Stringray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 abi ayı kalesinden koşmuş 100 metreden pozisyonu görmüş ofsayt yok diyor sdfssdss rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Ofsayt kuralini da bilmiyor adamlar buz gibi gol diyor lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 - Pozisyonun içinde - Topa HAMLE yapıyor - Kalecinin hareket alanı içinde - Kalecinin görüşünü ve çıkmasını engelliyor Yukarıdakilerden birini seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 fırat çok net eyyam yaptı bu kez yan hakemin kararını bozdu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 fenerli logici | o zaman yanlis <- hayir <- fenerin lehine mi? -> evet -> o zaman dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Yilda 6-7 kere kadikoye verilme sebebi belli adamin ya sdfsfs Buz gibi ofsayti bozup gol yapti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 kurban pazarlığı gibi gol oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Serefsiz firat kuponumu yatirdi ya :(( Son macti bu mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 sardalya said: 2-0ken beraberlige oynadim 6 orandan bakalim nolacak Fırata whatsapp dan rica etmiş sardalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 devre arasinda dedim sari kartlari azalt sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Stringray said: abi ayı kalesinden koşmuş 100 metreden pozisyonu görmüş ofsayt yok diyor sdfssdss rezalet pozisyonun kendisinden 10 kat daha büyük rezalet şunu yapıp hiçbir ceza almaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Gooooooooollllllll Gelsin paralar Tabi firat penalti falan uydurmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Ohaaaa o neydi giz yilin golu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 NASIL maç lan bu :) AhAhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 BASSSAKZZAAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 KERİM FREİEİSSHAGAGSHDJDJSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 gülüyoruz da kötü oldu ya, en azından volkan'ın kaleden koşup 100 metredeki pozisyonu ben gördüm ofsayt yok demesi nedeniyle iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Karma is a bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Ohaaa ne koydu ne frei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Stringray said: gülüyoruz da kötü oldu ya, en azından volkan'ın kaleden koşup 100 metredeki pozisyonu ben gördüm ofsayt yok demesi nedeniyle iyi oldu AUIDHUIASDHIUASDHIUADH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Rabbim tek tek veriyor ya muthis. Aykut ve Aziz'i tekme tokat kovcaz glb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Ulan bi şans verdim ilk defa maç izledim çıkıp, ilk yarı lan yiyoruz ama iyiyiz diyordum ikinci yarı Bok ötesi oynadık. Başakşehirliler de sağolsun temas olmayan pozisyonlarda nefis atlayıp harika soğuttular maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Fener yine kazandirdi 14 oran geldi sagolsun helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Fener biraz daha kötüye giderse Feneri kurtarmak için yabancı sınırı getirmeye kalkmaları da yetmeyecek, Fener sınırsız diğerleri sınırlı yabancı oynasın demeye başlayacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Bizim 2. Gole ofsayt mi diyo yine pati ahalisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar