ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sanssizsansli said: Rasmon said: Rasmon said: ben de bugün basıyorum, hayırlı olsun. Bastım (:D patron hala gelmedi basacam basamıyorum ben de ahha balina gibi karaya mı vuruyoruz şimdi, ben de mi bassam lan özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Genc nufus issizliginin %25 oldugu donemde istifa etmek her babayigidin harci degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Yapmayın abi varsa bi plan çalışırken yapın sonra baktınız yetecek size zıplayın böyle olmuyor Nefret ettiğim gereksiz bir iş benimkisi; otel satış pazarlama... çıktım işten 1 hafta bunalım sonraki hafta a ne güzel lan bari şu javascript öğreneyim ispanyolcayı geliştireyim Böyle böyle yedim 2 ayı şu an bunalımın dibi Benim tek isteğim var gezmek... şu instagram gezginlerini vurmak istiyorum. Eve uğramıyor pezemenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Onlari ben de vurmak istiyorum ya. Ama kiskandigimdan degil sirf zevk icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 gezmek mümkün abi. özellikle motosikletle tabi. çok comfortist (doğru mu yazdım) değilsen, sponsor bulup millet afrikaya, meksikaya gidiyor adamlar. ya da işte kısmetse olurdaki kız gibi, vurdura vurdura dünyayı dolaşacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Esh said: Jeeztro said: çözüm verin de bilelim abi. jetta bile vermediler bana. nasıl kurtuluyoruz bu durumdan. kimse onu dememiş. zenginleri de vuramam hapis falan kasar şimdi. Abi seize the means of production olmadan, sistem de benim, hak da benim, hukuk da. Bakmayin siz ilerlemis gibi gozuken sosyal-demokrasilere. Hepsi goz boyama uzerine kurulu. Adama 68 yasinda emeklilik hakki dogunca, saglik hizmetleri free olunca ona da kaliteli kolelik deniyo zaten. Arabanin garantisi bitene kadar servisin bedava olmasi gibi. E garantisi bittikten sonra makinayi degistirme sansin var, vucudunu degistirebiliyo musun kanser olduktan sonra? Bu dunyanin basina gelmia en sacma sey sosyal demokrasi ya marx çok söyledi bunu ama kimse sallamadı, ayık oyun beyler kanmayın dedi ama kapitalizmin propagandası harika yapıldı yine de insan kaliteli olduğu sürece modifiyelerle başarılı bir sistem sayılabilir, bkz: kuzey avrupa. ha türkiye'deki sistemde hak da, hukuk da, sermaye de maksimum 100 kişilik bir grubun tekelinde, o da başka mesele tabi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 birkimin bir kısmını lotoya ayırdım. 2-3 ay düzenli denerim artık. onun dışında eski mesleğe daha hardcore girmek gibi bi düşncem var ama emin değilim henüz. bir de ben yapı gereği aptal gibi mantığa elverişsiz iş ortamlarında modern köle gibi çalışmaya çalıştırılmaya gelemiyorum artık. 10 senelik iş tecrübem var ve kendimi çok net tanıyorum artık. açıkcası fakir kalıp başkalarının sıkıntısıyla uğraşmaktansa iç geçirip özgür düşünebilmek daha faydalı benim için. fakir derken ailemden kalan belli bir varlığm var ve bu beni ömür boyu orta halli kurtaracak düzeyde. fakat imkan varken bunları kullanmayıp kendi emeğimle bir şeyler yapmaya uğraştım hep. birilerine şımarıklık ya da kendini kandırmaca gibi gelebilir belki ama hayır öyle değil buz gibi gerçek bu. çünkü işsiz olduğum zamanlarda evdekilerin parasını yememeye çalışırım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ya forumda benden başka mimar yok mu ya bizim piyasada durumlar o kadar farklı ki hiçbir muhabbete katılamıyorum üzülüyorum. yani en azından izmirde öyle. bir de ünlüdür bizim piyasada 40+ yaşından önce para kazanamıyorsun. çok boktan bir durum. güzel yönleri var ama. 1-2 senedir hem kendi şirketimi götürüyorum hem de maaşlı çalışıyorum. ama baya fakirim. 11 senem kaldı zengin olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bLackcha0s said: Benim tek isteğim var gezmek... şu instagram gezginlerini vurmak istiyorum. Eve uğramıyor pezemenkler. şu 'gezmek' olayı fazlasıyla overrated ya. milyonlarca yıllık insan evrimi, 50 yıl önceye kadar felan buna hiç ihtiyaç duymadı bunu mesleği için yapan gezgin ve bilim adamlarından başka. bugün bu kadar bunun yaygınlaşması koşullandırmalarla alakalı. ameriga'nın başka bir oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bLackcha0s said: Solucan gübresinde iyi para var diyolla lan ses etme o benim kenara para koyunca ortalığı kanırtacağım meslek aydırma kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 olm instagramdakiler zengin. ondan eve uğramıyor. acaip sinir oluyorum yahu onlara ve son senelerdeki bu gezme övme akımına. sanki gezmek dünyada yapabileceğin mutlak en güzel şeymiş gibi davranıyorlar ve üstelik bunu yapabilmelerini sağlayan tek şey aileden gelen paraları. ver bunlara haftada 6 gün mesai ve 2500+sigorta+sodexo'yu bakalım ne oluyor. lan o değil benim sonsuz param olsa yine gezmem. evde otururum. çeşmeye fln giderim arada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 instagram gezginlerinin hepsi şöyle işte https://www.youtube.com/watch?v=WZk1WHJ_fwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Abi parasiz gezenler de var 100$ la 10 ulke challenge gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Stringray said: bLackcha0s said: Benim tek isteğim var gezmek... şu instagram gezginlerini vurmak istiyorum. Eve uğramıyor pezemenkler. şu 'gezmek' olayı fazlasıyla overrated ya. milyonlarca yıllık insan evrimi, 50 yıl önceye kadar felan buna hiç ihtiyaç duymadı bunu mesleği için yapan gezgin ve bilim adamlarından başka. bugün bu kadar bunun yaygınlaşması koşullandırmalarla alakalı. ameriga'nın başka bir oyunu. Niye ya? İnternet olmadan önce şehirlerin kasabaların varlığını ne kadar biliyorduk? Ansiklopedi de sadece bir madde olarak geçiyordu. Hatta artık instagram - facebook; dünyada muazzam yerler, kültürler var. Az çok gezindim Avrupa'yı o yaşıma kadar Edirne den çıkmamıştım şu an sponsor olsa hadi git dese arkama bakmam :) Gerçi o da yalnızlıktan sıkabilir :) insan belli bir yaştan sonra herkesle muhabbete giremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sanssizsansli said: Rasmon said: Rasmon said: ben de bugün basıyorum, hayırlı olsun. Bastım (:D patron hala gelmedi basacam basamıyorum ben de ahha Hayirli olsun ikinize de Benim de 1 ay dolucak issizlikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ginaly said: alıcı adına altınayı yazdım eft geri döndü. abi ben nasıl senin U.. Karag... olduğunu bulabiliyorsam sen de benim kim olduğumu bulursun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Ben de oyle don atlet gezenlere ozeniyorum Ama su yasimda da kertenkeleyle ayni yastiga kafami koymiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 goldbären said: ginaly said: alıcı adına altınayı yazdım eft geri döndü. abi ben nasıl senin U.. Karag... olduğunu bulabiliyorsam sen de benim kim olduğumu bulursun bence ya seni mi stalklayacam ne bileyim seni sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bLackcha0s said: Stringray said: bLackcha0s said: Benim tek isteğim var gezmek... şu instagram gezginlerini vurmak istiyorum. Eve uğramıyor pezemenkler. şu 'gezmek' olayı fazlasıyla overrated ya. milyonlarca yıllık insan evrimi, 50 yıl önceye kadar felan buna hiç ihtiyaç duymadı bunu mesleği için yapan gezgin ve bilim adamlarından başka. bugün bu kadar bunun yaygınlaşması koşullandırmalarla alakalı. ameriga'nın başka bir oyunu. Niye ya? İnternet olmadan önce şehirlerin kasabaların varlığını ne kadar biliyorduk? Ansiklopedi de sadece bir madde olarak geçiyordu. Hatta artık instagram - facebook; dünyada muazzam yerler, kültürler var. Az çok gezindim Avrupa'yı o yaşıma kadar Edirne den çıkmamıştım şu an sponsor olsa hadi git dese arkama bakmam :) Gerçi o da yalnızlıktan sıkabilir :) insan belli bir yaştan sonra herkesle muhabbete giremiyor google streetview de var. ben amerikayı öyle geziyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ciddi atıcıysan vereim ömden isim. ama toto tazminatı yüklü bir ödeme isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Esh said: Abi parasiz gezenler de var 100$ la 10 ulke challenge gibi onlar tabi öyle. öğrenciler var çadırla gezen fln. onlara değil tabi lafım. zengin gezenlere de lafım yok tabi. ama instagramımda var bi kaç arkım. ayar oluyorum elimde değil. floransaya gidiyor şair oluyor falan gezmeyi öveceğim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 onlar hayatında hiçbir şeyi derinlemesine öğrenemeyecek tipler boşver. maymun iştahıyla geziyorlar zaten. kültürler tanımak dediği 5 günde 4 şehir, ara sokakta esnaf lokantasına gitmez, kendi gibilerin paylaştığı tatlıcıya internetten rezervasyon yapıp öyle gider. zaten aynı zümrede kabul görmek için yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 100 dolarla 10 ülke falan yalan dolan işler ya inanıyonuz mu olum öyle bişeye. bu hikayelerin arkasında hep iki ihtimal oluyor, ya ailede/kendinde kapital sağlam ya da düşük iq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ne güzel yİne bİz bu boktan nasil çikariz demek yerİne başkalarinin zengİnlİklerİnİ hor görme küçümseme aşamasina geldİk. esh çok hakli. vur baltayi esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 oraya buraya gitmek degil ki olay..misal paris gittin sirf muzelerini gezmek 10 gun en az..arada lokal lezzetler sunlar bunlar dersen ole 100 dolarla filan olacak seyler degil onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar