kami Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Pillars of Eternity - Hero Edition + Tyranny - Commander Edition = 80 TL imiş bundle olarak. Almayı düşüyorum, fiyatı uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 2-3 senedir eskisi gibi yüklü bişi almıyorum hiç. zaten backlog dağ gibi oldu. daily/flash sale olmayınca fear of missing out da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IHZWsPNTMNI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Shadow of Mordor'a 80% gelmiş, 11,80 TL olmuş. Almazsam Gaben gelir beni döver herhalde. Kesin alırım dediğim bi bu var. Divinity 2 nasıl birşey? 90% gelmiş 3,10 olmuş. Beyond Divinity ve Divine Divinity ile bundle 4,90. Alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 original sin harici çok eski oyunlar onlar. youtube'dan iki gameplay bakmadan alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 hay lanet olsun, tales of berseria'yı ne zaman iki katı fiyata çektiler? indirimli hali 6 ay önceki indirimsiz halinden daha pahalı, şaka mı bu? alsaymışım keşke off. sipeyskeyk said: https://www.youtube.com/watch?v=IHZWsPNTMNI&feature=youtu.be rofl çok iyi ya, birinin yapması lazımdı, kaçırmamışlar fırsatı. ama müziği değiştirmeseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Arkadaşlar yavaş pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 ilk round icin eksik dlcleri tamamlayim diye girdim, bugunluk yeter. Napoleon: Total War - Heroes of the Napoleonic Wars Napoleon: Total War - Imperial Eagle Pack Space Hulk Ascension - Chapter Pack 1 Space Hulk Ascension - Dark Angels Space Hulk Ascension - Salamanders Space Hulk Ascension - Imperial Fists The Bureau: XCOM Hangar 6 R&D The Bureau: XCOM Declassified - Light Plasma Pistol The Bureau: XCOM Declassified - Code Breakers Robin Hood: The Legend of Sherwood System Shock Pack Portal 2 Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Bolter Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Chainsword Black Moon Chronicles Omikron: The Nomad Soul Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion Dragon Commander How to Survive - Storm Warning Edition Oddworld: New 'n' Tasty Complete Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 ShadowFury said: Shadow of Mordor'a 80% gelmiş, 11,80 TL olmuş. Almazsam Gaben gelir beni döver herhalde. Kesin alırım dediğim bi bu var. Divinity 2 nasıl birşey? 90% gelmiş 3,10 olmuş. Beyond Divinity ve Divine Divinity ile bundle 4,90. Alınır mı? Divinity 2 diğer divinity türlerinden tamamen farklı bir tür (action rpg), türü seviyorsan fena değil yinede. Diğer 2 oyun çok eski (bildiğin turn based rpg) grafiklerden kusmam hikayeyi göreyim dersen oynanabilir yanlız ben bile beyond divinity ye eh artık yeter dedim oynamadım divinity 2 ye geçtim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Sam said: hay lanet olsun, tales of berseria'yı ne zaman iki katı fiyata çektiler? indirimli hali 6 ay önceki indirimsiz halinden daha pahalı, şaka mı bu? alsaymışım keşke off. sipeyskeyk said: https://www.youtube.com/watch?v=IHZWsPNTMNI&feature=youtu.be rofl çok iyi ya, birinin yapması lazımdı, kaçırmamışlar fırsatı. ama müziği değiştirmeseydi keşke. Görünen oki bandai de oyunlarını şirirmiş, 75-89 oyunların hepsi 149 şimdi. Pre-order yapıp aldığım fiyat daha ucuzmuş :p Subtotal 75,00 TL Discount -7,50 TL ( -10%) Total 67,50 TL 1 haziranda sırf bizim fiyatı 2 katına çıkarmışlar https://steamdb.info/app/429660/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 senko said: 1 i yükledim geçen de baktım pat küt ölüom ee sikerler dedim sildim. bana göre değilmiş. bayonetta diye bişi buldum onu oynuom paso, keyifli bayağı. Git gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 tam git gud durumu aynen işssizken oynarım kasarım belki bi daha gerçi oynancak 12314 tane oyun var sırada bir de nasıl bi wishlist yaptıysam max indirim %33 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Darksun said: Görünen oki bandai de oyunlarını şirirmiş, 75-89 oyunların hepsi 149 şimdi. Pre-order yapıp aldığım fiyat daha ucuzmuş :p Subtotal 75,00 TL Discount -7,50 TL ( -10%) Total 67,50 TL 1 haziranda sırf bizim fiyatı 2 katına çıkarmışlar https://steamdb.info/app/429660/ ehh, bamco oyunları alınmayacak fiyata çıkmış artık. kendileri kaybeder. gittim steam forumunda veryansın ettim. işe bak ya, %100 nedir akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sunlari da aldim, dursun kenarda iyi biraz temizledim wishlishti oh-3-5 bisi daha alirim sonra yeter. King's Bounty: Ultimate Edition Little Big Adventure Bundle Riven: The Sequel to MYST Myst: Masterpiece Edition Doom Classic Complete Company of Heroes 2: Master Collection QUAKE Collection A Vampyre Story Remember Me: Combo Lab Pack DLC Z: Steel Soldiers Startopia pandemonium Urban Chaos Max Payne Bundle The Tropico Bundle The Fall Warhammer 40,000: Kill Team Warhammer 40,000: Armageddon - Imperium Complete Mind: Path to Thalamus Day of the Tentacle Remastered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bırdada olsun: paradox fiyatlari eski haline cevirecekmis, https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/a-comment-from-fred-ceo-r-e-pricing-update-read-post-68.1031121/page-4#post-23000490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 senko said: işssizken oynarım kasarım belki bi daha gene mi imzalattılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 tyranny ve pillars of eternity'i aldım, darkest dungeon ve doom'da alabilirim, tam karar veremedim. divinity original sin 2 indirim görmemiş hiç :( yoksa onu da alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 hotline miami 2 alsam mı artık acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Fallout 3 oynamamıştım alsam mı ? 5 TL sdfgh Bir de Shadow of Mordor düşünüyorum, gamepad şart mı bunun için de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Degil ama gamepad'le baya eglenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 sabonis said: hotline miami 2 alsam mı artık acaba ya ps4'te yarim birakmistim, yeni bisey getirmiyor ilkinin uzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Norak said: bırdada olsun: paradox fiyatlari eski haline cevirecekmis, https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/a-comment-from-fred-ceo-r-e-pricing-update-read-post-68.1031121/page-4#post-23000490 haydaaa, onlar da yükseltmiş meğer şimdi farkettim. insanları yeniden oyun satın alınmayan devirlere geri gönderecekler resmen. "kancayı attık, nasılsa alacaklar" düşüncesi mi var nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 dolarda kalsaydi iste steam fiyat arttirma gozune batmazdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 dolarda kalsaydı da gene 180$ ediyor eu4 collection 625₺ tr fiyatını çevirince, o fiyata tren simülatörü + dlcleri kategorisine giriyor artık lol. kozmetiğin hepsini atsan da gene yarıya düşmüyordur. dlc politikasını savunuyordum önceden ama bu fiyatlara savunamam artık, hatta o başlığa da yazdım. açtım ağzımı, yumdum gözümü. şu steam sale ilk defa beni üzdü ya, almayı düşündüğüm şeylerin fiyatları düşeceğine yükselmiş resmen. oyun alınmayan kara devirlere dönmüş gibi hissettim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar