Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Sirf bu 3D olayi yuzunden zaten artik sadece Akmerkez'de film izler oldum. 2D yayinlaniyor orada her sey, 4K. Sinemia olmasa gidemem ama, bir biles 30TL+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 gold class gidin, degicek film sanat sahaseri filan aramiosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Sinemia gecmiyor onda. Ama Akmerkez en rahati ya, ikili kanepe koltuklar, tek bilet aldiginda tum salon dolmadan yanina baskasini da vermiyorlar. Oyle uzaniyorum bazen izlerken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 lol sanırım referans gördükçe kendinizi kaybettiniz. paticiğin bir sayfasında ikiden fazla beğenen olması normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 marvel topiklerine girmemişsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 selçuğun kuruyemiş önerileri için girerim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Komutan said: mascio said: adı o kadar kötü ki içimdeki tüm filmi izleme isteğini yok ediyor. devrik cümle gibi. Türkçe adı daha kötü ve saçma: Başlat Ready Player One Filmi beğendim. Romandan epey farklı ki farklı olması da iyi. Romandan daha başarılı buldum filmi. Büyünün sözlerinin nereden alındığını farkedince mutlu oldum. https://www.youtube.com/watch?v=AvkmQceOWbw Spoiler değil mi bu yav.. ben romanı okumadım, filmi de izlemedim, bakayım dedim topice gitti gilm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Filmde bir büyü olduğunu öğrenmenin pek spoiler etkisi yok gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Cok etkilemiyo da iste yine de spoiler'a alsaniz iyi su surdan gelmis gibi seyleri. Spoiler 2 dk, spoiler yemeyen izleyicinin mutlulugu pahabicilemez. Geri kalan hersey icin mastercard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Filmi güzeldi ya, senaryo falan bilemiyorum ama izlemesi eğlenceli olmuş IMAX de izledim, mümkünse iyi bir salonda izleyin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 güzel film, izleyin son zamanlarda sıkılırdım film izlerken, 2 saat 20 dk su gibi aktı bu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 sinema çekimi düşmüş hem de dublajlı. bugün izleyip film hakkında yorumumu yapıcam. grafikler kesin kötü olmuştu diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Imax dustuyse snopy hoparlor lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 snopysiz imax olmaz ki la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 hoparlorlerim logitech z5500 sesi direkt dolby yapıyor zaten farketmiyor kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Oo zamanin zenginlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Eh iste geldi bana. YA'nin iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 YA ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 young adult Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Gayet güzeldi valla süper eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Tam bir nerdgasm. İslana islana izledim hahah Muzikler kesin alan silvestri dedim, tabii ki yanilmadim. Cok kere bttf'ye kaycak gibi oluyo muzik, tam bosalcakken degisiyo ahdhxkck Tek hayal kirikligim: holy hand granade patlarken AAAA HALALUYAA niye demedi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Çok iyidi film çok egelndim mutlaka izlenmesi gereken bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Xenocide said: Tek hayal kirikligim: holy hand granade patlarken AAAA HALALUYAA niye demedi ya :/ ben de onu bekledim ama monty python da yoktu o ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Filmi izledim bu akşam. Tamamen referanslarla dolu olacağını bildiğim için hiç keyiflenmedim sanki sıfır sürpriz gibi geldi o yüzden. Hani tam şu titremeyi yaşayacaklar için yapmış Spielberg https://www.youtube.com/watch?v=DRa3OOp5t_Q Onun dışında sadece kurgusunu beğendiğimi söylemeliyim. Mesela teknolojinin getirdiği nimetlerle artık modern sinema sanatında vay arkadaş ne güzel cgi yapmış adamlar diye etkilenemiyorum malesef. Senaryo, diyaloglar ve şimdi maddelemeye gerek duymadığım bir çok yönden eh işteydi. Fakat şu filmi eğer ki 10-17 yaş aralığında bi yerlerde izleseymişim muhtemelen senelerce ortamlarda izlediğim en güzel filmdi abiii tam hayal dünyamı yansıtmış diyebilirdim çünkü gerçekten o yaşlarda hayal ettiğim şeyleri yansıtmış. Filmin içeriğine dair pek bir şey gevelemek istemiyorum zaten artı-eksi tartışılacak burada. Muhtemelen de pek çoğu günün verdiği heyecanla övecektir filmi fakat aradan zaman geçtikten sonra filmin eksikleri gözüne batacak ve daha mantıklı bir yere koyacaktır amiyane tabirle puanını. Ben şöyle bi 6,5/10 7/10 arası bir yerlerde puanlayayım da dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar