ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Neden hayatın akışı içerisinde değerlendirmiyorsun altınayım, misal ben tuvalet kağıdını netten söylesem gün içerisinde evde olmadığımdan teslim almam sıkıntı. halbuki karşı caddemde karfur var, işten gelirken hemen gir çık yapıp 50 metre taşıyorum. şimdi napayım ben internetten mi alayım illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 BabacumMostors said: perakendenin geleceği internet abi kaçışımız yok, bununla beraber tüketim tercihleri de değişecek, evrilecek. bu değişime ne akdar hızlı ayak udurursanız o kadar sağlam tutunursunuz heyhat işte o zaman şunu diyen uzmanları görebileceğiz "tuvalet kağıdı almak için köşedeki markete kadar yürümek sağlık için önemlidir" :) goldbären hemen üsteki mesajını yeni gördüm, insannın kendine yatırım yapması en büyük sermayesidir B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ginaly said: Neden hayatın akışı içerisinde değerlendirmiyorsun altınayım, misal ben tuvalet kağıdını netten söylesem gün içerisinde evde olmadığımdan teslim almam sıkıntı. halbuki karşı caddemde karfur var, işten gelirken hemen gir çık yapıp 50 metre taşıyorum. şimdi napayım ben internetten mi alayım illa. akşam da getiriyolar abi saatini seçiyosun. kargo diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 migrosun sanal marketini diyosan 2-3 kere kullandım hiç dedikleri saatte getiremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 oha. o zaman ben de almazdım ordan. bana hiç şaşmadı saatleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 forumdaki işsizlerin hakaretini ciddiye alıp sinirlenen tadı kaçan insan aptaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 DH terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yalnız babacum'um davayı bu derece sahiplenmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 abi tercih meselesi. evin işin karşısında market vardır gider o an alırsın. benim gibi absürd uzak marketli yerdesindir, ya da araban yoktur kocağında 32li selpakla dolmuşa binmek istemezsin vs. x veya y doğrudur demek saçma. kaldı ki taze gıda için gidip bakmak gerekiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 lol konu yine bir türkiye gerçeği olmuş. herkes herkese karışıyor. konuda haklı kimse yok abi boşuna tartışmayın. insan var, bi de keyfinin kahyası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 nefes alan insanlar aptaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 20hg çamaşır deterajnı falan gibi son kullanma tarihi olmayan şeyleri internetten ucuza toptan alıp kapına kdar getirilmesini sağlamakta ne sakınca var bilmiyorum hakaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Yok tabii ki, karısıyla sıkıntıdan markete gidip 1 saat şafak attıran adamlar ve nostalji ruhlular savunuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 abi manyak mısınız ? lan ölümüne savunduğunuz konuya bakın. evli adamın şafak attırmasına (wtf) kadar gelmiş konu. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Baggio said: Kendi fikriniz kabul edilecek diye bu kadar götünüzü yırtmayın. goldbären said: marketten eve tuvalet kağıdı, su taşıyan ameleden de öte aptaldır. ameleye yine yevmiye veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konu cok tatlis ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yekeyeke ne mesaj vermek istemiş anlamadım ikisi anyı insan değil ki aralarında tutarlı olmak zorundalar mı adamın da aynı şeyi yapıyo mu diyor ne diyor anlamadım Sanalmarketi sık sık kullanıyorum evet, damacana suyun yanı sıra bilgisayar vs oynarken yanımda bulunsun diye 1.5 lt lik petler alıyorum onların 6 lı paketlerinden 2 tane, diğer tür içecekler, deterjanlar, maden suyu kasasıyla vs. ne taşıcam yahu bunları vasıfsız işçi niye var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 lol insanlar başkasını ezmeye yer aradığı için burda da herkes almış başını gitmiş gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Adamin iisne geliorsa sanalmarketten alisveris,teslimat sorunu da yasamiyorsa alir istedigi gibi sen yine git tasi 40kg haftada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 SENİNG ADAMIN ALMIYO MU SES KAYDI O DA ALIYO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 arada taşıyıverin 20-30kg da östrojenininz tavan yapmasın bütün gün yatmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Jaegerjaquez said: arada taşıyıverin 20-30kg da östrojenininz tavan yapmasın bütün gün yatmaktan aa abi sen hepimizin yerine tasimiyor muydun ?? pardon dur nerde himbillarim benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ben kimseyi ezmiyorum ama Yani illaki başka birisi için saçma olan bir vakit kaybı mevzusu sizde de patlar. Ben örnek sıçmaktan verdim. ABİ ASKERLİK zaman kaybı diyen adamların çoğu 20 30 sıçan varlıklar. Garip milletsiniz ya en doğru sizsiniz nedense. İsteyen istediğini yapar ama Markete gitmeyi vakit kaybı olarak gören adam gerçekten tuhaf :D ama arkadasın dediği gibi dağ başında yanında market neyim yoktur gidemezsin eyvallahta diğerleri komik yani. konfor/ KENDIME VAKİT AYIRAYIM yaptığını sanıp komik duruma düşünüyorsunuz. Düpedüz üşengeçlik bunun adı. HA kötü mü değil ama üşengeçlik yani Vakit ayırma geyiği tatava yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 hattok said: konfor/ KENDIME VAKİT AYIRAYIM yaptığını sanıp komik duruma düşünüyorsunuz. Düpedüz üşengeçlik bunun adı. HA kötü mü değil ama üşengeçlik yani Vakit ayırma geyiği tatava yani. A seçeneği: internetten basacaksın, 100 TL'ye itemler kapına gelecek, sadece yerlerine yerleştireceksin. Fiziksel yorgunluk yok, 30-45-60 dk. vb. kayıp yok, olası benzin masrafı yok. B seçeneği: aynı ürünleri gidip elden alacaksın, yine 100 TL, fiziksel yorgunluk var, zaman kaybı var, arabayla gitmen gerekiyorsa benzin masrafı var. Belki İspark parası bile var. Şu tabloda A'yı seçmek üşengeçlik değil, mantıklılık. Üşengeçlik, mutlaka yapman gereken bir şeyi sırf götünü kaldıramadığından yapmamaktır. Burada öyle bir durum yok, market alışverişin yine yapılıyor, hem de daha kolay ve daha verimli şekilde. Hiçbir ilave getirisi olmayıp, birçok götürüsü olan B'yi seçmek bu durumda en iyi ihtimalle tercih oluyor. Kişisel yoruma göre amelelik/aptallık da denilebilir. Sebze, kıyafet vb. görüp alınması gereken şeyleri kapsam dışı tutuyorum. Yok tuvalette uzun zaman geçiriyormuş da saçma sapan (ve içinde bok geçtiği için komik sandığın :/) örneklerin de "adam 2.5 iskender yiyor ama kola zero içiyor heuahe ne kadar komik abi xD!" diyen adamlara benziyor. Kişinin başka yerlerden zaman israfları olması, her şeyi zaman israfıyla yapacağı anlamına gelmiyor. Zararın neresinden dönsen kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 2.5 iskenderin yanında zero içen adam benim sklhfgklsdfs çünkü zero güzel, ağzına kadar şeker dolu normal kola boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar