Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Oldun gittin amk, diger taraftan bahsedersin ama ben yalnizca %20 hataliydim diye. Bitti abi bitti, neyin muhasebesi bu? Motor suruyosan kelle koltukta suruyosun bu kadar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 yok o motorcu, kalan comar. eleştirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Her argümanın çürüyüşünde akıl almaz bir derail geliyor, nefretiniz ve cehaletiniz çok güzel. İnsana motoru sevdiriyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Ben sana soyliyim hatta ne olacagini. Carptigi ve olen adamin da ailesi daha kan parasi isteyecek ailesinden falan. Hak hukuk diyeceksin, polis "verin verin ugrasmayin" diyecek. Ulkenin her yarindan bok aktigi icin, olumun herkese dert olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 konunun özeti; apaçi videolari var ama sayilmaz, siz cahilsiniz/çomarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Adam paramecium a da kaza yaptirmis bir de Allah korusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Asıl sana çarpmış olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Sunduğum yorumlara henüz adam gibi bir antitez sunulmuş değil maalesef. En yaklaşan yine para olmuş. Hepiniz öncelikle motorcu diye, sonra da bir iki apaçi videosu nedeniyle suçlu bulup geçiyorsunuz. Sorsak hepiniz aydın, hepiniz ülkedeki kutuplaşmadan şikayetçidir ama işinize gelen yerde zerre farkınız kalmıyor. Benim tepkim buna. Bugün geçmişi şaibeli olan motorcunun başını yakar, apaçiydi der geçersiniz, bir ay sonra pırıl pırıl bir akrabanıza aynı şey olur, anca kendi başınıza gelince ağlayıp tepki vermeye başlarsınız ama o zaman da çok geç olur. Ülkenin özetine ne kadar benziyor, değil mi? Örneğin ay başında bir kaza gördüm, motorcunun biri aynı köprüde Anadolu-Avrupa geçisinde yoğun trafikten sıkılıp, en sola geçip, ek şerit göründüğü an allah ne verdiyse basmış. Sağ şeritten sıkılıp ek şeride geçmeye çalışan bir panelvan aniden önüne kırınca da panelvana orta yerinden girmiş, vurduğu araç yüksek olduğu için üstünden uçup gidememiş de, arada ezilmiş kalmış sinek gibi. Motorun plakasıyla farı aynı anda bana bakıyordu, adamın yerdeki kanlarının üzerinden geçmek zorunda kaldık motorla. Gazetelere bile çıkmadı. Şimdi mesela bu kazada motorcunun bir aracın şerit değiştirmesi gibi gayet olası bir senaryoyu gözardı ederek it gibi basmasını eleştirin, biz de eleştiririz, zaten öldüğüne üzülsem de ben de haksız ve tedbirsiz buldum kendisini. Fakat köprüde karşı şeritten refujun üzerinden önüne yaya atlayıp bilmediğimiz bir sebepten ölmesine kendi hırslarınız yüzünden kılıf bulmayın, biraz objektif olmaya çalışın. Olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Yazık oldu. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ülkenin özeti elin barzosunu baştacı etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Kazada belki haklı, bir insan ölmüş üzücü, ama örnek bir motorcu değil. Daha fazla hype lamamakta lazım adamı o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 bilmedigim icin soruyorum motorsikletlerin emniyet seridinden gitmesi serbestmi?istanbulda emniyet seritleri motor kayniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 miyaw33 said: bilmedigim icin soruyorum motorsikletlerin emniyet seridinden gitmesi serbestmi?istanbulda emniyet seritleri motor kayniyor İstanbul'da geçen sene yayınlanan bir genelgeyle 6. Sınıf HGS ücretlendirmesi ve emniyet şeridinden gitme serbestisi çıkarıldı motosikletlere. Ondan önce de gayriresmi olarak polisler serbestlik tanıyordu. İstanbul Trafik A Bölge Müdürü ile görüşmüştüm, sebep olarak "gerektiğinde hemen şeridi boşaltabildikleri için ve küstürürsek trafiğe %10 daha araba ekleyecekleri için bokunu çıkaranlar dışında müsamaha göstermelerini öğretiyoruz memurlarımıza" demişti. Edik: Genelgeyi yanlış biliyormuşum, ya da Google'da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 bir yerden bir yere gitmenin en kısa yolu emniyet şeridi olduğu için, motorcuların bazıları bir yerden bir yere çabuk gitmek istediği için, kaçınılmaz oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Önce arabaların, servislerin, koca koca 500T'lerin girmesini engelleyin de sıra motorlara gelsin. Bir de kıskançlık dışında ne gibi bir sorun teşkil ettiklerini açıklayabilecek olanınız var mı, çok makbule geçer. Keşke herkes arabasını insan gibi kullansa, motordan vergi ve köprü parası alınmasa, daha çok teşvik edilse, daha çok motosikletli daha güvenli şekilde seyahat edebilse, rahatından olamayanlar da rahat bir trafikte istediği yere gitse gelse. Gel gör ki Türkiye demek, crab mentality demek. Ben bekliyorsam motorlu da beklesin, 1.5 boy için makas atan, şerit değiştiren arabalar onları çiğnesin, biz de "motor tehlikeli" diye nutuk atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 daha güvenli diye giriyorum ben, hatta o yüzden e5 değilde tem tercih ederim olabildiğince. Bide açabiliosun zaten arayı ambulans falan geldiğinde zırt diye. Motor dünyası çok büyük bi adam kaybetti, valla tanıdığım bütün motorcular bi üzgün bi buruk bugün. Yeri doldurulmaz bu adamın. Aynı kalite bi adam araba camiasında olsa, doğru düzgün araba incelemeleri yapsa lord olur alır yürür. ama g.t lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Suark said: daha güvenli diye giriyorum ben, hatta o yüzden e5 değilde tem tercih ederim olabildiğince. Aynı. Sağdan araba gelmiyor bari, soldan da iyice kanunsuz terbiyesiz olan %5 falan geliyor, onları da tekerine falan bakıp önceden seziyorsun da yavaşlıyorsun. Diğer türlü herkes her an şerit değiştiriyor, dönüşe son anda 2 şerit öteden giriyor, bunları yaparken çoğu sinyal vermiyor, sonra birileri çıkıp "motosiklet ölüme davetiye kanka" diye ezberden gazeller okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 barkın yetenekli ve zeki bir apaçi reisimizdi. kedini imha etti sonunda ama öğütleriyle benim gibi birçok motosiklet kullanıcısının imha olmasını engellemiştir. ölürken bile güzel bir ders verdi motosiklet kullanıcılarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ölürken verdiği ders ne tam olarak? yanında başkasını da mı götür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 gecenin bi koru senin onune E5te adam atlasin, sende ayni dersi verirsin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Olurken verdigi ders "turkiyede motora binmek malliktir" oldu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 arabayla ezip öldürüp kendisini kurtarmak yerine, motoruyla çarpıp kendisi de ölmüş. şu çıkarımı yapmak zor olmamalı ya. kazaya sebebiyet veren mal olunca sen naparsan yap farketmiyor. arabayla da ölebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 onun kazasi degil galiba, onun icin siliyorum videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 O değil de köprünün yeni adı amma tutmuş. ben tutmaz sanıyodum, demek ki milletimiz destekliyor bu değişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar