totemic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Güncel başlıklara bakın ya futbol ya siyaset. bi 10 sene önce oyun başlıklarından diğerlerine fırsat kalmazdı. Tamam yaşlarımız ilerledi çoluk çocuğa karıştıkda yine de özümüzü unutmayalım derim. vallahi bıngıldak başganı özledik!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Atelier oynuyorum valla tüm boş zamanlarımda bu aralar. Süper oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Soyle bi oyun oynayak Yukleyip yükleyip siliom. Ama.learning curve u hizli olan bi oyun soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 DOTA 2 PAMPA GELSENE XDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 400 karakter var onda sdf Hepsini ogrenesiye kadar oyundan bayarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 senko said: Soyle bi oyun oynayak Yukleyip yükleyip siliom. Ama.learning curve u hizli olan bi oyun soyle bende öyleyim ama eskiden oyunlar konusulur tartışılırdı burada oynamaktan daha keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 dead cells oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 victor vlana sardım ben çok güzel oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 pubg'ye gelin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Grafikleri cok kotu onun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ultima oynayan nesil grafikleri çok kötü bahanesiyle gelmesin ya, harbi bitmiş burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 http://store.steampowered.com/app/569480/Kingdoms_and_Castles/ Şehir kurmalı seviyosanız yeni çıktı, tatlı bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 oyun oynayamıyoruz ki oyun konusalım. işten güçten zaman kalmıyor. eve geliyorum 2 oyun oynayayım diyorum, üşeniyorum twitch'de bişeyler izliyorum. o kadar ps4 aldım elimdeki oyunlardan çok 2018 oyunlarını beklediğim için oynayamıyorum. ayrıca garbage ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 zipzip said: http://store.steampowered.com/app/569480/Kingdoms_and_Castles/ Şehir kurmalı seviyosanız yeni çıktı, tatlı bi şey. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Madcat said: ultima oynayan nesil grafikleri çok kötü bahanesiyle gelmesin ya, harbi bitmiş burası. ultima'nın grafikleri iyiydi be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 oyun mu? yok kardes benim macbookum var 3 yildir oyun oynamiyorum. web site acmayi da birakacam yakinda cok kasiyor chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 master of magic..bir tur atip kapatiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Beni anca ultra casuallar kurtariyor artik Bayonetta var mesela onu sevdiydim Su farming oyunu vardi o sardiydi biraz Gecen fallout3 kurdum menuden basim dondu resmen. Su dead cell iyiye benzio mesela Ha bak rayman in yeni oyununu buldum on numaraydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Tam bir beyaz yakali olmussun senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 dead cells'in yanına hollow knight ve axiom verge'ü de verelim. gogo metroidvania. bi de bloodstained gelse de igarashi reis still got it mi değil mi görsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 PC’de oynayamıyorum ben de artık. iPad, Vita ve 3DS sadece. Handheld sadece. PC başında uzun soluklu oynamak yerine el konsolunu açıyorum, getektiğinde uyutup çantaya atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Esh said: Tam bir beyaz yakali olmussun senko Sorma ya wowda world first kovalamaktan buralara kadar dustuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 niye? çünkü büyük oyunu gördük, elhamdülillah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 yalnız başlığın artık beni özlemiyorsun berke tadında olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar