabi burnundan getiririm. Ya biz bunu vurduk ama sıkıntı etme hallederiz biz derse gevşek gevşek, ağzıma geleni söylerim, üstüne kavga çıkarıp dayak yiyebilirim. Ama işte ya biz bi bok yedik, arabayı vurduk, çok pişmanım, telafi edicez, lütfen kusura bakmayın derse ya kardeşim tamam da az dikkat edin siz de yani cık cık diye az bi nazlınır geçerim herhalde. Araba da vw bence. Utanıyor artık o kadar bmw mercedes muhabbetinden sonra söylemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar