smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Tamer Hoca nın selçuk şahin ısrarı beni bitiriyor . süper lig teki bütün selçuklar oyunu yavaşlatma üzerine kurulmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Jahovic affetmedi Göztepe 1-0 alanyaspor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Yalnız ofsayt olduğu için saylanmayan kafa pası çok güzeldi ya. Castro 5 metre ofsayt olmayaydı üfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 1-1 oldu ma. göztepe 2. yarı kötü başladı. Beto çıktı günay girdi falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Derken göztepe attı 2.golü. Gol castro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Allahım neler oluyor :D göztepe 3. golü de attı. jahovic 11. gölünü attı :) Edit . sabirin 3. goldeki çalım. mükemmel. sağdan attı soldan geçti. ortayı kesti gol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 göztepe valla gsden sonra ligin ikinci supriz takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Jahoviç jahoviç jahoviç Kimsin sen !!! Beni ara yiğidim , seni tanımak istiyorum. Devre arası gel gs ye maaşını kendin belirle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 maç 3-3 oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 güzel maç oldu göztepenin düşüşü başlar böylelikle 3 1 den maç mi verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Ne güzel lig izliyoruz yıllar sonra çıkıp yabancı oynuyor kahroluyoruz diyorlar ya sabır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Ya ne güzel lig izliyoruz abi... Çok tuhaf lan. 2 tane Anadolu takımı kendi aralarına maç yapıyolar ve 6 golden ziyade kıran kırana maç oluyor. Sadece fiziksel bir maç da değil. İzlerken zevk alıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 istiklal marşını bari kaldırsalar maç öncesi. 22 yabancı oyuncu dikilmesin durduk yere sadsadsadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Llama said: güzel maç oldu göztepenin düşüşü başlar böylelikle 3 1 den maç mi verilir Düşüş falan başlarmı bilemiycem ama . göztepe Başakcity e yenildi gitti antalyada 3 tane atıp puan aldı. ayrıca alanya buradan 1 puan aldıgına daha dogrusu Beto nun sakatlanıp oyundan çıktıgına şükretsin çünkü ilk 2 gollerinde bariz günayın hatası var. zaten şu an göztepenin sosyal medya hesaplarında günaya fena geçiriyorlar. Göztepeliler olarak böyle maçlarda puan kaybettiğimize üzülüyoruz ama süperlig e çıktıgımızda bu takımın ve hocanın bukadar başarılı olacagını kim tahmin ederdiki? birde ilk yarı fikstürümüzde acaip zordu. ilk iki iç saha maçımız seyircisiz. biri FB ,diğeri trabzonlaydı. FB den 1 puan , trabzon dan 3 puan aldık. Edit: unutmadan . Göztepeye uzaklıgı 23km ,ulaşımıda zor olan acaip dandik bir stadta oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 günay çok kötü kaleci abi zaten. maçı açtım arkaya ama cuma yorgunluğu bayılmış gibi uyudum, arada sesini duydum sadece gözümü açıp izleyemedim :/ şimdi özete bakıcam, 4-6 gol demiştim arkadaşa çok barizdi gollü maç olacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 smyrnas said: Edit: unutmadan . Göztepeye uzaklıgı 23km ,ulaşımıda zor olan acaip dandik bir stadta oynuyoruz. Dua et İzmir sınırları içerisinde. Ya Sakarya'da olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 antalyayı ciddiye almayın abi göztepe tabiki de alıcak 3 puan onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Aceace said: Dua et İzmir sınırları içerisinde. Ya Sakarya'da olsaydı? SAkarya canavar gibi olur. Kardeş takım nasılsa asdasd:) @Llama Antalyayı nasıl almıyak ciddiye. GS yi Antalyada indiriyorlardı az daha. Antalya geçen sene de son sıralardaydı 2. yarı naptıklarını gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 çok göztepeli var, konu açsanıza derli toplu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 abi özeti şimdi izledim. 1- sabri bey diyeceksiniz len mk 2- 6. golde nasıl bir baldır o 412351 kişi arasından geçmiş 3- 2 takımın da maçları inanılmaz zevkli olmaya devam ediyor helal olsun hocalarına oyuncularına asla çirkinleştirmiyorlar futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Biyik said: çok göztepeli var, konu açsanıza derli toplu olsun. o kadar yok yav. Gerçek göztepeli olan toplasan 5-6 kişiyiz. Takip eden çok diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 özeti simdi izledim de ne mac olmus be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Turk futbol seyircisi bu sezonu gordukten sonra artik hic bir turlu getiremezler heralde yabanci kisitlamasi ya. Her takim taraftari isyan edecektir cunku istisnasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 https://i.hizliresim.com/Ma0YL1.jpg daha bugün bakan mal mal konuşuyordu gene. gs 11 yabancı reröre, sınırı düşüreceğiz diye. ama adamlar ilk defa biz yaptık oldu yapmayacaklar gibi. futbol harbiden bu milletin afyonu, herkes aynı fikirde buluşuyor, milli takımdaki adamları afaroz ediyor falan. iyi futbol olduktan sonra istersen 18 takımın bütün futbolcular yabancı olsun, her maç istavroz çıkarsın sahaya çıkarken yine bi tepki olmaz. garip memleket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 sınır gelmez. her takımın geliri arttı, malum kişi bile bunu engelleyemez. kimse takmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar