Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 bugün ekran kartı almaya gittim adamlar bana ekran kartı satmadı yeni bir sistem kurarsam 1050 ve üzeri ekran kartını satın alabileceğimi söylediler bu saçmalık nedir bilen var mı ? nette satışlar var ama adamların mağazada vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 şikayet et hangi vatan? ankara asfaltındaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 1 aydır filan boyle, ozellikle minerlara satmiyoruz filan ayagi cekiyorlar, ondan sonra el altindan pompaliyorlar. zaten laflari celisiyor bir diyorlar ki iste gecen 20 kart geldi hepsini tek adama verdik, ondan sonra da iste senin dedigin gibi sistem kurmayana kart yok cekiyorlar. sark kurnazlari iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 oha lan o nasıl şey öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Şaşırdım ben de... Ama çok ucuza taş gibi laptop düşürdüm daha yeni Vatan'dan, o yüzden haklarında kötü konuşmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Cok enteresanmis hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Rasmon said: şikayet et hangi vatan? ankara asfaltındaki mi? evt orası şimdi nette araştırdım bir aydır bu sorun varmış bitcoin miningciler kimse ondan ötürü böyle olmuş resmen kara borsa artık ekran kartları galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 benda gecen bi 1080ti aldim, herif 5 kere sordu bu aralar kart almadin degil mi diye, yok diyorum anlamiyor adam bide sistemden sorguladi filan. birde tanidik bildik sube. yakin zamanda batarlar insallah boyle aptal saptal islere basladiklari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 devlet alsın abi önlemini bunlara ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 olm vatan bilgisayar'a ne ki ekran kartı ile ne yapacağımdan. istersem alır 10 tane 1080ti'ı eve dizer izlerim kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Miner alinca ne oluyor onu anlamadim ben? 2 ay haril haril kullanip begenmedim deyip geri mi veriyorlar mining yapanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 bir tek vatan mı satıyor bu kartı? gidin gold'da da var aynısı deyin, çat diye çıkarıp versinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 senko said: Miner alinca ne oluyor onu anlamadim ben? 2 ay haril haril kullanip begenmedim deyip geri mi veriyorlar mining yapanlar 2 ay değil max 14 gün yapabilirler işte. ha böyle yapıyorlarsa asıl şerefsizlik bu. vatan başka niye yapsın bunu aklım almıyor. var mı aklına neden gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Vatan benim olsa ben de boyle yapabilirdim. Sistem toplayacak adami kaciriyorsa ekran karti bulamamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 vatana giren çıkan ne ben anlayamadım biri açıklasın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Bi de cok calisinca fan falan bozuluyor, mecbur degistirmek zorunda kaliyorlar 2 yil da olsa. Tamir altyapisi yok galiba Benim eski mining rigimin parasini iade etmislerdi, ben hic oyle bisey beklemezken. 1 yil kazdigim kar kaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Kart bunlarda olmayinca gidip makineyi kart olan yerden topluyo insanlar. Bunlar da daha buyuk kardan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 yağ, un, şeker karaborsasından ekran kartı karaborsasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Akp/geforce grafigini koysun bi arkadas 2007den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Sayıyla mi veriyorlar peki distribitorler, ceksin onlardan madem talep var Dagitixi firmalar da mi ekran karti satmak istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 üretim yetmiyor abi işte karaborsa kartlar. Hazır sistemlerin içinde veriyorlar kartları sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 vatanin aciklamasi su, minerlar bu kartlari topladigi icin, full sistem toplamaya gelen adama elimizde ekran karti yok cekmek zorunda kaldigimizdan musteri hic almayip kaciyor. yersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 biri girip miner kılığında 10 tane falan istesin bakalım ne yapacaklar. şey değil mi bu adamlar ARAL'a 'VUR KAFASINA ŞAMARI DÜŞSÜNLER' diyen oyun fiyatlandırmada? asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 senko said: Miner alinca ne oluyor onu anlamadim ben? 2 ay haril haril kullanip begenmedim deyip geri mi veriyorlar mining yapanlar abi miner olduğumu nereden biliyor adam benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 miner olup olmamana bakmiyor adam. son bir kac ayda baska ekran karti almis misin ona bakiyor. almissan diyor ki yeni karti full sistemle birlikte satarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar