Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2pbwgwllquA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 baya tırt trailer ilk film de bok gibiydi zaten 10 yaş altı için film işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Utanmadan ikinci filmi mi çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 pacific rim'e de laflar edilmiş. transformers'ın yapamadığını yapan taş gibi aksiyon filmiydi valla. taş gibi derken muhteşem falan değil tabi ama gayet IMAX git dan dun birbirine giren yaratıkları ve robotları izle testosteron yüklen çık. ama bu trailer en ufak bi hype uyandırmadı ben de. youtube top comment çok iyi açıklamış: "This looks like a game trailer not a movie trailer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 glados un sesini araklamışlar gaben reis el atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ilk filmde de vardı glados'un sesi zaten. yani tabi sesi kopyalamak değil de, glados'u seslendiren kadın filmin kadrosundaydı, yine kadrosunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 herhalde yonetmeni ve sescisi de kadroda ki ayni vurgu ve processing var portal ile sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 birebir aynı diil ya ama baya ciddi benziyo. bilerek yapılmış bir seçim tabi ki o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 su filmleri yapan adama sorsan muhtemelen "evet, begendik, koyduk" der gecer. birebir ayni degil ama ciddi benziyor demez. :D https://www.youtube.com/watch?v=impqqmVBrtk https://www.youtube.com/watch?v=YVcdzMfroEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 İlk film için: "I wanted very much to have her, because I'm a big Portal fan. But just as a wink" Del Toro did get Valve's permission to use the familiar GLaDOS voice for the trailer, Del Toro added that McLain's voice will eventually be modulated somewhat. "The filter we're using is slightly less GLaDOS. Slightly. The one in the trailer I wanted to be full-on GLaDOS" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Bu trailer sayilmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 HYPE HYPE HYPE!! ilki cok iyiydi, bu da oyle olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ilk filmi izlemedim. bunun traileri bana da oyun traileri gibi geldi ve o sebeple ilgimi cekti. hani taktik maktik yok hikaye yok, bam bam yapmislar gibi. robotlar da tatli duruyor. e oyleyse izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Ilk film de öyleydi ki. Devasa robotlar ile başka boyuttan gelen devasa yaratıkların okyanusda yumruk yumruğa kavga ettiği filmde hikaye mi beklenir ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Nekro said: glados un sesini araklamışlar gaben reis el atsın parayi basip almisti zaten ilk film icin. https://www.youtube.com/watch?v=impqqmVBrtk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ilki güzeldi ya. çeksinler çeksinler. µh said: baya tırt trailer ilk film de bok gibiydi zaten 10 yaş altı için film işte dev robotlar dev yaratıkları yumrukluyor, bağırıyor film olayım bundan ibaret diye diye. sen 10 yaş üstü, derinliği olan filmler arıyorsan bu konulara uğraman bile hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ilk filmin kasten b movie yapıldığını 10 dakka sonra fark ettim de onu bilerek bile izlesem zor dayandım bana göre değil. charlie day için izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 abi dev robotlar dev yaratiklarla savasiyor fuzelerle kiliclarla bir erkek daha ne isteyebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 cerezlik film işte sonra transformerslardan guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 senko said: abi dev robotlar dev yaratiklarla savasiyor fuzelerle kiliclarla bir erkek daha ne isteyebilir ki? füzeler kılıçlar savaş sahneleriyle derdim yok onlar iyiydi ya. o diyalogları karakter arcları falan öyle koyacağına hiç koymasın abi sırf savaşı izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 eheh muthis efeklerle atmosferle, guzel kurgu/konu yaptin mi matrix seviyesinde film yapmis oluyorsun zaten :) matrix dedim de yarin oturup seyredeyim bir daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Bu filme laf edenler küçükken Transformers, Voltron, Saber Rider and the Star Sheriff izlemeyenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Son sahnesi çok tırttı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 evet 30 saat fist fight yapıp son dk dragon blade i cekmesi hos degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Olay görsel şovdu zaten ilk filmde. Konu falan için bu filme giden varsa hatayı filmde değil kendisinde arasın. Dirsek roketi diye bir şey vardı zaten, ne kadar ciddi konu bekliyorsunuz? Hedef kitle için gayet eğlenceli çıtır çıtır filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar