Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Dota'nın kart oyunu. Ciddiyim. Valve yapıyomuş. 3 tane harita 5 tane hero varmış. https://twitter.com/PlayArtifact https://www.youtube.com/watch?v=DA5mY8XqrHU Abii.... AHUAHUDSHUAHDUAHSUDHUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 harita mi varmis? o nasil oluyor? keske birileri de (ingame currency ile) tradingli kart oyunu yapsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Bilmiyorum abi. Day9'ın açıkladığı 3 harita 5 hero var. Bu kadar. Sadece bu kadar biliyoruz :D John Bain @Totalbiscuit Reminder Valve ain't in the game making business anymore. Artifacts being made because some small team in Valve felt like it, that's it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 şunu yapana kadar dotaya 2 hero koysalarmış 7 senede yaptıkları orjinal tek hero maymun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 750 like 2300 dislike videoda asdf Ne bu nefret anlamadım. Kart oyunu işte çıtır çerez, cayır cayır da oynanır yani. Millet cidden ruh hastası ya yorumlara falan bak adfsd babalarının şirketi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 geliyor gonullerin efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 2018 e daha çok var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 lele https://www.youtube.com/watch?v=OR4jPtrDCLo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 yumy said: 750 like 2300 dislike videoda asdf Ne bu nefret anlamadım. Kart oyunu işte çıtır çerez, cayır cayır da oynanır yani. Millet cidden ruh hastası ya yorumlara falan bak adfsd babalarının şirketi sanki nefretin çoğu adamların her şeyinin kopya olması. blizzardın ürünlerini öylesine sömürdüler ki doyamayıp hala onların kopyası oyun üretip paylanmaya çalışmaları milleti tilt etmiş. kimsenin ticari olarak +- düşündüğü yok, tamamıyle dışarıdan bakarak tiksinmelerine sebep olan bu vaziyetten dolayı öfke kusmaları. müşteri her zaman haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 blizzardın ürünü ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 bir ekside ben verdim videoya, mis. transactionlarla milleti sömürmek için aptalca şeylerin peşinde koşacaklarına gitsinler adam akıllı oyun yapsınlar, parası neyse verelim. valve'nin dota 2 chestlerindeki sömürüsünü ve RNG dolandırıcılığını iyi bildiğim için yanına bile yaklaşmam bu oyunun. kart oyunu için Gwent yeterli gayet, illa para vericeksen de MTG var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 blizzardın ürünlerinin çalıntı olmadığını mı iddia ediyor monşer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 şu dijital oyunlarda chest/card pack açarken çakallık yaptıklarını ve ihtimallerle falan oynadıklarını düşünenler var mı hala ya. inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 sabonun söylediğinin bait olup olmadığını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 sanssizsansli said: yumy said: 750 like 2300 dislike videoda asdf Ne bu nefret anlamadım. Kart oyunu işte çıtır çerez, cayır cayır da oynanır yani. Millet cidden ruh hastası ya yorumlara falan bak adfsd babalarının şirketi sanki nefretin çoğu adamların her şeyinin kopya olması. blizzardın ürünlerini öylesine sömürdüler ki doyamayıp hala onların kopyası oyun üretip paylanmaya çalışmaları milleti tilt etmiş. kimsenin ticari olarak +- düşündüğü yok, tamamıyle dışarıdan bakarak tiksinmelerine sebep olan bu vaziyetten dolayı öfke kusmaları. müşteri her zaman haklıdır. Ne blizzard'ın ürünü kart oyunu mu blizzard ürünü? Dota mı? ajsdhfakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Demek PATİDE bile, blizzardı orijinal, diğerleri onu kopyalıyor sanan insan varmış. Vay be... Wow daki sistemleri yıllar önce başka oyunlarda oynamışken, o oyunların bile wow dan çaldığını söyleyen insanlarla tartıştığım ve haksız olduğumu söyledikleri günleri hatırladım :D blizzard orijinal arkadaşlar zorlamayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 sanssizsansli said: yumy said: 750 like 2300 dislike videoda asdf Ne bu nefret anlamadım. Kart oyunu işte çıtır çerez, cayır cayır da oynanır yani. Millet cidden ruh hastası ya yorumlara falan bak adfsd babalarının şirketi sanki nefretin çoğu adamların her şeyinin kopya olması. blizzardın ürünlerini öylesine sömürdüler ki doyamayıp hala onların kopyası oyun üretip paylanmaya çalışmaları milleti tilt etmiş. kimsenin ticari olarak +- düşündüğü yok, tamamıyle dışarıdan bakarak tiksinmelerine sebep olan bu vaziyetten dolayı öfke kusmaları. müşteri her zaman haklıdır. bu nasil muazzam bir cehalet, allah kurtarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Şanssızşanslı öyle ya. Çok şeetmeyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 burada bahsettiği olay valvenin dota1 den arakladıkları sanırım. Doğal olarak blizzard'dan araklamış oluyor bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 blizzard developerlari mi yapmis dotayi anlamadim, dota 1 blizzard'in degildi ki valve 'araklasin' ? fikri mulkiyet neydi, emekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 dota 1 miş, mmo imiş, kart oyunlarıymış.. BUNLARIN HEPSİNİ BLIZZARD YAPTI! hatta overwatch da orijinal, yıllar önce oynadığınız overwatch tarzı oyunlar bile blizzard dan çalındı. Siz bilmiyorsunuz arkadaşlar, blizzard hariç tüm oyun firmalarında ZAMAN MAKİNASI var. Hepsi geleceğe gidip, blizzard dan çalıyor. Biz aptal olduğunuz olduğumuz için bunları bilmiyoruz. Blizzard ı savunan oyuncular büyük resmi gördüğü için savunuyorlar. Cahiliz kabul edelim. edit: çokmu dolmuşum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 sabonis said: şu dijital oyunlarda chest/card pack açarken çakallık yaptıklarını ve ihtimallerle falan oynadıklarını düşünenler var mı hala ya. inanılmaz. =)) said: sabonun söylediğinin bait olup olmadığını anlayamadım. abi ahaha aynı şeyi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 samaella said: burada bahsettiği olay valvenin dota1 den arakladıkları sanırım. Doğal olarak blizzard'dan araklamış oluyor bir şekilde. Yok abi öyle birşey dotayı parasıyla aldı adamlar oyunun geliştiricilerinden. Blizzard dünyasına ait olan karakter isimleri vs. hepsi değiştirildi zaten. Dota 1'in geliştiricisi icefrog da valve ile çalışıyor. Baya aynı insan sorumlu yani dota 2 ile dota 1 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Blizzardın dotaya köstek olmaktan baska yaptıgı bir şey yoktu.. Sonra ellerinden kaxınca dota bizim diye dava actılar.. Yüzsüz köpekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Peki bütün bunlar valve ın sırf hs tuttu diye kendi ekosisteminde trade e uygun bi kart oyunu yapmasını etkiliyor mu? Hadi gwentin yine feci popi bi minigame tabanı vardı, sırf hs rakibi olsun oynansın diye çıkarmadı adamlar. Bunlarınki direk çakma. Blizzin suçlu olması bunu değiştirmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar