Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 o CE için, görmüşsündür jeanne fanzine lol. ehu sağol, 72 yapabildim ancak henüz, benden kullanırsınız sonra zaten siz skadi filan alınca. :p animasyonları efsane ama ahah. draw. or draw not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 brave chaini çok iyi fanzini gordum ama medall ve pagelere gomuyorum çokolatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Mana prism event harici cok zor toplaniyor, resmen iskence. Neyse guda guda revival geliyor 3 gune, zaten Oda-san da yoktu iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 forum kapaliyken gacha tanrilari kimlere neler bahsetti yazin bakalim lancer artoria geldi bana, np5 oldu bedi ayni bannerda. dream teamimden tek eksigim bride nero ile caster nero su anda UMU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Amakusa'ya rollarken Arjuna düştü, başka bir şey yok. Kullanılır mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Hiçbirşey rollamadım, hatta login ödülü almak dışında açmadım da oynamadım da, valentine event shopu kuruttum ilk defa bir event shop olarak gacha celer sağolsun. Gacha ce olmadan event oynamanın beyhudeliğine kesin vakıf oldum. Yaz eventine kadar maintenance modda giderim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Oha şu CE çok hayvani değil mi yalnız? https://fategrandorder.fandom.com/wiki/Talk_of_The_Hot_Sands Star Absorption +400% Critical Damage +20% Laurelin sırf artı için almıştır bunu zaten Geçen senenin CE ticketından da şunu alayım diyorum, çok fazla mob spawnlayan bossfightlarda damage reduction işe yarayabilir. https://fategrandorder.fandom.com/wiki/Glass_Full_Sweet_Time Ignores Evasion / Increases damage by 400 / Reduces damage taken by 200 (Daha öncekinden Arjuna/Karna almıştım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 zaten no brainer bu var gene, geçen sene her kartı aynı sanıp salon de marie almıştım. beyinsizlik direkt tek kartı no brainer, diğerlerini de noob trap yapmaları. evet o ce de iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 (düzenlendi) mhxa cikti bana forum kapali iken. Okita ya da 2 x 30q roll, 5 ticket gomdum, Emiya, 2 x guda guda ce, 1 x 4* guda ce cikti. Guda guda ce lazimdi o iyi oldu. Artik onumuzdeki maclara bakicaz. 2018 ce olarak versus u dusunuyorum ben hazir scathach varken, 2019 icin ticket tan hot sands ciktigi icin baska bisi bakicam. Mart 12, 2019 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 15 saat önce, ShadowFury dedi ki: Laurelin sırf artı için almıştır bunu zaten sirf almadim high res versiyonunu hazirladim poster yaptiricam still the best bromance in motherfuckin history #nohomo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 toplamda 140q gomdum gene okita yok, mlb yapacak kadar guda guda 5* cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 darth saber için grats, okita için geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 gelin aradaslar beraber aci cekelim yeni kulubumuzde safafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Eldeki son 30quartz dan merlin cikmasi, ah ah. Gacha hakkaten pismanliktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Oy babylon. 3 quartz verirler release olunca 2 ticket a siegfield spookladi, cok sinirlendim kendisine laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 KRALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 (düzenlendi) EXTELLA LINK ASIRI IYI OLMUS! ilk oyunu son route haric oynadim, son route hani enerjim ve sinirlerim kaldirmadiydi tekrardan. baya hikaye vasat, gameplay vasat, progress yok ve servant pool kucuktu extella link her bakima ilk oyunu 30a filan katlamis, ceyrek asirdir oyun oyniyorum bu kadar iyilestirilmis oyun cok az gordum ve TAMI TAMINA 77TL! GACHADA ACI CEKMEYE SON! TISIKKURLER GABEN REYIZ USTUNE USTLUK MULTIPLAYER VAR 4v4!!!111 fgo seviyorsaniz ve PCniz varsa iskalamayin oyunu, sahane olmus UMU! Mart 25, 2019 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Extella oynamadan direkt Link'e atlayabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Evet, extellanin hikayesi cok karmasik degil 10dk surmuyor okumasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Short liste ekledim takipteyim. System requirementlari tutturamiyorum, gtx 1660 laptop fiyatlarina gore makineyi yenileyecegim bir ara, o zaman alirim artik. O da summer sale i bulur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Shop u kuruttum, artik darisi yeni event e. Okita hayalleri de baska bahara kaldi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Ben çok üşendim ya, bayağı slackledim bu eventte. Son gün bi abanıp heartları aldım, prismlerin de yarısını filan aldım, geri kalanını da alabilsem güzel olacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Forum kapali iken merlin i 10/10/10 yapicam diye epey ugrastim, butun qp yi, eternal gearlari ona harcadim. Birde mhxa e de bayagi mat gitti. Haliyle kastim eventte. Oda yoktu bende iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Umu ya doydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar