Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [17/18]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
11 kisi topun arkasina geçip oyunu cirkinlestirmeden pozisyonlar buldular.

Macta toplam 4 ikinci yarı sifir (0) faul yaptılar. 270 pasa 850 pas %73-27 gibi arsenal üstünlüğüne rağmen o kadar guzel alan daraltıp etkili savunma yaptilar ki sans tanimadilar
Mesaj tarihi:
Carvalhal'e de helal olsun. BJK'de de kötü değildi ama bizim TD'miz Tayfur Havutçu'dur diyerek adama ikame personel muamelesi yapıp play-off'lardan önce yolladılar.

İşte Tayfur en son Adana Demirspor'u çalıştırırken adam EPL'de Liverpool, Arsenal tokatlıyor.
Mesaj tarihi:
bizde olusan algidaki gibi vasifsiz bir adam olmadigi kesin ama mendes destekli oldugunu da unutmamak lazim.

yalniz adamin sempatikligi hakikaten essizdi. bizden ayrildiktan seneler sonra merak edip bakmistim napiyor bizim carlos diye.
Mesaj tarihi:
iyi adamdı bizde de, eldeki kadro ile çok iyi verim almıştı. gittikten ve bazı şeyleri gördükten sonra çok iyi anlıyorsun geriye dönünce işte de...

işin garibi bizden sonra başarılı değildi o kadar, bi anda championship'te fırsat bulması ve leş bi kadro ile harikalar çıkarması v.s derken yine sürpriz şekilde swansea getirdi kadroya.

hani benim okuduğum ligde tutsun diye değil, seneye hazırlık yapsın diye getirdiler ama işte bayağı olumlu başladı. ligde tutarsa harbi ekmeğini taştan çıkaranlar listesinde zirveye oynar son dönemlerde asdf
Mesaj tarihi:
Bu arada Arsenal tatli takim oldu ya. Aubameyang filan tam Arsenal tipi adamdi zaten.

Ozil Ramsey Aube Miki Ramsay Bellerin filan gayet iyi. Geriyi cozmesi lazim.
Mesaj tarihi:
Ya onu bilmem de izlemesi zevkli. Yoksa GS'yi tutacak gibi tutacak halimiz yok da su an takim sevdigim tarz adamlardan kurulu.
Aslinda PL de su an baya tatli takimlar var. Acip random mac zevkle izleniyor yani.
Mesaj tarihi:
Ben dicektim sen demissin abi PL'de maçların %90i efsane zevkli oluyor zaten. 2 tane kotu takim varsa ligde onlar karsilasmadigi surece izleniyor maclar..

Lider ile son siradaki takimin maci bile zevk veriyor iyi savunma falan yapıyorlar iyi kontraya cikiyorlar.

2 tane swansea maci vardi iste l'pool ve arsenal gayet zevkliydi 2 galibiyet aldilar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...