Xenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 4 oldu akhisar dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 her 2 tarafin birer topu da direkten dondu ikinci yari baslar baslamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Geçiş sayfaları okudumda çok gol atan lig olmuşuz diye kalitesiz etiketi yapıştırılmış. Ne güzel işte bol göllü bitiyor maçlar ne kalitesizliği. Bi takım 5-0 7-0 alır tamam deriz ama öyle fark atan yok. 90. dakika atılan gollerle alınan galibiyetler var. Şu an Göztepe, Trabzon, Beşiktaş maçlarını olduğu kadar takip ediyorum. En önemlisi kendi takımı takip ediyorum. Gene yabancı kuralı gelip Gomis , Feoghouli yerine Tarık Çamdal, Aydın izleyeceksem hiç maç bakmam ve tff düşünsün artık gerisini. Derbilerde bile 20 bin adam gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 1-5 oldu maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 5 oldu. ersun bu maç kovulur herhalde. 1-6 olsun da 61'i tersten yazsınlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 ohaha akhisar trabzonu yoketmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 6 zuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 tsde rıza çalımbay sesleri mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Kapattım maçı gol oldu tersten 61 asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Tersten 61 ahhahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 16 bursa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 6 tane atılır mı bee ohaa fenerbahçeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Yuh. Ligde bize rakip olarak Beşiktaş'tan sonra plaseler Fener yerine Başak/Trabzon olur diyordum. Özellikle orta sahaları baya üst düzey olmuştu, ilerde bildikleri adam Qral falan. Akhisar ligin en iyi iç saha takımlarından biri de deplasmanda resmen tersten takmış plakayı yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 7 haftada 8 gol atan akhisardan 6 gol yemek hakkaten basarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Ersun gitsin diye ipneliğine yapıyorlar. Neden sevmiyor futbolcular bu adamı anlamadım. Fb- ts aynı. Fenerli futbolcularda şikayet edip duruyordu. Çok antreman vs vs diye aklımda kalmış zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 eheh adamların aklı fikri bizim eskilerde, sosaya o kadar para bayıldılarki üzülemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 net şekilde oyuncu ayaklanması bu ya, ipi kesilirse ersun'un çok rahat üst üste 4-5 maç kazanır bunlar. normal ama kontrolsüz transfer her zaman böyle isyan doğuruyor işler iyi gitmeyince. yoksa ersun hocanın taktik düzeni, oyun planları vs. harbi çok iyi ve modern bana kalırsa ki hep söyledim bu sene. geçen sene ne kadar sıçtıysa bu sene o kadar iyiydi ama işte oyuncularda bi sıkıntı var. ihanet resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 ha bu oyuncu grubuna da maç verdi şg işte... neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Fazla antreman istemiyor bizim tayfalar ve göbekli göbekli 45-50 yaşındaki halısahaya gelen amcalar gibi takılmak istiyorlar. Sonra neden yabancılar oynatılıyor !!! Emekli denilen George Hagi antremanlara ilk gelen adamdı ve neler yaptığını gördük emeklilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 TSnin durumu. https://twitter.com/timblnt/status/919586084778070016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vsP4TwDlF_A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DMfNRNJXkAAIDnV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 geçen sezon kimse yoktu lan tribünde yine iyi gelir elde etmişiz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 kombineleri satıp stada almadı çakal başkan paralar peşin olunca para da iyi olmuş :D bizim düşük olma sebebi de geçen sene 4946435 yıllık kombineler geçerliydi, sadece her maç için 7k bilet vardı satılan onların parası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 stadın kaliteli ve güzel olunca kafadan 65 milyon TL senelik yazıyorsun demek ki işte dsfasdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar