totemic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 bugün sezon 11 başlıyor kimseden çıt yok. Safları görelim patiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Ekleyin şimdi başlıyorum. Oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ros yok, fresh başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Hep aynı şeyler oynamanın mantığı yok artık sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 bana her seferinde sıfırdan başlamak iyi geliyor. 1-2 hafta oynayıp bir dahaki sezon başlangıcına kadar yüzüne bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Dün sezonu bitirdim. Sezon 12 de görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 khalad said: Hep aynı şeyler oynamanın mantığı yok artık sıktı. usanmadan hala Dota 2 oynayanlara ne diyeceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Bone said: khalad said: Hep aynı şeyler oynamanın mantığı yok artık sıktı. usanmadan hala Dota 2 oynayanlara ne diyeceksin :D allah ıslah etsin ne diyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Necroyu haftasonu deneme fırsatım oldu yeni sezonda, bence daha bitmemiş işleri skill item uyumu iyi değil arkada pew pew sceletal mage yapıyor çoğu build başkada bir çare yok gibi. Aslında 70 olana kadar en hızlı char patlata patlata gidiyorsun ama 70 den sonra nanay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Ne gidiyor oyunda şimdi, barbarla gene ordan oraya zıplamalı menü varsa hiç kasamıcam :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Necro dışında bir değişiklik yok setler itemlar buildler bildiğin gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Bi ara diablo 2 yükleyeyim yine ya biraz necro oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Sezon yapip kapatin. Wizard ve Dh ile rahat 80 90 gr yapiliyor. Wd de iyi gerisi leş. Kas kas 3 saat item reforge et daha beteri çıksın. Böyle oyunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Necro olarak season 11 bitiren var mi ? Primal ancietnler dahil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Primal ancient dediğin öyle kolay düşebilen birşey değil malesef. Heleki düşürdüğün set olacak peh peh.Adamlar bilerek getirdi onu. Milleti iyice mala çevirmek için onları tamamlamak için 2k paragon kasacak bir sürü adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 paragon 300 deyim daha primal görmedim o bayağı zor düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 dusuyor dusuyor kirincada 15 fs veriyor mis gibi. paragon 800. ladderlarin fatihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 solo 70 yapmadan primal düsmüyor biliyorsunuz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Evet bunu bilmeden 500 e kasan arkadaşım var. solo 70 yapabilmeniz lazım primal için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 solo 70 yaptıktan sonra herhangi bir torment veya grde düşüyor mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 herhangi bir torment herhangi bir gr herhangi bir karakterde düşüyor evet. düşmesi de gerekmeyebiliyor, cube'den de çıkabilir, kadaladan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 solo 70 dediğiniz ? grift lvl 70 dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 applev0dka said: solo 70 dediğiniz ? grift lvl 70 dimi Aynen 1 kere Gr70 solo yapican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 4 arkadaş seasonal hardcore açtık dün gece. şu oyunun gerçek zevki cidden hardcore'da çıkıyor ya. adrenalin, stress, dikkat, item düşünce elde ettiğin haz falan hep daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 sen bana mesajı hardcore oynarken atmadın ama emin misin? GR62 yapabildim ühühüh daha var 70 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar