Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 2. ayın 2.haftası daha, normaldir. angel a kadar hepsi upgli hatta, iyi bile yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Canım bi illusion world 2 çekti be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 upgrdli t3-4 olacağına bir melek olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Azcık boş vaktim var da işsizliğe verdim kendimi. O fotoğrafta Castle ın ismi Caryatid. Caryatid isimli Castle Long live the queen campaignindeki Homecoming bölümünde sana verilen Castle ın adı. O bölümde zaten Portal of Glory yapamıyorsun https://guides.gamepressure.com/heroes3hd/guide.asp?ID=29502 "7th level one, Angels, are blocked during this mission" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Lan bende 1 hafta izin alıp , kusup , altıma edene kadar oyun oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 1 hafta izin alsam direkt wowu açarım, zamansızlıktan 4 aydır kapalı hesap.. neyse konu dağıldı iyice :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Bende 1 hafta issizlikten izin alip calismak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Archangel_ said: Azcık boş vaktim var da işsizliğe verdim kendimi. O fotoğrafta Castle ın ismi Caryatid. Caryatid isimli Castle Long live the queen campaignindeki Homecoming bölümünde sana verilen Castle ın adı. O bölümde zaten Portal of Glory yapamıyorsun https://guides.gamepressure.com/heroes3hd/guide.asp?ID=29502 "7th level one, Angels, are blocked during this mission" abi bişey dicem. tebrik ediyorum. saygı duydum vallaha (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 sadece benim canım çekmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 biz arkadaşlarla her hafta toplanıp tv de hotseat 2 mouse ile 3 kişi homm oynuyoruz hala tam gece etkinliği tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Cokomantis said: Archangel_ said: Azcık boş vaktim var da işsizliğe verdim kendimi. O fotoğrafta Castle ın ismi Caryatid. Caryatid isimli Castle Long live the queen campaignindeki Homecoming bölümünde sana verilen Castle ın adı. O bölümde zaten Portal of Glory yapamıyorsun https://guides.gamepressure.com/heroes3hd/guide.asp?ID=29502 "7th level one, Angels, are blocked during this mission" abi bişey dicem. tebrik ediyorum. saygı duydum vallaha (tu)(tu) Ben hiç UO oynamadım mesela, benim hayatımdaki UO Diablo 2 ve bu oyun abi :) Edit: bkz; nickname hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 =)) said: biz arkadaşlarla her hafta toplanıp tv de hotseat 2 mouse ile 3 kişi homm oynuyoruz hala tam gece etkinliği tavsiye ederim vay nerdler vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Hepsini anladım ama 3 kişi 2 mouse u anlamadım. Gerçi biraz düşününce onu da anlıyorsun ama kıllık parayla mı @Grego high res modu falan mı indirdin naptın? Yıl oldu ben oynamayalı bilmiyorum w10da ne yapılıyor. Gerçi yok ya gitmiş generic resim bulup koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 hd editionu var herşeyin kolayını yapmışlar tek tıkla adamları garrisonda bölme tek tıkla kaleyi alma vs https://sites.google.com/site/heroes3hd/ şöyle bırakayım hatta steamden de hd sini alabilirsiniz ama ikisi birbirinden çok farklı fanmade olanı çok daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Grego said: sadece benim canım çekmesin Ah o necromancerla lich artifactini birlestirip her gordugun yere dalmak vardi simdi. Du ben sunu bi indireyim gene. Bu arada post amacina ulasti. Canim cekti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 horn of abbyss çıktı sonunda ama hala wog ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ahaha redditte gordum, eleman cok iyi https://i.hizliresim.com/oOVQam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Pordakal said: Grego said: sadece benim canım çekmesin Ah o necromancerla lich artifactini birlestirip her gordugun yere dalmak vardi simdi. Du ben sunu bi indireyim gene. Bu arada post amacina ulasti. Canim cekti resmen şurdan unofficial hd yapabiliyormusuz https://sites.google.com/site/heroes3hd/ bu da unofficial exp.'lar http://heroescommunity.com/forumdisplay.php3?FID=12 wog fln vardı zaten horn of the abyss cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 karıştırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 tam sözcü şakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 mimariden anlayan biri hangi akımdan etkilendiklerini açıklasın marmara ereğlisi belediye binasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 presidentialism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Akım makım yok bam bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 bir de bizim yazlık orada. daha belediye binasının önünde adam gibi asfalt yol, kaldırım falan yok. şu harcanan paraya bak. Esh'in benzer bir fotoya "adamlara da lükens ayak taksalarmış keşke" diye bir yorumu vardı, onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar