aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ooooo yalanladi arkadan biri. olm tam bir sirkmis lan bu, ne guzel. bu da r'leri soyleyemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 yalanlayan aziz'in kardeşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ali koç düşüyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 arkaya 10 milyon dolar verelim dedim mi demedim mi diye sorduğu adam ne dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 olumu opsunler ki demedin dedi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Memleket yanıyor fenerbahce kongresi saatlerdir CNN'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ahaha masaya koydu gitti ali başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 NE GUZEL BOSALDINIZ AWE;BFA;SDBKBGREG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 aquila said: olumu opsunler ki demedin dedi asdf. yanlış anlamamışım ali koç burada gg oldu asdşkfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 MrLevie said: arkaya 10 milyon dolar verelim dedim mi demedim mi diye sorduğu adam ne dedi ya allahın huzurunda söylüyorum ki demedin gibi bi şey dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Nasil bir zeka aziz in kardesine sorar ki o soruyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 adam normal hayatında paladin sanırım o yüzden sordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 yanimda bunlar vardi dedi, en yakin cevap verebilecek de oydu heralde orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Black_Hand said: Nasil bir zeka aziz in kardesine sorar ki o soruyu? yalan söyleyeceğini bildiği için sordu.nihat özdemir'e döndü zaten sonra, sen de ordaydın yalan mı söylüyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DesqkOpX4AA8rBd.jpg ah aziz ah, su içmiyorum diye şov yapıyordu bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 MrLevie said: arkaya 10 milyon dolar verelim dedim mi demedim mi diye sorduğu adam ne dedi ya Yanlış kişiye sormuşlar. Samet'e sormaları lazımdı. https://www.youtube.com/watch?v=GvgPCtRI13Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 bugünki kongredeki taraf çoğunluğu %70 ali koç, yaklaşık 9k kişi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 pavalı köpekler sizi, ne hakla istemiyorsunuz aziz başganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 şu seçim olsada artık kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Xaero said: Arkadaki başkanmıdır nedir. 98 yılında noldu bi anlatsana başkan dedi. Aziz'de sana bişey dememe gerek yok seni seviyorum falan diyor :D çiftlik olmus lan fenerbahce... Vefa Küçük olur kendisi 98 yılında Aziz Yıldırım'a 1 oy farkla kaptırdı başkanlığı. Kara günler 1 oy farkla geldi. Önceden de Ali Şen'in asbaşkanı yada öyle birşeydi bir önceki yönetim kurulunda. Sanırım yaşlandım baya Vefa Küçük'ü bilmeyenlere şaşırıyorum :) Ali Şen'in kafasına rakı bardağı koyması ile meşhurdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 bu işler hep 1 oy farkla oluyor, demirörende 1 oy farkla mı ne kazanmıştı rezil etti bıraktı kulübü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 demirören 1 oy diildi ya. ama azdı 100-200 falan gibi bişiydi yanlış hatırlamıyorsam fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ali koç değilde yanındaki tayfa bayağı tiksindirdi kendinden ya. tam klasik twitter fenomeni tipli adamları toplamış. gerçi aziz'in yanındaki sırtlanlardan bin kat iyilerdir. adam gibi görünüp binbir türlü köpek balıklığını yapan karaktersizler yerine o tipler her zaman daha çok tercih edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 https://twitter.com/mehdennis/status/1002947557444804608?s=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 galatasaray için aziz başkan kalsın istiyorum ama fenerbahçe gibi geniş camiaların başında azizin yerine ali koç gibi adamlar gelsin de istiyorum. çok arada kaldım sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar