pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 La yeni albümü çıkmış. Tube çıkardı şimdi önüme. Spotifty'da falan da var. https://www.youtube.com/watch?v=U66ixhdbxEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Tarkan senelerdir düzgün bir prodüktör bulamadı, hep aynı kalitesiz şarkılar. Zaten bu gibi şarkıları yapan birsürü adam varken, sen bari yapma. Nasıl olsa ne yapsan liste başı olucaksın, birazcık kalite, birazcık farklılık, birazcık dünya müziğine yakınlık olsun. Hani dans müziği yapıcam diyosun, onda bile bir sürü EDM eleman var yurtdışında , onlarla çalış bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 6/10. Ilk ciktigi gunlerde dinlemistim. Son 4-5 gundur aklima bile gelmiyor. Klip berbat zaten :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 yil 2017 hit sarkilarda hala arabesk ogeleri... inna'nin fln produktorleriyle calissinlar bari, romanya vs ucuzdur da onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=PpowuPxIeDk https://www.youtube.com/watch?v=9_UviVES7IU şu ikisini beğendim. albümü YT'a yüklemişler official kanaldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 pattislibörek itinayla foruma soğan kokusu taşıyosun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 albüm çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Ya o kadar kötü değil sanki 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 bence Yolla şarkısı güzel gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Abi kuzu kuzuda kaldim ben ya sdfg Ask gitti bizden de fena sayilmaz ama bu cok dandik lan. Demet akalin tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Zaten hala aacayipsin le yine sensiz loopta. Onlarin disinda album yok hep single. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Dinlemeden once elestirenlere sasiriyordum, tarkan elestirilir mi diye. Demet akalini tanimam ama tanimiyorsam tam onun tier olmus album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 O zaman ülkeye istenileni vermiştir. Zeki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ad3m said: O zaman ülkeye istenileni vermiştir. Zeki adam. sunu demeye gelmistim, denmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 yolla yolla kaderim yolla hoppaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 eski albümlerini şimdi koy üst üste dinlersin hiç sıkmaz. şu yeniye bak bide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 ruslar da kesin begenir daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 turkiye'de kalite beklemek afsasdfasdfasfasdfasfasdfasdfasdfdsfdfasdfasdsdad komik bir dusunce gercekten. yeni jenerasyon ruslar muzik vs konusunda tam bir copluk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 eski jenerasyon da öyleydi https://www.youtube.com/watch?v=_huoRu7wIj0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Bu adamin ilk 3 albumunde zamanina gore cok efsane sarkilar vardi , Seytan azapta , biz nereye , olurum sana sarkilari Turk pop rock muziginin en tepe noktasi olarak kalacak buyuk ihtimalle. Kendisi de diyor mudur acaba ben napiyorum lan , bu nasil album diye sffdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Adam zıcsa olay oluyor artık. Tanrı mertebesine erişti.Bir şarkı söylesin 23432 kişi paylaşıyor. https://www.youtube.com/watch?v=ZcnmcJzgwaQ Şunu facebook'ta paylaşıp, teşekkürler tarkan yazanlar var mı aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 sanssizsansli said: eski jenerasyon da öyleydi https://www.youtube.com/watch?v=_huoRu7wIj0 adamlar sanatta berbatlar diyecektim ama bir donem saglam adamlar cikarttiklari aklima geldi. ona istinaden yeni jenerasyon dedim. yoksa genel olarak facia olm. 60'lardan sonra tum ruslari dunyadan silsen bisi kaybetmiyoruz. oyle dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 rus kızlarını kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 o erkeklerden bahs ediyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar