Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 soguktan degilde yukseklikten dolayi sanki daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 (düzenlendi) 30 dakika önce, Fistan dedi ki: buradan baya zayiat çıkar o irtifada sıraya girmiş bekliyorlar, hastalanıp ölecekler bu foto gerçek mi bilmiyorum ama everest tırmanma sezonu başladı ve duyduguma göre aynen böyle sıra varmış 320 kişi varmış burada 2 kişi sıra beklerken ölmüş şuan bir dağcı 28 saat de 3x8000lık yapmış çok kısa süre içinde 14 tane 8klık zirveyi bitirmeyi hedefliyormuş bu fotografı da bu arkadaş çekmiş... https://www.instagram.com/nimsdai/?hl=tr Mayıs 27, 2019 Llama tarafından düzenlendi 28 saat değil 48 saat, 7 ayda 14x8000 hedefi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 4 dakika önce, Norak dedi ki: soguktan degilde yukseklikten dolayi sanki daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 12 dakika önce, senko dedi ki: Alala boyle tehlikelerin hala oldugunu bilmiyordum hakikaten. Abi ne bileyim teknoloji gelismedi mi, bendeki sikko bisiklet ceketi bile ruzgari fln gecirmiyor, bu dagcilar neler giyiyorlardir kimbilir, astronot gibi giyiniyorlar. Ona ragmen nasil soguktan oluyorlar ki kışın bozdağa çıkayım dedim. tırmanıyorum bir anda batar kara saplandı ayağım ayağımı çıkarırken kürek gibi botumun içine kar girdi inene kadar ayaklarım bembeyazdı bunu everestte yaşasam her halde ayağımı keserlerdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 15 dakika önce, senko dedi ki: soguktan bu: https://en.wikipedia.org/wiki/Altitude_sickness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 O kadar yuksekte oksijen takviyesi gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 bu kadını dağda donmak üzere buldular bir kaç yıl önce kadın hayaller görmeye başlamış, biri gelip bana soyunmamı söyledi ve bana kahve ikram etti demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Norak tamam abi sakin ol ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 gereksiz bir sey bu everest falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 skyrim'de tırmanıyorum ben yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Ayıp lan sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 devrimsel bir stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Monoblok alumunyum sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 https://www.lme.com/en-GB/Metals/Non-ferrous/Aluminium#tabIndex=0 kim bilir kaç kilodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 3-4 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 ne kavga etmislerdir bunun sunumunu ben yapmicam banane diye ahah otobusun onune bu adamimi mi kaktirmislar saldkfjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 hızlıca skiplemişler sonrada sahneyi terketmiş zaten dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 (düzenlendi) Everest cok acayip bir ortam. Bu kadar sira olmasini gectim ayni zamanda bildigin graveyard. Youtube'dan filan videolara bakarsaniz donarak olmus insanlar 30 yildir bozulmadan duruyor filan kiyafetleriyle (bozulmadan derken pozisyon anlaminda). Elbette kimsenin almasi mumkun degil zaten olume terk diye bir olgu var. Every man for himself. Hatta muthis kitap vardi bir expeditionla ilgili bulabilirsem yazayim. Haziran 4, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Yukarı doğru tırmanırken insanların cesetlerini görmek çok korkutucudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Aynen. Anladigim kadariyla inis daha tehlikeli - genelde vucudu zorlayip birsekil cikiyor insanlar isi bitirebilmek adina ama zirvenin verdigi keyif exhaustion vs ile gereginden fazla vakit/oksijen kaybedip geri donuslerde cok zorlaniyorlar. Bir cok olum donuslerde oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Tırmananlar sağda solda ceset buldukça tutup uçurumdan aşağıya yuvarlasa, aşağıdakiler de toplasalar olmuyor mu? Adam ölmüş sonuçta, daha bir şey olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 bazıları kurtarılamaz yerlerde, zaten cesedi oradan alıp nabıcan bazıları da yön işareti olarak kullanılıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar