Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[Wojnarowski] Free agent guard Nick Young has agreed to a one-year, $5.2M deal with the Golden State Warriors, agent Mark Bartelstein tells ESPN.

Nick Young'ın bile yüzüğü olacak :/
Mesaj tarihi:
Doğuda iyi oyuncu kalmadı ya. Geçen sene efficiency'de ilk 15'te olanlar arasında tek Doğu oyuncusu LeBron kaldı Paul George ve Butler da göçünce. All-star kadroları içler acısı olacak.

Cavs'ın da pek hamle şansı yok gibi, standart ilk 5'lerinin salary totali NBA'deki 18 takımın full roster'ından fazla. Buna Curry'nin yeni kontratı öncesindeki GSW de dahildi. Wizards biraz kıpırdanır diyordum ama Otto Porter'ı kaybediyorlar, çok sağlam kontrat almış Nets'ten, zaten Wizards da John Wall'a astronomik kontrat yapacaktı yer açılmış. Toronto desen senelerin cenabeti.

Bir de Wolves senelerdir yaptığı yeniden yapılanmayı boka çevirmiş Teague ve Taj Gibson hamleleriyle. Teague şu ligin en over-rated PG'lerinden, bir de Jrue Holiday var böyle
Mesaj tarihi:
Jrue sakatlanmasa, istikrarlı oynayabilse aslında iyi adam ya. Çok geriledi sırf 2 senedir bu yüzden ayrı konu orası da halen değerli olabilecek bi adam.

Teague işte ne vereceği belli, ne alacağın belli. ne azı ne fazlası istiyorsan uygun kontratla koyarsın işte takılır.

Bence Teague ve Taj hamlelerinde sıkıntı yok ya. Ama Taj direkt veteran fetişliğinden alındı kesin Tibodu faşistinin.
Mesaj tarihi:
Takım yine dengesiz oldu. Wiggins ve KAT gelişiyor tabi. Hatta bence KAT ligin en iyi uzunu Tekkaş'ın sakatlık risk puanı yüzünden. Ama ilk 5'te garanti şutör yine yok. Wiggins ve Teague atıyor birşeyler ama yüzdeli değiller. Butler eh. Taj dediğin adam kariyerinde 4 kez üçlük atmış. Yine en bileği düzgün adam KAT.

Butler müthiş hamleydi. Taj+Teague olmadı. Taj rotasyon deniyor ama rotasyon için fazla kalın kontrat. Teague gibi bir PG gelecekse LaVine kalsaydı bari Wiggins gitseydi Bulls takasında; hem enayilerden birkaç birşey daha alınırdı ekstra
Mesaj tarihi:
Şu takıma Lavine bayağı lazımdı aynen. Şutörü yok.

Butler aslında denedi mi yüzdeli atabiliyor ama denemiyor. Belki burada atmaya başlar.

Wiggins'in şutunun adam olacağı yok çünkü ondan eminim. birilerinin atması şart asdfdsa
Mesaj tarihi:
said:
Adrian Wojnarowski of ESPN is reporting that the Celtics are trading Avery Bradley and a 2019 second-round pick to the Pistons in exchange for Marcus Morris.

OHA DRAFT PICK VERIYORLAR.
Mesaj tarihi:
Spurs Rudy Gay'i aldı sessiz kalmışsınız. Small ball için baya iyi hareket.

Parker/Mills - Dany green - Kawhi - gay - Aldridge
Kenardan da Parker Gasol, kalırsa ginobili falan gelecekler
Mesaj tarihi:
said:
No. 1 overall pick Fultz sprains ankle in Summer League action

Ciddi gözüküyormuş. Philadelpia'da bi sıkıntı var normal değil her çaylağın dizlerini, bileğini götünü başını kaybetmesi orada ya...
Mesaj tarihi:
Bu arada dün geceki Boston - Lakers Summer League maçı SL'de ilk defa kapalı gişe oynayan maç olmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=NgjtEOsD7bA

bunun yanında kyle kuzma'nın lonzo ball'dan daha iyi oynuyor olması asdfsdfa

27. sıra pickiydi sanırım. iyi adam diyorlardı zaten de tatum'la kapışması falan hoş.
Mesaj tarihi:
Ball şuan ki haliyle balon bence, şut tarzını falan hiç beğenmiyorum ama tarz değiştirip, kendini lige adapte edebilir ve babasının yolundan gitmezse bayağı büyük potansiyeli de var.

Kısa vadede patlayacak gibi duruyor ama geleceği bayağı açık bence.
Mesaj tarihi:
sut tarzi kotu de sap sup atiyo orta sahadan
bana sorarsan curry'nin de sut formu kotu, goz alismis sanirim kobe'lere t-maclere. bunlar sicramadan nerdenyse gogusten cikariyorlar topu.

acik alanda iyi sutor de, nba de bu yeterli olmayacak iste :)
bakalim gorcez.
Mesaj tarihi:
ya işte curry'nin avantajı ama aşırı hızlı çıkarıyor şutu, savunma geç kalıyor. lonzo bayağı ağır kaldırıyor topu vs. yüzdesi vs. iyiymiş kolejde sanırım takip etmedim de korver'ında yüzdesi nba'in en iyi üçüne sokuyor onu ama çağ dışı bi stil vs...

Bununla ilgili bir yazı vardı. Şut stilinin önemi ile ilgili. Hatta Kawhi'den örnek vermişlerdi. Adam stilini değiştirince yüzdesi %12 civarında artış göstermişti ve üçlük atmaya başlamştı vs.

Kent Bazemore keza, birkaç isim daha örnek vermişlerdi. Bulabilirsem atarım. Modern oyunda atmaktan ziyade nasıl attığında cidden önemli old savunma vs. açısından.

Buldum:

https://theringer.com/nba-shooting-coaches-kent-bazemore-kawhi-leonard-8660e9939680
Mesaj tarihi:
(tu) guzel yazi yarin okuyayim temiz kafayla

bu arada nba'e girenleri boyle bi donustuyorlar once
https://www.youtube.com/watch?v=R0nJZ_RItag

jedi kassiz ya su an, seneye %8 body fat, lops lops kasla poz verir o da.
bu arada clevland medyasi bi gazda cedi the new star vs diye de, ilk sene bir sey yapabilmesini cok zor buluyorum ben.
NBA savunmasinda kaybolur gider
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Bu arada dün geceki Boston - Lakers Summer League maçı SL'de ilk defa kapalı gişe oynayan maç olmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=NgjtEOsD7bA

bunun yanında kyle kuzma'nın lonzo ball'dan daha iyi oynuyor olması asdfsdfa

27. sıra pickiydi sanırım. iyi adam diyorlardı zaten de tatum'la kapışması falan hoş.

Anthony Bennet yaz liginde öttürmüştü, sonrası malum. Geçen bir istatistik vardı; yaz liginde Durant, Derrick Rose ve Curry'nin istatistikleri. Baya sıkıntılıymış ama sonuç malum. Ball bence müthiş bir adama dönüşecek, Fultz da injury prone olacak. Ball'un şu an bile çaylak sezonunda 8-9 arası maç başına asist potansiyeli var, oyun görüşü hayvani. Birkaç sene sonra Oden-Durant hayıflanma hikayesinin benzeri döner. Bu draft sınıfı Lebrongillerin yılına yakın kalitede duruyor. Tatum, Jackson falan da direkt superstar'a bağlar 4-5 seneye. Hatta De'Aron Fox ve Malik Monk da yaklaşır bu sınıfa

Boston da takas yapmasın bir zahmet ya. Avery Bradley gibi adamı vermek nedir?
Mesaj tarihi:
Bu sene cap space tahmin edilenin altında kaldığından Hayward'a max verebilmek için Smart, Bradley, Crowder üçlüsünden birini yollamaları gerekiyordu. Hem Bradley'in kontrat seneye bitiyor, hem de Boston'ın cap boşluğu yok ona istediği kontratı verebilecek kadar. Yani seneye her türlü gidecekti, zorunluluktan oldu biraz.

Ligde sevmeyeninin olmadığı 2-3 oyuncudan biri herhalde. İnşallah ciddi bir sakatlık falan geçirmez de seneye hakettiği kontratı alır.
Mesaj tarihi:
Crowder-Marcus Morris olabilirdi kafa kafaya. Smart da savunmada aygır ama hücumu kısıtlı. Avery Bradley cidden büyük kayıp, Jaylen Brown'a güveniyorlar herhalde başka açıklaması yok. Çünkü bir şekilde big-3 kurmayı denediler ama eldeki "big"ler koca yürek olsa da savunması "0" Thomas, over-rated Hayward ve yıllardır pozisyonunu bulamayan Horford.

En azından kadrodaki tamamlayıcı 2 ve 4 numaraların belli bir seviyenin üstünde olması gerekirdi. Bradley o yüzden lazımdı. Belki Smart veya Brown birkaç seneye Bradley'nin önünde anılacak isimler olacak ama mevcut durumda Boston'ın da çok beklemeye niyeti yok NBA finali için. Tek avantajları Cavs'ın kadroyu muhtemelen güçlendirememesi ve Brad Stevens faktörü olacak seneye. O da 4-2, hadi bilemedin max 4-3'lük final mağlubiyeti getirir
Mesaj tarihi:
Yalnız NBA'de ne tavan olmuş salary'de ya. Lige yeni gelen çaylak Tatum 7-8 kazanıyor yılda; Isaiah Thomas'ın kontrat da bitiyormuş seneye, garibim hala senelik 6 milyon dolarlık kontratı bitiremedi ahah.
  • Yeni Oluştur...