BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Oğuzhan'ın danışman SEG; Hollanda altyapılı çoğu oyuncunun temsilcisi, hepsini iyi liglere pazarlıyorlar. Wonderkid yaşını aştı, aslında kendisini de ispat etti sayılır, Roma'nın orta saha rotasyonu kalabalık ama illa alınır özellikle free statüsündeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 zaten yazın şuan alınabilecek en iyi 10 orta sahadan biri. hani performans olarak vs. değil, adamın son 4 yıldaki gelişiminin üstüne bu sene takımda yaşadığı sorunlar, oynatılmaması, ayrılacak olması vs. fiyatını da bayağı düşürüyor. bu seviyede potansiyelini göstermiş bi adam, bu kadar ucuza alınabilecekken zaten köpek balığı gibi etrafında dolanan 324238 tane adam vardır. bu sezon full oynayan oğuzhan'a freede olsa imza attırmaya kassan vereceğin para ile şuan ki haline vereceğin arasında kafadan 1 milyon euro oynar. bize ufak para geliyor ama iyi yönetilen kulüplerde bu farkın bile hesabı yapılır. ki bu adam aynen seg oyuncusu, onu geçtik iki ülkede çok sağlam iki alt yapı görmüş, 3 dil bilen ve adaptasyon sorunu yaşamayacak bi adam. oğuzhan'ı şuan soruşturan çok daha fazla kulüp vardır o ismi geçenlerin yanında, umarım kariyerini ileri taşıyacak olanı doğru seçer ve kaçar gider bi an önce bu bok çukurundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Aziz başkan çubukluyu giydirir diye bekliyordum ben ama Oğuzhan'ın piyasası yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danielino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 BulletRide said: Oğuzhan'ın danışman SEG; Hollanda altyapılı çoğu oyuncunun temsilcisi, hepsini iyi liglere pazarlıyorlar. Wonderkid yaşını aştı, aslında kendisini de ispat etti sayılır, Roma'nın orta saha rotasyonu kalabalık ama illa alınır özellikle free statüsündeyken romanin ortasahasi kagit uzerinde kalabalik ancak di francesco nun sistemine pek ayak uyduramadilar,gecen sene hayatinin yılını spalletti ile yasayan nainggolan bu sene sadece belli başlı maclarda parlıyor. de rossi yaşlanıyor, gonalons hayal kırıklığı, gerson istikrarsız ve nerde oynadığı belli degil, strootman ve pellegrini de bir var bir yoklar. bakmayın şlde QF,ligde 3. olduklarına bu yıl savunma ve özellikle alisson olmasa 8. falanlardı bu sene freelerde sağlam ortasahalar var, oğuzhan arka plana düşebilir. max meyer, badelj, emre can(juveye hayırlı olsun), fellaini gayet kaliteli isimler. toure de varmis,seneye basaksehirde,ilk burda duydunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 danyel soldan hizli girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danielino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Lancelion said: danyel soldan hizli girditransfer pazarinin fuatavnisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 BulletRide said: Yahu Beckham'a kötü futbolcu demedik. Hatta 4-4-2'nin prime olduğu dönemde solda Giggs sağda Becks bulabileceğiniz en iyi adamlardı. Fakat MLS'ye gelmiş en büyük isim şu an Zlatan oldu. Beckham'ın (kendi pozisyonuna göre) yeteneklerinin Zlatan'dan eksisi yok. Kariyer olarak da daha parlak benim görüşümce. Zlatan inanılmaz bir forvet, 9 numara denince akla gelecek ilk isim, bir forvetin sahip olması gereken ve "sahip olsa iyi olur" özelliklerin her biri ve daha fazlası adamda var. Ama Beckham'la kıyaslamada direkt karar vermek veya Zlatan demek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Zlatan konusunda ben de katılıyorum. No.9'dan sonra dünyanın gördüğü en iyi forvet net şekilde ki belki daha iyi bile olabilir. Lakin Beckham her konuda net daha üstündeydi. Ya sosyal medyanın olmadığı, internetin henüz gücünün farkına yeni yeni varıldığı ama etkin olmadığı o dönemlerde bu adam global çapta depreme sebep oldu. O günün şartları ile Beckham, günün Elon Musk'ı falan olabilir ya. Futbolla zerre alakası olmayanları bile futbola çeken, ilgilenmesini sağlayan bi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ronaldo'dan sonraki en iyi forvet adriano'ydu ama kafayı sıyırdı kederinden. hatta ibra bile yakın zamanda beraber oynamış olduğu en iyi takım arkadaşı olarak onun adını vermişti bi röportajında. ibra vs beckham kıyaslaması zor ama ya. kimi söylesen diğerine haksızlık gibi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 beckham iyiydi ama çalımı yoktu ordan bi tık altta diğer hepsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Ben bekımı her izleyisimde bu da iyi topcuymus lan diyordum. Adama oyle onyargimiz vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Karisi yuzunden de geride kaldı bitlraz. Yoksa cok iyi topcu. Bi calim atamiodu, onu da yapsa god tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 ibra beckham karşılaştırması yaparsan ibrahimovic'in çok daha yetenekli olduğu gerçeği ortaya çıkar yani. zaten farkettiyseniz mls tarihinin en iyi futbolcusu dedim. en iyi PR yıldızı demedim. beckham çok iyi bir futbolcuydu, insanlar yakışıklı diye uyuz olurdu, real madrid'deyken tekmeye ciddi anlamda kafa uzatan psikopat bir adamdı yani çok severim ama maalesef o kadar da değil. god tier oyuncular arasında yer almıyor. l.ronaldo, c.ronaldo, messi, ibrahimovic, cantona falan bu adamlar ayrı yani. beckham için stoichkov kadar iyiydi diyebiliriz mesela. figo kadar ya da. gerçi şimdi figo da iyiydi. bilmiyorum ya ibra önde benim için beckham'dan pirlo'dan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Uzak mesafe pasta Beckham kadar iyi adrese teslim pas atabilen adam sanırım dünya tarihinde yok. Yeni lisanslı futbol topu çıkaran firma boşuna Beckham'a denetmiyodu topunu bakalım doğru yere gidiyo mu diye. Çalımı olmadığını başta yazdım zaten, ama ihtiyaç duymuyordu zaten adam çalıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danielino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Rewendor said: Uzak mesafe pasta Beckham kadar iyi adrese teslim pas atabilen adam sanırım dünya tarihinde yok. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Francesco_Totti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Totti'ye gelene kadar Pirlo var. Ama hala Beckham'ın gerisindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Bend it like Beckham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Uzak mesafeyi geç, tahminen tarihte gelmiş daha iyi bir pasör yoktur. Topu istediği yere istediği şekilde ve şiddetle atabiliyordu. Cidden yetenek konusunda üst seviye bi adamdı. http://www.youtube.com/watch?v=evhw8Z5KdDA şöyle bir kraldı bu adam ya ASJDKHASKJDHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 haklıymış ama bekım reis. adam direk ayaklanmış sadsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 şu maçı ben yönetiyor olsam o top gelince sinirle yerden kalkan adamı direkt atardım ya. en nefret ettiğim futbolcu tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 adam müthiş nişan almış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 arcane said: said: The 36-year-old took out a full-page advert in the LA Times with a message which simply read: "Dear Los Angeles. You're welcome." Adam tam bir p.ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 DarKRideR said: Ibra'yı ben de ayrı yere koyarım, çok klas adam ama tahminen MLS'in gördüğü en büyük yıldız; Messi veya Ronaldo'dan biri gitmediği sürece şuan ki havuzu da katarsak geçmişe hep Beckham olacak. Beckham eğer sosyal medyanın bu kadar zirve olduğu bir dönemde MLS'te oynuyor olsaydı o lig maks 5 sene önce bu seviyelere çıkardı. Beckham'ın ne kadar imba bir adam olduğunu unutuyoruz bazen sosyal medyada iliklerimize kadar işlenmediği için sfsa Ha keza böyle birkaç adma daha var avrupa'da da konumuz MLS sadece :( Abi gene uzun uzun yazmışsın ama Beckhamın kendi açıklaması var ben dünya yıldızı bir topçu değildim diye. Sir, Ronaldo vs. gibi dünya yıldızı değil dedi Beckham için. Adam da evet doğru değildim dedi. Zlatan Barcaya gitmiş en iyi adamken, Ronaldolar hariç, rica ediyorum Mls i hiç tartışmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 beckham'ın pasörlüğünü falan tartışmaya gerek yok zaten abi. hayır bir de adam benim tarihte en sevdiğim futbolculardan biri kesinlikle. herkes hater'lık yaparken bile severdim. hem manu hem madrid formaları var hala evimde. yine de ibrahimovic başka bir klasmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 https://twitter.com/dele_official/status/980517108919554048?s=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar