Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Zamanında kişisel bölümünde çocuğun biri bana gerizekalı demişti. Gittim şikayet ettim, di whatsapp'tan "ama haketmişsin" dedi sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 -Deno- said: paticik 2008 - 2009 gibi bitti zaten neyi tartışıyoruz gençler. yeni paticik burası senelerdir. burda her şey olur. Şu mesajın kafasına da öyle uyuzum ki böyle tam eskiden dutluktu şimdi herşey bozuldu biz eskiyiz en iyi biz biliriz ezikliği, o dönem aşk hayatı iyiydi sonra sktiredildi diye tüm dünyayı bu dar bakış açısıyla görme basiretsizliği falan yatır döv ya. Sabaha kadar döv bunu. AP TAL İldeniz sen de haksızsın, evet arada HURR DURR gaza gelip sen bana nasıl şöyle şöyle konuşursun seni şahinle evinden aldırırım diyen ameleler var ama 2008de de başka bokluklar vardı. Tüm foruma hakim olan bi hava değil, self moderationla çözülmeyecek bişi hiç değil. 2008de daha mutluydunuz şimdi AKP iyice hayatın her alanına çökünce herkesin gözlükleri de değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 aşk bir sudur iç iç kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 eskiden daha iyi dediğiniz dönemde 1 tane kız bir şey yazıyordu 10 tane erkek yanlıyordu, şimdi cool takılanların o dönem çok pardon nasıl amsalak olduklarını unuttunuz galiba :D mahalle kavgasına adam çağırır gibi msnden tartışmaya adam çağıranlar falan ahaha komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 µh said: mahalle kavgasına adam çağırır gibi msnden tartışmaya adam çağıranlar falan ahaha komikti bu hala var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 axedice said: bişey bişey 2008 de şakaya vurabiliyorduk abi, hani şimdi ben "şaka herhalde" diye düşünemiyorum bile aradaki fark bu yoksa her dönem sorunlu durumalr avrdı kabul ediyorum ama etkisi farklıydı, insanların tavrı daha idare edileblirdi şimdi bakıyorum şu minvalde mesajlar akıyor sağdan soldan https://i.hizliresim.com/nWOgjR.jpg ki bu kafayı yaşayanlar baya ciddi, kuru özgüvenle dolular, bunlardan yoktu abi eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 herhalde şöyle çoğaldıalr https://pbs.twimg.com/media/CY_iyK3UkAAsB-H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 hoş karşılıklı hakarete kadar hararetli futbol tartışılan forumdan farklı bir şey beklemek de haksızlık olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 az biraz da iğneyi kendimize babacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 biri de beni şikayet etmişti, duvardan duvara gibi bişey dedim diye şikayet ettim banlanmadı kankanız mı ha ? diye konu acmıstı. adam saka mı ciddi mi yazmıs diye 2 kere okumustum onu arayayım da bulayım derken neye rastegeldim :) https://forum.paticik.com/read.php?20,6819855,page=1 4 yıl önce felan. aptal gibi gidisatı yazmamısım. dur onu da upliyim. aptal asık gibi hissettim kendimi ahahhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 BabacumMostors said: hoş karşılıklı hakarete kadar hararetli futbol tartışılan forumdan farklı bir şey beklemek de haksızlık olurdu Sen fenerli misin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 al mesela dakka bir gol bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 FENERLI MISIN OLM ONU SOYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Esh said: BabacumMostors said: hoş karşılıklı hakarete kadar hararetli futbol tartışılan forumdan farklı bir şey beklemek de haksızlık olurdu Sen fenerli misin lan? http://orig12.deviantart.net/554d/f/2010/129/a/a/adana_demirspor_flag_by_vrt_design.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Yok lan ildo sen gsliydin hatirliyorum oyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Esh said: Yok lan ildo sen gsliydin hatirliyorum oyle bisi ben gs yi 2013 de komple bıraktım abi kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 @marksman 10 sayfa okumadım da sonuç ne? *İşte o kadın şimdi çocuklarımın annesi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 sıcağa kızıp güneşe sıkanların takımını tutmak daha samimi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Adana dunyanin en salak yeri de salla neyse. Gs yi niye biraktin olm, seviyeli bir salaklik devam ediyo. Icine girsen seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 yok abi sağol gs beni öksürtüyor, adanada en azından kebap var samimiyet var, dayak yerken bi samimiyet geçiyor insana resmen dayak yemenin ağırlığını nötürlüyor, ters gidip götünü kestirmediğin sürece np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Üşüyoruz Steve Reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ya sev ya terket lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Jeeztro said: aşk bir sudur iç iç kudur abi burada cool cool maaniliyorsun da, daha dün demedin mi TNMADINIZ KÖPK HAKKND KONŞMYN LAN 11!1! diye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 foruma haftada bir girip drawthread'e post gelmiş mi diye baktıgım için farketmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar