Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o CE için, görmüşsündür jeanne fanzine lol.

ehu sağol, 72 yapabildim ancak henüz, benden kullanırsınız sonra zaten siz skadi filan alınca. :p animasyonları efsane ama ahah.

draw. or draw not. there is no try.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

forum kapaliyken gacha tanrilari kimlere neler bahsetti yazin bakalim ?

lancer artoria geldi bana, np5 oldu bedi ayni bannerda. dream teamimden tek eksigim bride nero ile caster nero su anda

UMU!

Mesaj tarihi:

Hiçbirşey rollamadım, hatta login ödülü almak dışında açmadım da oynamadım da, valentine event shopu kuruttum ilk defa bir event shop olarak gacha celer sağolsun. Gacha ce olmadan event oynamanın beyhudeliğine kesin vakıf oldum. Yaz eventine kadar maintenance modda giderim herhalde.

Mesaj tarihi:

Oha şu CE çok hayvani değil mi yalnız? https://fategrandorder.fandom.com/wiki/Talk_of_The_Hot_Sands

• Star Absorption +400%
  • Critical Damage +20%

Laurelin sırf artı için almıştır bunu zaten ?

150?cb=20180418153941

Geçen senenin CE ticketından da şunu alayım diyorum, çok fazla mob spawnlayan bossfightlarda damage reduction işe yarayabilir. https://fategrandorder.fandom.com/wiki/Glass_Full_Sweet_Time
Ignores Evasion / Increases damage by 400 / Reduces damage taken by 200

(Daha öncekinden Arjuna/Karna almıştım)

Mesaj tarihi:

zaten no brainer bu var gene, geçen sene her kartı aynı sanıp salon de marie almıştım. beyinsizlik direkt tek kartı no brainer, diğerlerini de noob trap yapmaları.

evet o ce de iş görür.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

mhxa cikti bana forum kapali iken. Okita ya da 2 x 30q roll, 5 ticket gomdum, Emiya, 2 x guda guda ce, 1 x 4* guda ce cikti. Guda guda ce lazimdi o iyi oldu. 

Artik onumuzdeki maclara bakicaz.

2018 ce olarak versus u dusunuyorum ben hazir scathach varken, 2019 icin ticket tan hot sands ciktigi icin baska bisi bakicam.

Gallant tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
15 saat önce, ShadowFury dedi ki:

Laurelin sırf artı için almıştır bunu zaten ?

150?cb=20180418153941

sirf almadim high res versiyonunu hazirladim poster yaptiricam

y2Fb93T.jpg

still the best bromance in motherfuckin history #nohomo

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

EXTELLA LINK ASIRI IYI OLMUS!

ilk oyunu son route haric oynadim, son route hani enerjim ve sinirlerim kaldirmadiydi tekrardan. baya hikaye vasat, gameplay vasat, progress yok ve servant pool kucuktu

extella link her bakima ilk oyunu 30a filan katlamis, ceyrek asirdir oyun oyniyorum bu kadar iyilestirilmis oyun cok az gordum ve TAMI TAMINA 77TL! GACHADA ACI CEKMEYE SON! TISIKKURLER GABEN REYIZ

USTUNE USTLUK MULTIPLAYER VAR 4v4!!!111

fgo seviyorsaniz ve PCniz varsa iskalamayin oyunu, sahane olmus

Y3l6GQa.jpg

UMU!

Laurelin tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Short liste ekledim takipteyim. System requirementlari tutturamiyorum, gtx 1660 laptop fiyatlarina gore makineyi yenileyecegim bir ara, o zaman alirim artik. O da summer sale i bulur sanirim.

Mesaj tarihi:

Forum kapali iken merlin i 10/10/10 yapicam diye epey ugrastim, butun qp yi, eternal gearlari ona harcadim. Birde mhxa e de bayagi mat gitti. Haliyle kastim eventte. Oda yoktu bende iyi oldu.

• Yeni Oluştur...