Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 cousins sakatlanmasa aynen imkansızdı. bence görmek adına iyi oldu. yazın takaslayıp bi tane iyi parça bulurlarsa üstlerine bile koyarlar. gerçi tekkaş gideceğim diye yol yapıyor ama işte buraları görünce, takımda bir şeyler yaparsa kalabilir. yine de gitme ihtimaline karşı bir leğen mandala aldıkları cousins'i de elden çıkartmak kötü olur. adamlar 2 sezonda iki takas ile ama harbi müthiş yol aldılar ya. cousins ve mirotic, mirotic özellikle direkt kucağa oturdu.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 cousins'in kontratı bitiyo ztn sene sonu. anca sing and trade olur olursa ama şu anda çok düşük değeri cousins'ın geçirdiği sakatlıktan dolayı. birde adam gittikten sonra resmen takımın açılmış olması da ayrı bi duruma soktu bence umarım imzalayıp ad, demarcus ikilisi olarak devam etmezler
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Emre333 said: tekkas nereye gidecekmis? 2 ay önce falan konuştu işte geleceğimi düşünmeye başladım geyikleri falan, şuan sadece noh falan goygoyu çekmişti yanlış hatırlamıyorsam. ayık olun mesajı işte arada klasik ama adam haklı bi yandan. bu kadar dominant olup bu franchise da sürünüyor yıllardır. hakkını bulacağı bi yer mutlaka çıkar. cousins ile uzatıp onu takaslayabilirler de mesela ama sanmam. onu istemezler öncelikli olarak ama işte. noh için bayağı pis bi dönem. bu arada ben bir sonraki sene diye biliyordum cousins'in kontratı. bu yaz bilmiyordum. trade ile ilgili bir şeyler görmüştüm reddit'te falan da trade and sign üzerinedir onlarda büyük ihtimal o zaman.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 DarKRideR said: Ya ben Mitchell'ın nedense daha çok hak ettiğini düşünüyorum. Utah gibi bir takımda Mitchell'ın yaptıklarını yapmak daha zor Simmons'a göre. Simmons'un efsanevi performansını küçümsemek vs. değil olayım, o da müthiş ve beğeniyorum ama Phila'da bu şekilde iş yapmak ile Utah'ta öyle başarmak arasında bence dağlar kadar fark var ya. Kadro yapıları bile. Gerçi görevleri farklı vs. ayrı konu ama işte. Mitchell vs Simmons olayı 2003-04'ün ROY tartışması gibi. Lebron tabii orada daha tartışmasızdı ama Carmelo da lige girer girmez Denver'ı taşıyıp play-off'a sokmuş takımın skor lideri olmuştu. Fark da bu zaten Mitchell şu an Utah'ın skor lideri ama Simmmons Phila'nın oyununun merkezi. Roller konusunda daha büyük fark ve baskı var. Simmons'ı istatistiklerden öte parkede tartışmak lazım, adam çoook büyük oynuyor bu yaşında böyle olgunluk inanılmaz gerçekten. Bu senenin çaylakları ileride baya büyük olacaklar. Lonzo, Kuzma, Tatum, Dennis Jr, Josh Jackson hatta Markkanen falan direkt all-star adayı adamlar. Hatta Bam Adebayo, Fultz, Jonh Collins de eklenir
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Ya işte Mitchell'da yaşına göre muazzam oynuyor, eli bile titremiyor. 10. senesinde bu kadar rahat PO çıkaran adam sayısı bile çok az. O da çaylak, o da 21 yaşında :D 2004 tartışmasından daha zor bence bir de. Orada da ben hep Carmelo'nun hakkının yendiğini düşünürüm mesela. Öyle ya da böyle 19 yaşında bi takımı PO'ya sokmak var (ki önceki 10 sene yaklaşamıyorlar bile) diğer tarafta muazzam sezon geçirmiş olsa da takımını PO'ya taşıyamayan Lebron var. LeBron bariz süksesinin ekmeğini yemişti bence o sezon. Ha gerçi geldikleri son noktaya baktığında o ödülü bile LeBron'un almış olması fazlasıyla güzel bir şey bence de nyse kjhsdafds
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Lebron lige öyle bir marka değeri ile girmişti ki tartışma bırakmadı, ama aslında Carmelo'nun hakkı yendi evet Lebron 21/6/5, Melo 21/6/3 bitirmiş stat olarak, ama takımı biri daha fazla sürükledi. Diğer yandan Wade de istatistikleri çılgın olmasa da Miami'nin lideri olmuştu. Play-off'larda da takımı baya taşımıştı ilk turda, sonra Indiana'yı da baya zorlamıştı semi-finalda Ama bu seneki Simmons vs Mitchell karşılaştırmasında ikisinin de hem bireysel hem de takımı sürükleme başarısı var. Phila'nın kadro daha iyi kabul, hatta o kadroda Simmons'ın da üstünde Embiid gibi bir yıldız var ama bu kadronun çaylak olarak merkezi ve top yönlendiricisi Simmons gerçeği var. Mitchell ise daha çok kendisine pozisyon hazırlanan bitirici rolünde. Mitchell off-ball oyunu kuvvetli, hücumu çok olgun bir adam, 3&D, off-ball falan oynar. Ama Simmons ileride çok ayrı hatırlanacak bir oyuncu türü. Pasör uzun çok gördük ama Lebron gibi GOAT seviyesindeki adamı hesaba katmazsak direkt oyunun yönlendiricisi bir uzun bayadır yoktu.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Zaten o sezonda Lebron'ın seçilmesi ile aynı sebeplerden dolayı seçilecek Simmons. Şu 76ers, o dönemdeki Cavs'ın kat be kat üstünde bir takım ama marka değeri, oyun stili olarak Lebron ile çok benzerlik var aralarında. Mitchell'ın hakkının yeneceğine herkes hemfikirdir muhtemelen ama bence Mitchell seçilirse Simmons'a daha büyük haksızlık olur.
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Rookie [roo k-ee] noun An athlete playing his or her first season as a member of a professional sports team. Mitchell bunu yazan bir shirt giymisti ben hak veriyorum, kendi aciklamasida cok mantikli onu bulamadim.. bulunca yazarim ama 1sene nba takiminda olmak 1 sene ders calismak gibi sinavdan once diyordu. Ha nba baska turlu bakiyor griffinde ayni sekil almis rookie odulunu, tipa tip simmons gibiymis.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 onu okadar yazacağına fotosunu koysaydın abi :D https://i.imgur.com/yVSwdBw.jpg hatta şöylede efsane bi cevap almıştı twitterda :D https://twitter.com/Dictionarycom/status/983862319192166400
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 bu arada dün geceki utah - okc maçını izleyin mutlaka acayip sert maç olmuş herkes gergin https://www.youtube.com/watch?v=FN74OHn5JDU
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Ben devreden itibaren izledim de Crowder çok boş beleş atıldı ya, resmen skandal karar yani şu pozisyonda (https://www.youtube.com/watch?v=_Iq4m0VtPgM) Crowder'ı atmak. Steven Adams'ı görmüyor bile, tamamen şansa gelen bir darbe var. Westbrook herhangi bir ceza almadı faul dışında. Superstar kayırmanın en bariz örneklerinden biri diye düşünüyorum. Onun dışında bir kaç gerilim, itişme daha oldu ama Jazz gerçekten hakkıyla kazandı. OKC'de dağılsın artık şu saatten sonra.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 ulan steven adams bile hissetmemiş bence sonrasında hiç germiyo ortamı sanki tamamen wb'nin sert faulunu tartışmışlar o sırada gibi gözüküyor
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 mitchell yine karakter koymus highlightlardan gordugum kadariyla. bu bebe cok iyi olur. bence bu seneden sonra bu olay tartisilmaya baslanir artik ciddi ciddi, ilk sene sakatlanani saymazlar filan. okc de dagilsin harbiden, baydi, ciddi baydi. wb de baydi pg de melo da. bu pg de ozellikle siki tassagina denk oynuyormus gibi bir tavir var, bu asam tum karoyeri byounca boyle miydi?
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 OKC rezil ya. Cidden rezil. Benim beklentim yuksekti bu macta ama bir takim nasil olamaz orneklerini verdiler resmen. PG filan bitik bu arada. Melo'yu saymiyorum bile. Bench zaten yok. Savunma hak getire. Utah eze eze aliyor seriyi.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Holy said: Mitchell'ın hakkının yeneceğine herkes hemfikirdir muhtemelen ama bence Mitchell seçilirse Simmons'a daha büyük haksızlık olur. ona hakkı yenmek denmez. birisi daha çok hakediyordur, öbürüne verirsin. daha çok hakedenin hakkını yersin. birisi daha çok hakedip ödülü kazanıyorsa, diğer kazanamayanın nasıl hakkını yemiş oluyorsun =) bunda "yazık oldu" denir en fazla. zira Simmons net daha fazla hakediyor, adamın neler yaptığını anlatmaya gerek yok. ha ama o rookie tartışmalarına biraz katılıyorum. avrupa'dan gele teodosic bile rookie yani. saçmalık. Ben Simmons 1 sezon boyunca bir NBA oyuncusu maç haricinde ne yaparsa, her şeyi yaptı. Video analizlerinde bulundu, koçlarla çalıştı. Tam anlamıyla bir rookie değil. ama öte yandan maçlara çıkmadan başkalarına karşı oynamadan da gerçek bir tecrübe edindiğini söyleyemeyiz. Tam arada yani. iki tarafa da yakın. ama kural gereği rookie diyoruz ve bu durumda Ben Simmons'dan başkasına gitmez ödül.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 ben de onu dicektim, Türkçene atlayım yiit
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Sotto said: OKC rezil ya. Cidden rezil. Benim beklentim yuksekti bu macta ama bir takim nasil olamaz orneklerini verdiler resmen. PG filan bitik bu arada. Melo'yu saymiyorum bile. Bench zaten yok. Savunma hak getire. Utah eze eze aliyor seriyi. PG'nin 2 ay kadar önce bi lafı vardı. Şutlarımda bi sorun hissediyorum ama çözemiyorum tarzında bir şeydi. Orkun Çolakoğlu demişti sanırım, şutör bazlı bir oyuncu şutundan şüphe etmeye başladıysa psikolojik olarak rahat hissedene kadar yüzdesi berbat bir hal alır diye. Sezonun en iyi istatistiklerinden biriyle başlayıp sezonu nasıl bitirdi eleman. Bu istikrarsızlık muazzam saçma oldu. Kendine güvenmiyor her şeyden önce deniyor, çabalıyor ama gerisi yok. Hani siki taşşağından ziyade istiyor da bir şeyler çoğunlukla ama olmuyor.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Westbrook'la olmuyor bu arada. Tamamen izolasyona dayali oyunla gitmez bu is. Hic top cevirmece yok, ikili oyun yok, Steven Adams'i kullanamiyorlar bile. Melo olmus zaten hareket edecek hali yok, PG cok stabil. Gotuboklu Jingles bile on kat daha hareketli bu adamlardan. Ya kafada bitirmisler aylar once, ya da isimleri sadece kagit uzerinde... En takim olamayan takim olabilirler su an..
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 izolasyonla oluyor da ekstra iş yapman gerekiyor bayağı. harden işte lig tarihinin en iyi izolasyon rakamları ile oynuyor şuan :D herif basket sahasının god mode açmışı şuan safsd
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 DarKRideR said: izolasyonla oluyor da ekstra iş yapman gerekiyor bayağı. harden işte lig tarihinin en iyi izolasyon rakamları ile oynuyor şuan :D herif basket sahasının god mode açmışı şuan safsd abi lütfen ya. flop tarihine adını şimdiden altın harflerle yazmış birisine god filan demeyin. tek kaş bu sene biraz istikrarlı gitse yine alamazdı da mvp yi bu sene rakipsiz kaldı biraz. god mode flop mode https://www.youtube.com/watch?v=rjngmCXFNbQ
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 O izolasyon yaratilirken takimin tum adamlari 3 sayi etrafinda tehdit yaratabilecek seviyede oluyorlar ama. Herhangi bir ikili sikistirmada Harden topu direk cizgiye indirebiliyor, Westbrook/OKC bunlari yapmiyor, tamamen bodoslama dalma uzerine bir basketbol kafasi var adamin... Hucumda herhangi bir hareketlilik yok, sabit duran PG, sabit duran Melo, Steven Adams ise neredeyse sadece offensive rebound icin pozisyon aliyor, herhangi bir ikili oyun yok. Bu kadar duz hucum eden takim cidden gormedim ben ya. Melo'nun filan iceri girecek hali yok orta mesafeden salliyor istatistikler 5/19 filan normal yani sfdsd. Utah'da Gobert tehdidinden iceri de penetre edemedi yeteri kadar. Hucumlari inanilmaz kotuydu. Bu kadar sinirlenmesi ondan. Yoksa Rubio'nun onu savunabileceginden degil.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Sotto said: Gotuboklu Jingles şu milletin joe ingles önyargısı nereden geliyor bilmiyorum ama adam net iyi basketbolcu. hatta müthiş basketbolcu. kafası çalışmayan amerikalıların yanında sadece beyniyle oynayarak bile fark yaratabiliyor. çok seviyorum resmen şu herifi. bebeğim jingles
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 abii mitchell nasi akiyor lan bu bebe rookie filan degil
Öne çıkan mesajlar