Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [17/18]

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

takim olarak iyi yapilan isler vardi hatta bir kismi senol'a atfedildi ama oguzhan'dan verim alamayip veli-atiba cikmak, pektemek'e sirf kendini veriyor diye sol acik dahil sans vermek, tutuculuktan 2-0'dan bile mac vermek bunlar hep bilic. adami pozitif yonleriyle hatirlamaya calisiyorum ama nasil deli ettiyse ikinci bile olsak cekilmez, sampiyon olamiyorsak gitsin diye dusunmustum.

yolda gorsem durum ayran ismarlarim adama o ayri. hakikaten ayriydi insan iliskileri. bir de lig tv'ye verdigi ayar.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Pep'in emeği de çok tabii ama orada olay Kevin De Bruyne ya, açık ara şuan dünyanın en iyisi olabilir. Bambaşka bi seviyede, Manu'nun City'nin net şekilde yarısı şuan tek başına.

De Bruyne şu formunu devam ettirirse balon dor mu yada yerine ne çıktıysa onu kazanmalı. Biraz daha hızlı, kopup gidebilen biri olsa açık ara dünyanın en değerli oyuncusu olurdu bu sezon ki performansıyla.
30-40 mt yere yapışık giden ara pasları veriyor, ben izlerken inanamıyorum.
Hem ceza sahası çevresinden, hem içinden çok isabetli ve ölümcül vuruşlar yapabiliyor.
2 ayağıyla da şut, pas kalitesi yüksek.
Adam eksiltebiliyor ve top saklayabiliyor.
Fiziksel olarak epl seviyesi için bile kuvvetli.
İnanılmaz zeki ve oyunu çok sakin, görerek oynuyor.
Hani ileride oynayamayacağı mevkii yada yapamayacağı görev yokmuş gibi geliyor bana.
Yaptığı herşey min. 10 üzerinden 8.
Bu sene bu kadar yükseldi ama. Geçen sene bile böyle değildi.
Takım da onu yükseltmiş olabilir tabi. Sürekli topa sahipler. Durmadan deli gibi bindiriyorlar sağlı sollu ve rakip defansı deliyorlar.
Çok güzel top oynuyor gerçekten City.

Bi arada Toure de böyle çok inanılmaz oynuyordu. Atak görevlerinin yanı sıra, De Bruyne den ekstra olarak defansif görevlere de sahipti ve bunları da inanılmaz başarılı bir şekilde yerine getiriyordu. Fakat 1-2 yıl sürdü bu. Umarım De Bruyne daha uzun yıllar boyunca bu seviyelerde kalabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ülke puanları hedesi düşmüş twitter'a işte olduğum için koyamıyorum

ukrayna 8.
belçika 9.
türkiye 10.

puanlar da çok yakın

belçika takımı yok kalan, Beşiktaş devam ediyor.

eğer österşundz ve vardar faciası yaşanmasa, üstüne başakşehir salak rotasyon sevdasına girmeyip 1-2 tur daha devam etse TR şampiyonu 1.torbaya girebilecekti seneye :(
Sosyal ağlarda paylaş

olay Beşiktaş maçı öncesine geldiği için "Beşiktaşlılar yine ağlıyor" laflarıyla geçiştirildi ama olur da 1-2 başarısız avrupa senesi geçirip şampiyonumuz bile ön eleme oynamak zorunda kalırsa daha iyi anlaşılacak yaptıklarının sonucu.

çünkü puanlar yakın baya. az önce ntvsporda söylüyordu işte. 5.200 almış beşiktaş hollanda 1.700 puan geride gibi bir şey dediler, akşam daha detaylı rakamları falan koyarım.

şuan konya'nın çıkamsı ilaç gibi gelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

eh zaten cezalar vs diye kaç sene büyüklerin hepsinin gittiği sene olmadı. Bu sene nihayet olacaktı ama saçma sapan gitti, halbuki potansiyel olarak 5 tane takımda gruplarda olabilirdi. Konya direk gidince elenme riski olmadı, diğerleride elemeleri geçebilecek kapasitedelerdi.

5 takımla 1 sene gidebilsek üstteki uydurukları rahat geçeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...