Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2017 (22 Haziran - 5 Temmuz)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paradox CEO'su açıklama yaptı. Fiyat arttırımını haber vermeden yapmamız yanlış oldu. O yüzden geri alacaz diye. Dediğine göre steam sale sırasında fiyat değiştirmelerini kabul etmemiş. O yüzden sale bittikten sonra fiyatlar inecekmiş. Zamlı fiyattan alınan bir şey olursa refund yapılabilmesi için yardımcı olacaklarmış.

DLC için özetle "her dlcde bedava content ekliyoruz, buna rağmen gelen eleştiriler için yapacak bir şeyim yok" demiş.

edit: link konmuş zaten lel
Mesaj tarihi:
Sağolsun bir arkadaş baya bir hediye gönderdi ve devamına "olm leş gibi listen bir çek et dedi"

Ben çok dikkat etmiyordum. Arkadaş böyle dedikten sonra baktım, şoke oldum :D neredeyse listede 1000 oyun vardı. Harbi çoğu çöp. Şimdi temizlemeye başladım acayip pişmanım :D 440'larda falanım.
Mesaj tarihi:
abi resmen bişi alasım yok
eski tadı yok sale ların her saleda soluyoruz bunu
heyecan yok bi kere
50% indirim almıs oyun 90 lira
lan 90 lira vercek olsam alacagım 10 tane oyun var zaten toplamı 90 tl
Mesaj tarihi:
1 yil ve daha eski oyunlar var indirim gormeyen. Bir de winter sale'de daha fazla indirim gormus oyunlar var bu indirimde daha pahali. Mesela MGS V. Cok buyuk hayalkirikligina ugradim bazi title'larda.
Mesaj tarihi:
dün akşam 8 tane oyun aldım enparayla. bu sabah tekrar bi oyun almak istedim bankanız onaylamıyor falan dedi.

aradım teknik bi hata olmuş falan dedi talebinizi oluşturdum düzelir dedi hala düzelmedi ya. banka para harcamamı engelliyo resmen
Mesaj tarihi:
Xaero said:

mokoko said:

cpucores programı işe yarıyo mu ya?

2. 3. nesil işlemcilerde işe yarayabilir..

ozmn bi deneyelim. bende gtx680 ve i7 2700 işlemci var. olmadı iade ederiz :D
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

dün akşam 8 tane oyun aldım enparayla. bu sabah tekrar bi oyun almak istedim bankanız onaylamıyor falan dedi.

aradım teknik bi hata olmuş falan dedi talebinizi oluşturdum düzelir dedi hala düzelmedi ya. banka para harcamamı engelliyo resmen

aylık online alışveriş limiti var. ayarlardan ona bi bak istersen.
  • Yeni Oluştur...