Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bastım istifayı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Yapmayın abi varsa bi plan çalışırken yapın sonra baktınız yetecek size zıplayın böyle olmuyor
Nefret ettiğim gereksiz bir iş benimkisi; otel satış pazarlama... çıktım işten 1 hafta bunalım sonraki hafta a ne güzel lan bari şu javascript öğreneyim ispanyolcayı geliştireyim
Böyle böyle yedim 2 ayı şu an bunalımın dibi

Benim tek isteğim var gezmek... şu instagram gezginlerini vurmak istiyorum. Eve uğramıyor pezemenkler.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Jeeztro said:

çözüm verin de bilelim abi.

jetta bile vermediler bana.

nasıl kurtuluyoruz bu durumdan.

kimse onu dememiş.

zenginleri de vuramam hapis falan kasar şimdi.

Abi seize the means of production olmadan, sistem de benim, hak da benim, hukuk da.

Bakmayin siz ilerlemis gibi gozuken sosyal-demokrasilere. Hepsi goz boyama uzerine kurulu. Adama 68 yasinda emeklilik hakki dogunca, saglik hizmetleri free olunca ona da kaliteli kolelik deniyo zaten. Arabanin garantisi bitene kadar servisin bedava olmasi gibi. E garantisi bittikten sonra makinayi degistirme sansin var, vucudunu degistirebiliyo musun kanser olduktan sonra?

Bu dunyanin basina gelmia en sacma sey sosyal demokrasi ya

marx çok söyledi bunu ama kimse sallamadı, ayık oyun beyler kanmayın dedi ama kapitalizmin propagandası harika yapıldı

yine de insan kaliteli olduğu sürece modifiyelerle başarılı bir sistem sayılabilir, bkz: kuzey avrupa.

ha türkiye'deki sistemde hak da, hukuk da, sermaye de maksimum 100 kişilik bir grubun tekelinde, o da başka mesele tabi lel
Sosyal ağlarda paylaş

birkimin bir kısmını lotoya ayırdım. 2-3 ay düzenli denerim artık. onun dışında eski mesleğe daha hardcore girmek gibi bi düşncem var ama emin değilim henüz.
bir de ben yapı gereği aptal gibi mantığa elverişsiz iş ortamlarında modern köle gibi çalışmaya çalıştırılmaya gelemiyorum artık. 10 senelik iş tecrübem var ve kendimi çok net tanıyorum artık.

açıkcası fakir kalıp başkalarının sıkıntısıyla uğraşmaktansa iç geçirip özgür düşünebilmek daha faydalı benim için.

fakir derken ailemden kalan belli bir varlığm var ve bu beni ömür boyu orta halli kurtaracak düzeyde. fakat imkan varken bunları kullanmayıp kendi emeğimle bir şeyler yapmaya uğraştım hep.

birilerine şımarıklık ya da kendini kandırmaca gibi gelebilir belki ama hayır öyle değil buz gibi gerçek bu.
çünkü işsiz olduğum zamanlarda evdekilerin parasını yememeye çalışırım hep.
Sosyal ağlarda paylaş

ya forumda benden başka mimar yok mu ya

bizim piyasada durumlar o kadar farklı ki hiçbir muhabbete katılamıyorum üzülüyorum. yani en azından izmirde öyle. bir de ünlüdür bizim piyasada 40+ yaşından önce para kazanamıyorsun. çok boktan bir durum.

güzel yönleri var ama. 1-2 senedir hem kendi şirketimi götürüyorum hem de maaşlı çalışıyorum. ama baya fakirim. 11 senem kaldı zengin olmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

Benim tek isteğim var gezmek... şu instagram gezginlerini vurmak istiyorum. Eve uğramıyor pezemenkler.

şu 'gezmek' olayı fazlasıyla overrated ya. milyonlarca yıllık insan evrimi, 50 yıl önceye kadar felan buna hiç ihtiyaç duymadı bunu mesleği için yapan gezgin ve bilim adamlarından başka. bugün bu kadar bunun yaygınlaşması koşullandırmalarla alakalı. ameriga'nın başka bir oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

olm instagramdakiler zengin. ondan eve uğramıyor.

acaip sinir oluyorum yahu onlara ve son senelerdeki bu gezme övme akımına.

sanki gezmek dünyada yapabileceğin mutlak en güzel şeymiş gibi davranıyorlar ve üstelik bunu yapabilmelerini sağlayan tek şey aileden gelen paraları.

ver bunlara haftada 6 gün mesai ve 2500+sigorta+sodexo'yu bakalım ne oluyor.

lan o değil benim sonsuz param olsa yine gezmem. evde otururum. çeşmeye fln giderim arada işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

bLackcha0s said:

şu 'gezmek' olayı fazlasıyla overrated ya. milyonlarca yıllık insan evrimi, 50 yıl önceye kadar felan buna hiç ihtiyaç duymadı bunu mesleği için yapan gezgin ve bilim adamlarından başka. bugün bu kadar bunun yaygınlaşması koşullandırmalarla alakalı. ameriga'nın başka bir oyunu.

Niye ya? İnternet olmadan önce şehirlerin kasabaların varlığını ne kadar biliyorduk? Ansiklopedi de sadece bir madde olarak geçiyordu.
Hatta artık instagram - facebook; dünyada muazzam yerler, kültürler var. Az çok gezindim Avrupa'yı o yaşıma kadar Edirne den çıkmamıştım şu an sponsor olsa hadi git dese arkama bakmam :)
Gerçi o da yalnızlıktan sıkabilir :) insan belli bir yaştan sonra herkesle muhabbete giremiyor
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

Stringray said:

bLackcha0s said:

Niye ya? İnternet olmadan önce şehirlerin kasabaların varlığını ne kadar biliyorduk? Ansiklopedi de sadece bir madde olarak geçiyordu.
Hatta artık instagram - facebook; dünyada muazzam yerler, kültürler var. Az çok gezindim Avrupa'yı o yaşıma kadar Edirne den çıkmamıştım şu an sponsor olsa hadi git dese arkama bakmam :)
Gerçi o da yalnızlıktan sıkabilir :) insan belli bir yaştan sonra herkesle muhabbete giremiyor

google streetview de var. ben amerikayı öyle geziyorum sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi parasiz gezenler de var

100$ la 10 ulke challenge gibi

onlar tabi öyle. öğrenciler var çadırla gezen fln.
onlara değil tabi lafım. zengin gezenlere de lafım yok tabi. ama instagramımda var bi kaç arkım. ayar oluyorum elimde değil. floransaya gidiyor şair oluyor falan gezmeyi öveceğim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

onlar hayatında hiçbir şeyi derinlemesine öğrenemeyecek tipler boşver. maymun iştahıyla geziyorlar zaten. kültürler tanımak dediği 5 günde 4 şehir, ara sokakta esnaf lokantasına gitmez, kendi gibilerin paylaştığı tatlıcıya internetten rezervasyon yapıp öyle gider. zaten aynı zümrede kabul görmek için yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...