Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 toggie said: Alacak baya bi sey var da sizin oynama isteginiz kalmamis :) Shadow of mordor oynamayan alsin mesela 11 lira, mis gibi oyun. alayı yüzde 50 daha fazla olmalı koca sene boşa mı bekledik. mordoru oynadım zaten daha önce var bende. çok da matah bişey değil zaten, promote etmeyi bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 hearts of iron 4 güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 11 lira icin baya matah, sen sevmedin diye niye promote etmeyelim anlamadim. Ben de bekledigim indirimleri goremedim cogunda ama yine de tl para biriminde steam oldugu icin sansli goruyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 strateji oyunu olarak var mı indirimde birşeyler çok uzağım genreye ama canım istiyor, böyle ülke falan yöneteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 shadow of mordor baya guzel oyun yahu. 11 tl ye tuvalet kagidi alamiosun lol. pintilik yapmayin olm hamburger yiyelim desem hemen atarsiniz 20 leri 30 lari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mordor guzelde, bu oyun icin mi bekledik koca summer sale i. Aldim oynadim mordoru zaten, 4-5 daat sonra bayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 cok satan yeni oyunlarda indirim bekliyorsaniz hata zaten bastan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 civ5 nasıl? alayım mı bundle varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 totalwar warhammer %66 yemiş 60tl, daha inermi acaba bu yoksa yapıştırıyımmı direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Lectre said: civ5 nasıl? alayım mı bundle varmış ? civ5 güzel baya, al gitsin.çok vakit harcatıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 totalwar wh 3 ay sonra 2. oyun cikinca bir daha girer indirime kesin seganin adeti oyle, ama bundan cok farkli olmaz heralde fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Total war hiç oynamadım atilla alayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mount & Blade in hangisini almak lazım? Fire & Sword daha yeni ama pek rağbet görmemiş sanki, expansion filan mı? Asıl oyun Warband mi? DLCleri de gerekli mi? Almaya gerek yok Bannerlord çıkınca onu alırım diyordum ama onun çıkacağı yok herhalde, şunlardan birini sepete atıyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 attila onceki twlere kiyasla daha zor, baslamak icin belki shogun 2 yada rome 2 daha iyi olur? birde optimizasyonu kotuydu duzeltmedilerdi adam gibi ama oynaniyor yani. yada istiyorsan, fetih eyleyecem ben diyorsan al tabi :p sunlarida aldim bugun, simdi kartlari farmlayimda sale bitmeden son 2-3 bisi parasi ciksin. Lords of the Fallen Game of the Year Edition Windward Port Royale 3 Gold Hard West: Scars of Freedom DLC Hard West Dark Messiah Might and Magic Kane & Lynch Collection toplamda soyle bisi etti, Dark Messiah of Might and Magic (WR) Hard West Hard West: Scars of Freedom DLC Port Royale 3 Gold Windward Lords of the Fallen Game of the Year Edition Kane and Lynch: Dead Men Kane and Lynch 2 DLC - Doggie Bag Kane and Lynch 2 DLC - Alliance Weapon Pack Kane and Lynch 2 DLC - Multiplayer Masks Pack Kane and Lynch 2 - Dog Days XCOM: Enemy Within Fallout Classic Collection Deadlight Directors Cut Ceville Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered Sacred Gold Sacred Citadel - Jungle Hunt Hardcore Package Part 2 FLOCK! Doom Classic Complete 2012 MYST Masterpiece Riven Little Big Adventure Bundle King's Bounty: Ultimate Edition Company of Heroes 2: Master Collection Quake 2007 Collection A Vampyre Story Z: Steel Soldiers Remember Me: Combo Lab Pack DLC Startopia Pandemonium Urban Chaos Mind: Path to Thalamus The Fall Max Payne Bundle W40K: Kill Team Day of the Tentacle Remastered Tropico Reloaded Tropico 4 DLC Junta Tropico 4 - Plantador DLC Tropico 4 DLC: Quick Dry Cement Tropico 4: Modern Times Tropico 4: Pirate Heaven DLC Tropico 4: Megalopolis DLC Tropico 4: Vigilante DLC Tropico 4: Voodoo Tropico 4: Propaganda Tropico 4: The Academy Tropico 4: Apocalypse Steam Store and Retail Keys Tropico 5 - Waterborne Tropico 5 - Espionage Tropico 5 - Inquisition Tropico 5 - T-Day Tropico 5 - Mad World Tropico 5 - The Supercomputer Tropico 5 - Surf's Up! Tropico 5 - Generalissimo Tropico 5 - Gone Green Tropico 5 - Joint Venture Tropico 5 - Supervillain Warhammer 40,000: Armageddon Warhammer 40,000: Armageddon - Vulkan's Wrath Warhammer 40,000: Armageddon - Angels of Death Warhammer 40,000: Armageddon - Glory of Maccrage Warhammer 40,000 : Armageddon - Ork Hunters Warhammer 40,000: Armageddon - Soundtrack Warhammer 40,000: Armageddon - Golgotha System Shock Pack Robin Hood The Bureau: XCOM Declassified - Code Breakers The Bureau: XCOM Declassified - Light Plasma Pistol The Bureau: XCOM Hanger 6 R&D Space Hulk Ascension - Imperial Fists Space Hulk Ascension - Salamanders Space Hulk Ascension - Dark Angels Space Hulk Ascension - Chapter Pack 1 Napoleon: Total War - Imperial Eagle Pack Napoleon: Total War - Heroes of the Napoleonic Wars Portal 2 Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Bolter Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Chainsword Black Moon Chronicles Omikron Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion Dragon Commander How to Survive - Storm Warning Edition Oddworld: New 'n' Tasty Complete Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 ASIL soru şu: kaçını oynayacaksın? Kaçını (sonu olanlar için) bitireceksin ve oyun sonunu göreceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 tropico 5 cacık, özellikle tropico seviyorsan bilemem tabii de, yorumlara bir bak istersen bir de eski falloutları, pandemonium'u quake'i fln oynayacan mı hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 ShadowFury said: Mount & Blade in hangisini almak lazım? Fire & Sword daha yeni ama pek rağbet görmemiş sanki, expansion filan mı? Asıl oyun Warband mi? DLCleri de gerekli mi? Almaya gerek yok Bannerlord çıkınca onu alırım diyordum ama onun çıkacağı yok herhalde, şunlardan birini sepete atıyim bari. Ben warbandi attim sepete en yenisi diye ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 yok onceden bitirdigim eski seyleri oynamam zaten gerek yok hepsini hatirliyorum, tropico 5i btirdimdi de dlclere bir bakarim sonra iste. bitirmeden silmiyorum ben zaten oyunlari. space hulk oynuyorum bitsin ascensiona gecicem zaten araya 1-2 bisi daha ittiririm xcom falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 senko said: oxygen not included'ta indirim yok gibi bişi rimworld'te yok pubg'de yok nası whishlist yaptıysam yarısında indirim yok zaten geri kalanı da %10 %25... bi shenzen i/o ile mhrd alıcam sanırsam. shenzen i/o bayagi zor, ozellikle sonucu optimize etmeden duramiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 olm şu steam indirim motivasyonunuzu hiç kaybetmediniz helal valla sdfs. 2007'den beri her indirimde doldurdum steam'i 200'e yakın oyun var toplasan 10 tanesini oynamadım. çekici gelmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 abi zaten steamden boyle kamyonla oyun alan kitle ufak aslinda 2 milyon kisi belki var-yok, gerisi steami sadece dota cs launcher olarak kullaniyor cogunlukla arada cok popular bisiler cikinca orda yigilma oluyor gecici olarak iste gta 5, pubg, skyrim falan filan %1 arasina girmek icin 100-150 arasi oyunun olmasi yeterli zaten libraryde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 ya şimdi herkes indirimlere odaklandı tabi de, hatırlatma olarak Hellblade'i görmeyen varsa bi baksın diyorum. 49 lira çok uygun duruyor. oyun çıkınca artar sanki baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 daha çıkmamış oyuna para vermek saçma geliyo bana ya. hele bi çıksın bakarız. fiyatı artarsa da indirim bekleriz işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 artmaz, aral denilen hirsizlik sebekesinin dagitimcisi olmadigi oyunlar o fiyata satiliyor ki oyunun fiyati dusuk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 hatirlatma olarak oyunun 6-8 saat playtime'i oldugu soylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar