Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ben bi kere forumun %70'i gerizekalı dediğim için yemiştim. Aziz Nesin'in ne hissettiğini anladım.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Kendini dahil etmemissin o%70 e ondan banlamislar
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bence holy gitsin ateyiz foruma yakışmıyor :+ı
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 abi benim forumda tek ayar olduğum bir tavır var ki o da herşeyin en iyisini kendi bilen adamlar. onlar şöyle teker teker banlansa ben çok rahatlarım. bu adamları çok popüler ve büyük bir kesim tarafından sevilen şeylere casual bir tavırla yeterli sebep sunmadan bok atmalarından, kısa ve detaysız postlarından ya da postlara 10 üzerinden bireysel mütevazilik puanı verdiğinizde -10 gibi bir sonuç çıkmasından tanıyabilirsiniz.
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Kimse kimseden memnun değil lan forumda :D Sanırım ALLAH var ve forumu bir arada tutuyor bir şekilde.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 sen en zıttısın lan o dediğimin. çünkü gıcık olduğum birşeye bok atmak değil artistçe ve mesnetsizce bok atmak. yoksa ben sanki hiç popüler bir şeye bok atmamış biri miyim. fistan da düşününce aklıma ilk gelen olmuyor onun uyduğu banlanmalık bi yirmi kategori falan daha vardır zaten.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 df ile cok karistiriyodum iyi oldu gittigin kenks :D
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Black-ice said: abi benim forumda tek ayar olduğum bir tavır var ki o da herşeyin en iyisini kendi bilen adamlar. onlar şöyle teker teker banlansa ben çok rahatlarım. bu adamları çok popüler ve büyük bir kesim tarafından sevilen şeylere casual bir tavırla yeterli sebep sunmadan bok atmalarından, kısa ve detaysız postlarından ya da postlara 10 üzerinden bireysel mütevazilik puanı verdiğinizde -10 gibi bir sonuç çıkmasından tanıyabilirsiniz. karabuz naber gorusemiyoruz uzun zamandir
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 hahadgdfgfgfgh kendini mi iyi biliyorsun yoksa zamanında çok mu laf ettim bilemedim bak
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Black-ice said: abi benim forumda tek ayar olduğum bir tavır var ki o da herşeyin en iyisini kendi bilen adamlar. onlar şöyle teker teker banlansa ben çok rahatlarım. bu adamları çok popüler ve büyük bir kesim tarafından sevilen şeylere casual bir tavırla yeterli sebep sunmadan bok atmalarından, kısa ve detaysız postlarından ya da postlara 10 üzerinden bireysel mütevazilik puanı verdiğinizde -10 gibi bir sonuç çıkmasından tanıyabilirsiniz. bunun forumla alakası yok, bu direk türk dna'sının bozukluğundan kaynaklı bir şey. biz en iyi biliriz, biz en iyisini yaparız, biz dünyayı yönettik. en iyi filmi biz çekeriz (çekemedi) spora en iyi biziz (olamadı) en iyi siyaseti biz yaparız, dünya lideriyiz (bokumu ye) . . . bu liste uzar. karşısındakinin veya 3. bir şahsın emeğini bokayıp, küçümseyen adam sanırsın evde atomu parçalıyor ama alakası yok sdsafa
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ne kadar mesajlarim yari geyik yari ciddi olsa da baya aydinlanma oldu bende asdf
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ben en iyi olduğumu bilip yazıyorum da size ne oluyor?
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Fistan said: adeta örnek post atmışsın yoo ben öyle değilim, emeğin hakkını veririm. gördüğüm en iyi internet trollerinin önde gidenisin respect !
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Holy said: Ha bir de sabonis gitsin. Aptal aptal konuşup sinirimi bozuyor ya, baksan tipe şeker gibi adam halbuki. nba ve hs konularında gelip az bilgiyle çok biliyormuş gibi yazıyonuz deli ediyonuz. bilmediğim konuda öle kafanıza vura vura konuşmam zaten.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 HS'de yazmam da NBA'de çok biliyorum. Senden çok biliyorum hatta hıh!
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Fin said: ağlama duvarı olmuş burası. hoşgeldin tam da senden bahsediyordum
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Holy said: Sen de git mokoko yoksa ifşa ederim seni burda. Elimde çok değişik fotoğrafların varmış geçen buldum. http://img1.aksam.com.tr/imgsdisk/2017/07/06/060720171104503589067_2.jpg senin üzerinden attığım turnikeler yada draegloth'a koyduğum bloklardan bir demet mi?
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Esh said: Ayni ben ve fistan bi de baggio var
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 baggio artist değil. burgercide az kişi çok kişilik masaya oturdu diye mevzu çıkaran bir emekli albay sadece. forumda neler yapacağını siz tahmin edin.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 baggio'nun postları kısa ve detaysız da değil zaten.
Öne çıkan mesajlar