pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 benjani said: benjani said: Çaresizlik, ali koç’un gümbür gümbür gelmesi korkuttu https://forum.paticik.com/read.php?29,8695026,8816583#msg-8816583 benjani said: tsunami dalgası geliyor ocak ayından beri yazıyorum bunları.sonuç önceden belliydi, sadece hile karışmasından korkuyordu insanlar. Niye hile yapsın abi adam. Şaibe vs işleri ile alakası olmaz Azizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 https://i.imgur.com/dF1kQi8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 pattisliborek said: Niye hile yapsın abi adam. Şaibe vs işleri ile alakası olmaz Azizin. ahahaha burnumdan süt çıktı ya sdfauhsfau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 vaay fenerbahce ve turk futbolu icin yeni bir sayfa acilmis. hadi hayirli olsun. yalniz citayi cok yuksekte tutmayin, 1.5-2 sezona ortama ayak uydurmasi muhtemel. hele biraz basari olursa... biraz basari goren dayanamayip aziz'i aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 hll team. ben mükemmel kişilikli bir başkan olacağını düşünmüyorum ama fener bu gazla birkaç sezon çok iyi olacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 onun icin dunki konusmada degindigi "adam basi 10 milyon basariz"larin gercege donusmesi lazim. basamaz demiyorum da basmamasi muhtemel. en azindan rakipleri gibi klup islerini ese dosta peskes cekecek lesser zengin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 DarKRideR said: seni örnek alıyorum ama o seviyeye ulaşamadım halen, bayağı zorlanıyorum. kanka bu allah aynası sataşmanı hiç takmamam lazım çünkükonudaki tek mesnetsiz postun bu değil ama, çok uyuz oldugum bi karakter özelliğini gösterdiğin içinkonu dışı olsa da , tepki vermeye geldim, kendisi anca göbeğini kaşıyan , ama başkasını ölçerken mangalda kül bırakmayan yiğitlerden ben hiç hazzetmiyorum DarKRideR said: ülkedeki seçimlerde de katılım bu derece olsaydı yıllar önce akp'den kurtulurduk. AA'ya ağlayıp sandık terkeden görevliler gibi olmayınca işte demek ki kanserli hücreden kurtulabiliyorsun. https://www.instagram.com/p/3oUZMDIhoe/?taken-by=yiitak sağlıcakla kal , bana özeniyorsan da doğru yaptıklarıma özen , önümüzdeki seçimlerde ağlamadan sızlamadan sandıklara sahip çıkmaya gönüllü ol , doğrusunu sen yap karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Köpekçiden ağır damage. Gözler dark'a döndü. Acaba nasıl cevap verecek! Az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 olay hangi postta başlıyo merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 https://twitter.com/GizliArsivTR_/status/1003407604922626049 gülmek isteyenleri şöyle alalım asfdsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 De Boer'i getiriyormuş hoca olarak asjfg. %101 yalan ama ASpor başta olmak üzere transfer haberi kusacaklar şimdi bilhassa FB için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Aykutta gitti... Vay beni Fener'de resmen devrim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Ali Koç hani görüntü vs ok de ben herkes gibi olumlu bakamıyorum, yola beraber çıktığı azize bukadar net giydirebiliyorsa yarın bjk ve gs ile problem yaşadığında neler olur neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 luis enrique sesleri var hocalığını bilemiyorum ama sırf adıyla transfer bitirebilecek bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Eto birmis mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Bu sene açarım LigTv yi. Bayıltmıştı, bide hala bir dönem diye diye bu sezonuda hiç etti Aziz. Fenerliler açısından işlem tamam. Bir de 24 Haziran golü olursa değme kimsenin keyfine. Eto bitmiş. Oktay kulağıma fısıldadı adssdaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 FuCKiR said: Ali Koç hani görüntü vs ok de ben herkes gibi olumlu bakamıyorum, yola beraber çıktığı azize bukadar net giydirebiliyorsa yarın bjk ve gs ile problem yaşadığında neler olur neler Tamam da giydirdiği adamda Aziz Yıldırım yani. Adam her gönderdiğinin arkasından giydirdi yıllarca. Çirkeflikte sınır tanımadı. Ali Koç konuşmasında giydirmemişti Aziz konuştuktan sonra giydirdi mesela hak edene hak ettiğini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 ulan adam koltuğu ali koça bırakıcam dediği halde seçime giriyor diye çirkefçe laflarla saldırdı adam yine kibarlığı elden bırakmadı neyden bahsediyorsunuz siz allah aşkna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Yahu dune kadar kankaydilar neyi anlatiyosunuz. Bilmiyor muydu azizi de yonetiminde yer aldi.Azizin sonraki baskan gosterdigi adam ali koctu. Dune kadar kankalar koltugu gorunce birbirini yediler iste :) Kim gucluyse o ezdi yani. Azizi ezen digerlerine neler yapmaz bu gucle. Simdi etrafa gulucukler dagitacak tabi ki rakiplerle didismeye gorecegiz o sempatik yuzun altindaki seytan nasil ortaya cikacak. Dun yonetim kurulunda oldugu arkadaslarina kongrede topunuz gelin diyen adam ozellikle basarisizlik olursa neler yapacak neler. Ortalik karisacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Abisi vefat ettikten sonra asil zaten Ali Koc'un buralara bulasmis olmasi bana ilginc gelen, ya pattisliborek'in dedigi gibi abisi izin vermiyordu ya da ikinci bir Demiroren vakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 yok barış örtül bunu açıkladı bir söz verdi dedi ve sonra geri dönemedi dedi birde azizin dedikleri çok koymuş radyoda bir gün anlattı baya bunu ondan baskıda olunca adam vazgeçememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 hem kaldı ki demirörenle kıyaslanamaz ali koçın öz geçmişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Bu tarz ailelerde ozgecmisin cok bir onemi yok, ailenin onu nasi gordugu daha onemli. Yoksa atiyorum HBS'de okumus olman Koc Holding CEO'su olman ozel bir olay degil zaten Koc ailesinden geliyorsan. Ha Demiroren'le tabii ki karsilastirmiyorum da abi ailenin en onemli ferdiydi sanki sirketler konusunda. O yokken bile Fenerbahce ile ugrasmasina izin vermeleri ilginc geliyor. Futbol nereden baksan full time is. Bir de bu tarz kisiler imajlarini ve soyadini zedelememek adina bu tarz seylerden kacinirlar. Futbol demek her saniye istim ustunde oldugun tamamen polemik uzerine kurulu bir sektor. Yarin obur gun saga sola sallaman da gerekecek yani. Yoksa Ali'den once Rahmi Koc elli defa bu islere girerdi ama sadece sponsorlukla yetindi. Ki Koc ailesi genelde nispeten gozden uzak yasayan cok goze batmayan bir aile. Bakalim, gorecegiz. Ben nedense Ali Koc'un sanildigi kadar objektif, uzlastirici ve diger takimlara/kluplere karsi friendly olacagini dusunmuyorum nedense. Umarim yanilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Yanilmiyorsun. Ezecek estirecek para var guc var kimse de onune gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 siz nereden nası bu izlenimi alıyorsunuz bilmiyorum ama adam başkanlık konuşmasında rakipler hakkında tek temennide bulundu, seviyeli rekabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar