HellHound Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ehu o paradox'un felaket dlc politikasindan default zaten... eu4 collection 282 dolarmis, ekran karti mi dlc mi belli degil ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paradox CEO'su açıklama yaptı. Fiyat arttırımını haber vermeden yapmamız yanlış oldu. O yüzden geri alacaz diye. Dediğine göre steam sale sırasında fiyat değiştirmelerini kabul etmemiş. O yüzden sale bittikten sonra fiyatlar inecekmiş. Zamlı fiyattan alınan bir şey olursa refund yapılabilmesi için yardımcı olacaklarmış. DLC için özetle "her dlcde bedava content ekliyoruz, buna rağmen gelen eleştiriler için yapacak bir şeyim yok" demiş. edit: link konmuş zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Sağolsun bir arkadaş baya bir hediye gönderdi ve devamına "olm leş gibi listen bir çek et dedi" Ben çok dikkat etmiyordum. Arkadaş böyle dedikten sonra baktım, şoke oldum :D neredeyse listede 1000 oyun vardı. Harbi çoğu çöp. Şimdi temizlemeye başladım acayip pişmanım :D 440'larda falanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 yav said: senko said: işssizken oynarım kasarım belki bi daha gene mi imzalattılar sdf Yok yaf, artik official issizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 adventure sevenler bunu alın http://store.steampowered.com/app/262000/Gabriel_Knight_Sins_of_the_Fathers_20th_Anniversary_Edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 abi resmen bişi alasım yok eski tadı yok sale ların her saleda soluyoruz bunu heyecan yok bi kere 50% indirim almıs oyun 90 lira lan 90 lira vercek olsam alacagım 10 tane oyun var zaten toplamı 90 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Gabriel Knight var bende, denedim oynamayi da alisamadim hic, cok kotu geldi gameplay. Bir ara tekrar denicem, cabuk vazgectim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Middle-earth™: Shadow of Mordor™ - 11,80 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Torchlight II - 7,75 TL CPUCores :: Maximize Your FPS - 11,76 TL SteamWorld Heist - 8,16 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 senko said: yav said: senko said: işssizken oynarım kasarım belki bi daha gene mi imzalattılar sdf Yok yaf, artik official issizim. master oncesi kendin verdin herhalde istifayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 süreli sözleşli oluyor benim sözleşmeler zaten süre bitiminde yenilemedim. tam istifa gibi olmuo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Şu oyun nasıl ? Multisi güzel mi http://store.steampowered.com/app/280160/Aragami/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ben beğenmiştim ama max 1 saat oynamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Xaero said: Torchlight II - 7,75 TL CPUCores :: Maximize Your FPS - 11,76 TL SteamWorld Heist - 8,16 TL cpucores programı işe yarıyo mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 senko said: ben beğenmiştim ama max 1 saat oynamışımdır. steam hayatımın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 dishonored 2 go go ya 57 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Hollow Knight ve Dishonored 2 almayi dusunuyorum ama karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 mokoko said: cpucores programı işe yarıyo mu ya? ben biraz araştırdım da işe yarasa bile 2-3 fps filan farkediyo diyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 mokoko said: cpucores programı işe yarıyo mu ya? 2. 3. nesil işlemcilerde işe yarayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 1 yil ve daha eski oyunlar var indirim gormeyen. Bir de winter sale'de daha fazla indirim gormus oyunlar var bu indirimde daha pahali. Mesela MGS V. Cok buyuk hayalkirikligina ugradim bazi title'larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 dün akşam 8 tane oyun aldım enparayla. bu sabah tekrar bi oyun almak istedim bankanız onaylamıyor falan dedi. aradım teknik bi hata olmuş falan dedi talebinizi oluşturdum düzelir dedi hala düzelmedi ya. banka para harcamamı engelliyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Hangi 8 oyunu aldın paylaşsana kardeşim ?!?!! Ben buradan takip ediyorum da sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Xaero said: mokoko said: cpucores programı işe yarıyo mu ya? 2. 3. nesil işlemcilerde işe yarayabilir.. ozmn bi deneyelim. bende gtx680 ve i7 2700 işlemci var. olmadı iade ederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Valve Complete Pack - 29,77 TL L4D2, DOD ve CS:GO'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 kzpmaza said: dün akşam 8 tane oyun aldım enparayla. bu sabah tekrar bi oyun almak istedim bankanız onaylamıyor falan dedi. aradım teknik bi hata olmuş falan dedi talebinizi oluşturdum düzelir dedi hala düzelmedi ya. banka para harcamamı engelliyo resmen aylık online alışveriş limiti var. ayarlardan ona bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar