applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Yine ayni konulara girmicem de. 17-25 aralık savcilari da ne durumda biliyoruz. Ama gordugunuz gibi rusvetler tapeler gercek. Akpnin isine geldiği icin aksini söylemesi gercegi değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Şikeye kumpas diyen 17-25 için ağzını açmasın kalbini kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Aynen aynen davanin Besiktas kismi 17-25 i andiriyo azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 bunu beşiktaşlıların söylemesi hakikaten çok komik oluyor ya. fenere laf soktukça bu konuda kendi yaptıkları örtbas edilecek sanıyorlar sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 biz ne yaptık ki ? 1 tane tape var ortada. onda da ibrahim akın'a transfer teklifi yapılıyor, üstüne basa basa "bak bunun maçla alakası yok" deniyor. adam çıkıyor 1 gol 1asist yapıyor finalde. evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 şike yapmadığın için kupan iade edildi, avrupadan men yedin zaten, eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 yani en azindan hocasina danismamis besiktas hakkinda hocam bana fenerden bu kadar para veriyolar haram mi diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Liebe said: şike yapmadığın için kupan iade edildi, avrupadan men yedin zaten, eved. kupa iadesi şehir efsanesi kupa müzeden hiç çıkmadı dediler zaten. men olayı da evraklar konusunda tüpçünün bok yemesi. next.. ulan adamlar ezdi bizi, göt zoruyla uzatmaya götürdük de penaltılarla aldık kupayı, para verdiğimiz adam tek başına kupa alıyordu elimizden, bir tane topu da direkten mi döndü diye hatırlıyorum nasıl şike lan bu sdsafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 e biz de trabzonla aynı puanı almışız, averajla şampiyon olmuşuz, o nasıl şike, madem şike var 20 puan fark ataydık bari. Hem bize laf ediyosun hem kendini haklı çıkarmak için takla atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 argumanın o kadar kötü ki, şu cümleyi yazıp kötü olduğunu belirtmek bile başlı başına zaman kaybıydı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 arkadaşlar türkiyede rüşvetsiz dönen hiç bir iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ozmn aynı mantık bizim durum içinde kurulabilir. santos'un stoch'un golleriyle kazandık maçları. bizim zorlandığımız takımlara karşı ts 2 hafta sora 3 4 atıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 apple senin argümanın gerçekten harika, dökümanlarda sıkıntı var kupayı hiç vermedik zaten şike yok deyince her şey halloluyor. al ulan ağzımın sıçıldığı bucaspora karşı trabzonun attığı gole bak aynı sene http://www.youtube.com/watch?v=6CE5WRENw3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 negredo gibi ağır adam 3 kişiyi çalımlayıp gol attı bize. o da şike o zaman asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 abi konumuz TS değil. benim TS temizdir, değildir gibi bir iddiam da yok. ben şike davasındaki tapelere de 17-25 aralık davasındaki tapelere de dibine kadar inanıyorum her birine. feneri-beşiktaşı falan ayırmadan hepsine inanıyorum yani. siz fenerli olarak şike kumpas, 17-25 aralık akp hırsız, rüşvetçi diyorsunuz buna itiraz ediyorum. onun dışında maçlar özelindeki konu başka, olay oraya geldi diye kupa maçıyla ilgili fikrimi söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 yine sikenin olmadigini savunan insanlar turemis. her 3-4 ayda bir reset mi atiyosunuz abi kendinize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Şike Türk futbolunda hep vardı, hep de var olacak. O takım, bu takım diye ayırmayıp bir şekilde her takımın şikeye karıştığı kabul edilse hiç sorun kalmayacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 dedi aziz basgan kendi gotunu kurtarmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 bi sonraki asamasi bak galatasaray da yapti falan olmali zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 neyse abi sonuç olarak 10/11 şampiyonu fenerbahçe. çok zorlamayın bi yeriniz şişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Ki asla yapmamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 yapmamis olmasi degil 50 klasor kanitla yakalanmamis olmalari onemli. herkes yapmistir e sen salak gibi yakalandin. simdi sucu atmak icin "e o da yapiyodu" diyosun. ilkokulda ogretmen bile yemiyo lan bu numarayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ya adamlar galatasarayin avrupa maciyla sunum yaptilar lan uefada. ayip amk ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 https://galeri8.uludagsozluk.com/401/2010-2011-sampiyonu-trabzonspor_599595.jpg UEFA kupasını koyun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 akp -> 'yau her hokumet yimedi mi rusvet yau' fener -> 'her takim sike yapmadi mi' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar