Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig 17/18

valequenta

Öne çıkan mesajlar

smyrnas said:

Sosa bilerek görmüştür. Trabzondan dolayı ailevi sorunları varmış. Karısı ben bu şehirde yaşamam diyip trabzondan kaçmışmı, kaçacakmıymış ne öle bir durum varmış . Muhtemelen kendisi de kaçıcaktır asdasdasd :D

Sen Sosanın karısı olsan yaşar mıydın Trabzon'da?
Sosyal ağlarda paylaş

sosa ikinci sarıdan kırmızıya 1 maç alır.
yusuf direk kırmızı ama 1 maç, 2+'yı disiplin cezası mahiyetinde veriyorlar sadece.
mas da sarı kart cezalısı olmuş o da oynayamaz gs maçında.

ts 15. sıraya felan geriledi gs maçında saçmalar her zamanki gibi 2-3 kırmızı da orada görürler
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

madcow said:

bu kırmızıların ikisi de kupa macında cekilip gecilcek mi simdi?

10 da kırbaç vurcaklarmis tesislerde sdgf :)
Asdf. Yok ya bu kart cezası kac mac ne zaman cekilecek degisip duruyo ya ondan sordum. Bir de 4 sarı karttan cezalıysan kupada cekemiyorsun ama cift sarıdansa kupada cekebiliyorsun yok direk kırmızıysa takla atıyorsun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha ne bileyim öyle sorunca gözümün önünde söyle canlandın

"lan bu admlar sadece oynamayacak mı ? bu mu yani bunu cezası, asmak lazım bunlar gibilerini" sadsaf

maçi izlemedim de, tribün grubunda yazılana göre mas 4. sarıyı görmüş gs maçında yok

sosa ve yusuf gs maçında var

kırmızı sonraki resmi maç

4 sarıdan 1 mac ceza sonraki lig maçı
Sosyal ağlarda paylaş

valla bjk, gs, fb de satılmalı bence sdfdsa

sahipli olursa bu kulüpler potansiyellerinin %100'ünü, en kötü %75'lerini falan gösterirler. Sahipler kar etmek için kasar, benden sonrakinden banane diyen yöneticiler yerine.

Şu kadar paranın döndüğü ortamda şu üç kulubünde, hadi BJK 3-4 senedir para dönüyor ciddi anlamdaki öncesi yine fazlaydı; en kötü sevilla ayarında olması gerekiyordu. porto'lar, benfica'lar falan daha az sabit gelirler bu seviyelerdeler...

satılsın hepsi, en temizi. seçilen yöneticilere kalırsa bi bok olmaz bu takmlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...