sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 CthuLhu said: kırmızı karta laf edilmiş de, topla alakasız adamın dizine doğru tekme sallıyor titi. illa dizini kırması mı lazım kırmızı için? Niyet yanında şiddeti de mi önemli böyle pozisyonlarda? e tabi önemli. bir de üstüne taban vs ayak içi de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Bi insan bu kadar mı antipatik olur ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 olur niye olmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 aykut +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sabonis said: CthuLhu said: kırmızı karta laf edilmiş de, topla alakasız adamın dizine doğru tekme sallıyor titi. illa dizini kırması mı lazım kırmızı için? Niyet yanında şiddeti de mi önemli böyle pozisyonlarda? e tabi önemli. bir de üstüne taban vs ayak içi de önemli. grekoromen futbol kitabı mı çıkardı yahu fifa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 serhatın twitch yayını nefis eğlenceli yalnız herifin announcerı PAVALI KÖPEKVEL hahah https://www.youtube.com/watch?v=bCwHMHf9FTM https://clips.twitch.tv/BovineAwkwardTofuFloof şurdakiler de çok iyi http://www.futbolarena.com/fenerbahce/serhat-akin-anderlechtte-baskan-benimle-birlikte-dusa-girdi-349056h/ http://www.futbolarena.com/fenerbahce/serhat-akindan-yillar-sonra-gelen-gulduren-aziz-yildirim-anisi-nasil-korkuyorum-var-ya-349053h/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 rabbithole'una düştüm , çok komik anlatıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 serhat'ın yayınlar çok iyi ya. ilk çıktığında söylemiştim zaten. takip edin hangi takımlı olursanız olun. baya eğlenceli oluyo muhabbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ben 3 gündür falan sürekli izliyorum denk geldikçe ya, adam net şekilde twitch'teki en iyi yerli yayıncı şuan ya da sevdiğimiz konu vs. diy bize öyle geliyor ama olsun. csgo turnuvaları ve rabarba xxl hariç ilk defa twitch'te bir şey izliyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ya yok adam gamer kafasında ve geyik. üstüne ilginç komik anılarını falan anlatıyo vs. net izlenir yani. dün mü önceki gün mü ne yazdım zaten, twitch'e girdiğimde bildiğim bi oyunu oynuyorsa yüksek ihtimal izlerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 DarKRideR said: ben 3 gündür falan sürekli izliyorum denk geldikçe ya, adam net şekilde twitch'teki en iyi yerli yayıncı şuan ya da sevdiğimiz konu vs. diy bize öyle geliyor ama olsun. csgo turnuvaları ve rabarba xxl hariç ilk defa twitch'te bir şey izliyorum ahaha rabarba xxl nedir? mesut süre twitch yayını mı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 arka koltuk xxl ya, yanlış yazmışım. metehan yaptı geçen 78 saatlik aynı zamanda twitch'ten de canlı yayınladılar stüdyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 https://clips.twitch.tv/SarcasticUglyDumplingsAsianGlow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 https://twitter.com/FeristahSports/status/993795542588313600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 genel soyledim senin anneni niye satayim ya sdgmakjnfiasnfiqnwormasodasionfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 karısına bi bakayım dedim kimmiş, hadiseye onbin falan basarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ahah çok iyi video ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Aynen ben de merak edip baktim, karisi rihannanin max lvla ulasmis hali gibi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 dreagloth said: karısına bi bakayım dedim kimmiş, hadiseye onbin falan basarmış arada harbiden ciddi fark var.. bariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 15 yasindaki cocuklar gibi su makyajdan baska bisey gozukmeyen fotografi begenmenize anlam veremiyorum. hatta filtreden makyaj bile gozukmuyor, daha cok katman delmemiz lazim hanimefendiye ulasabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Serhat delmiş demekki o katmanları, ulaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 su laflari yazmak cok cocukca olacak ama.. gel dese ucarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 sardalya çirkin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 6-0 IN ACISIYLA BÖYLE KONUŞUYOR /troll off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 baligim balikadam ucarim dogruya dogru, yemek de hanimefendi de tabakta birakmam ama gurmeligimize laf yok tabagi siyiran gurme mehmet yasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar