bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ben de gaza gelip almıştım zamanında. öyle duruyor yıllardır. played time 25 dk falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Aslında Bg multisi baya zevkli. İsteyen olursa atarız Bg1 ve ya 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Laurelin said: http://i.imgur.com/inc78p0.png http://i.imgur.com/XZ8w9pv.png animesini izlemis biri su visual noveldan zevk alir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 bingildak said: ben de gaza gelip almıştım zamanında. öyle duruyor yıllardır. played time 25 dk falandır. bunu okuduktan sonra normalde almaman gerekiyor ama gittim ben de aldım şimdi baldurs gate complete sagayı lol . 1 i oynamadım düzgün belki oynarım 0 dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 diyerek alıyoruz da işte yalan oluyor bir milyor title var oynanmayı bekleyen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 haftasonu multi yapalım olm diyorum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 30 saat koyduğum divinity i bile bitiremedim abi ben. tyranny aynı şekilde. baldurun kapılara gelene kadar tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 millet iade'nin bokunu çıkarmış, rekor kırmış. http://oyungezer.com.tr/haber/49897-valve-a-rekor-sayida-iade-talebi-geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 benim iadede patladı galiba yanıt bile gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 neyi iade edicektin, ne zaman almıştın, ne kadar oynadın? edik: ya da şöyle sorayım iade şartlarını sağlıyor di mi? ben bi sistem filtresi vardır diye düşünüyodum da şartları sağlayanları otomatik iade ettiriyodur diye. seninki sağlıyosa yoktur o zaman herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 armello'yu aldım da tutorialdan sonra beğenmediğime karar verip iade bastım ama yemek yerken açık kalmış 2 saate yaklaşmış played ki zaten hayvan gibi uzun tutorial'ı. 2 saate denk geldi diye reject basıp geçtiler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Pubg, xcom ve squad aldim. Squadi bir arktan duymustum cok iyi diye 25 TL olmus acimadim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 The long dark alma sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Bu iş huzur içinde çözülsün. https://i.hizliresim.com/Dd3966.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 abi sıçayım bu ne kuyruğa gelen oyunlar ya animeli abik gubik şeyler ya survival horror yada horror survival oyun mu çıkmıyor niye böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Daha once oyle oyunlari aldiysan ondan olabilir filtrelerle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 calimero said: The long dark alma sakın! niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 anime tagini filtreleyip gosterimden kaldirdim ben rahatladim. o kadar cok var ki, keseli sican gibi cogaliyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Muthis karli gecirdim bu steam sale i Cok az oyun aldim ayirdigim butcenin gerisini de udemy e gomdum. Guzel oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 dragons dogma nasıl pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Aldıklarım: -Xcom 2 -The walking dead 2: a new frontier -Batman the telltale series -Firewatch -Badtime stories bundle: (Beholder + Orwell) -Domina Düsündüklerim: -Soma %70 -The Dwarves %50 -The Flame in the flood %60 -Predynastic Egyp %30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Dragonutopia said: Düsündüklerim: -Soma %70 direk al hiç düşünme. harika. amnesia oynadıysan onun kadar korku ve gerilim yok ama hikayesi ayrı bi boyutta yani. 49 tl'ye almıştım hiç pişman değilim. 14 liraya almamak büyük ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 calimero said: The long dark alma sakın! kes lan artiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 long dark kesin alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar