senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 o zmn normal urun de soguk geliyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 yani hiç dondurulmuş bir şey söylemedim, ama meyve sebze falan normal sıcaklıkta geliyor hava sıcak dahi olsa. öyle çok ölümüne bir dondurma değil heralde. dondurma demişken, dondurmalar erimeden geliyor gerçi bu sıcakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 getir bile erimiş sıcak ürün getirmiyor migros mu getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ben denedim tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 1 iş günü sıçmayıver diyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 o photoshop ne allasen. posası çıkmış matbaa garfikerine yaptırdılar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Şu indirimlerin allah belasını. 1+1'de yaşıyorum ben tek. Geçen annem Metro'da kampanya var diye 3 tane 32'lik solo tuvalet kağıdı getirdi. PS'yi falan üstüne koyuyorum paketin. Bir kısmı da bagajda, tatile gideceğim valizi koyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 güneşli metro ise komşu çıkarız diyim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 senko said: bu migrostan online olarak dondurulmus urun istedigimizde nasil getiriyorlar? bu sicakta kamyona atip getirirlerse cilki cikar urunlerin farklı poşette geliyor, rengi mavi falan. arabada muhtemelen yerleri var bunun için. çok söyledik, hep donmuş olarak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Frigofirik araç (Refrigerated vehicle) nedir? Isı değişimine duyarlı gıda maddeleri, ilaçlar ve bazı kimyasal maddelerin taşınması için tasarlanıp imal edilen, duvar kalınlıkları ve izolasyon değeri taşınan malzemenin ısıdeğişimine duyarlılık boyutlarına bağlı olarak değişen ve bir soğutucu ünitesi bulunan karayolu taşıtına frigofirik araç denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Soğuk zincir abi. Frigo tır denir kısaca. Migros'tan evine gelmesini geçtim. Reefer denilen konteynerler ile buradan Rusya'ya tavuk gidiyor gemilerle. Birşey olmaz Migros vb. yerlerden geliyorsa, kırılmaz o soğuk zincir asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 anladim hocam, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ben bu sıcakta vermemeye çalışıyorum donmuş ürünleri. marketten kamyona taşınırken bile dışarda biraz fazla beklese çözülebilir yani. bir de donmuş ürünler tabi ki sıcaklığında gelmiyor da, sanki yeterince soğuk gelmiyor gibi hissettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 senko said: anladim hocam, tesekkurler. ben çok söyledim. geliyor. arabadan evine çıkarana kadar soğuk kırılıyor sadece, artık kaç dk sürerse. sadece donmuş değil peynir falan da soğuk geliyor. anladığını biliyorum ama öm oku uğraş istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 tam bir pis şişko herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Avrupa da Türk damak tadına uygun tek su buldum hacılar, ama şimdiye kadar Fransa ve Lüksemburg da gördüm başka nerelerde var bilemem - "SPA". Gerisinin tadı Evian'dır, Vittel'dir hakikaten kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 volvic candır ya. biraz pahalı ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 su markasi tarti$cak kivama geldiysek, dunyayi strec filme sarip direk marsa cikabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Musluktan su icilmeyen avrupa ulkesinde yasayan ben avrupada yasiyorum demesin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Musluktan akan su içiliyor elbette de yaz mevsimindeyiz, daha musluktan soğuk su akma teknolojisi yok burada Macaristan ı bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Şu topiği okuyunca migros sanal marketi keşfettim ve 2 kere sipariş verdim. Gayet güzelmiş. 5 kilo yağları - 10 kg civarı meyve sularını falan amele gibi taşıyormuşum. Bundan sonra sanaldan sipariş önceliğimi top 10 listesinde zirveye oynatacağım. Biraz önce alışveriş yaptım gittigidiyordan ve siparişim yeni geldi ve elemanlar farklı bir ürün göndermişler. 2. sınıf diyeyim. Uğraşmamak için iade falanda etmedim ama yorumlarda döşedm. Bir daha yorumlardan vs % 95 i geçmeyen firmadan alışveriş yapmam !!!!!! Mümkünse % 100 Elean boşuna almamış %88 i . Bir daha 95 altının şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ad3m said: LKAJfdlk büyük vurgun. %33 baya büyük vurgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Ooo bir kişiyi köylülükten kurtarmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar