bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Malware spyware scan açtım dl ile birlikte das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 önceden de sultanbilmem ne diye bi oyun satan birileri vardı sanırım onlar da böyle yapıyodu. hatta bunlar belki onların devamıdır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 sanalsarayin uzantisi demisler buna, bilmiyorum ne kadar dogru gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Ben de almıştım bi kere arkadaş tavsiyesiyle pişman oldum. Çeyrek fiyatına olsa alınmaz burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 hah benim de sultan dediğim sanalsaraydı sanırım karıştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 durmapileyyy kardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 İbretlik paylaşım gerçekten ahah Hesabınızı verirseniz cs go rank atlatırık demedikleri kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ilk alisveriste cc ile selfie cekip yollayin demislerdi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 yuce devletimiz stopaji koyunca seve seve bu abilere yonlendiricek :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Kürek sitelere para kazandırdığınızda daha kötüsünü hakediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Aslında harbi şu sitelerden kod almamak lazım ya. Net işte çalıntı kart ile alınan kodlar hepsi. Zaten başka türlü niye ucuz olsun... Ayrıca Steam hesabını vermeyip, bilmediğin program ile bilgisayara bağlattırmak ne yaw. O daha bile kötü. Steam şifresini de vermeyin tabi ki. Bu adamlar her oyundan yüzlerce kod alırken heralde biliyorlar yüzde 20 30 falan duplicate çıkacağını. O yüzden zaten hiç "bizde duplicate olmaz" diyemiyorlsr. Böle steam account Veya bilgisayar access verdirterek sen 3 4 tane legit key ile ırzlarına geçme diye yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ben genelde burdan alıyorum blizzard keylerini gametimeı falan geçen ay 2 aylık alırken key hata verdi mesaj attım refreshleyin siteyi düzelir dedi düzeldi başka bi problem yaşamadım 2 yıla yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Civcivhead said: Kürek sitelere para kazandırdığınızda daha kötüsünü hakediyorsunuz. İnsani fiyat çekseler hiç sorun olmayacak da, kalkıp 200 lira falan dayatınca Steam bazı oyunlarda Aral yüzünden, bu sefer millet de bunlara yöneliyor. Aral şerefsizi olmasa, sorun olmayacak. Zaten baksan çoğu oyun durma ile Steam'de aynı para. Ucuz olanlar Steamde kazığa sarılanlar. Düzgün fiyat çekersen milletin original kullanmaya yöneleceğini Netflix, Spotify ve steam kanıtladı ya. Competitive fiyat, iyi kalite hizmet versinler alalım her şeyi orijinal. Ama yok bizim ülkede ille birileri kolay yoldan zengin olmanın peşinde, bu yüzden müşterileri silkeleniyor. önce aral'dı, şimdi devlet de vergi almaya başlarsa, full buralardan alırız artık key'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 abi ırzına hertürlü geçersinki, arkadaşına ver kodu o girsin, sonra kod kullanılmış de versinler alperviewer ile yeni kodu fsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 kinguin/g2a'dan falan ucuza yüklü key alıp marjinal karla satıyor bu siteler sanırım. yada işte direk o siteler gibi deepweb'ten çalıntı cc listeleri alıp, kendileri de alıyor olabilirler. bu sitelerden alacağınıza korsanlayın, korsanını bekleyin daha iyi kısacası. zaten alan da online only bişi için alıyor gerçi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 5 yıldır falan kullanıyorum durmaplayi wow game-time, diablo ve expi, son 3 wow expi, swtor daha hatırlayamadığım tonla şey aldım ordan çevremdekiler de çok aldı hiç sıkıntı yaşamadım ama her key girişimde bi acayip oluyorum o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 basligik oyle bir debuff atti ki kullanip memnun olanlar bile kendinden suphe ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Ahahhshsh aynen. Herkes charm yemiş gibi aynısını söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 geçen civ 6 almak istedim, 220tl fiyat çekti steam 110tl ye aldım durmaplayden key bekliyordum ama steam gift geldi shady as fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Tam sequo'luk is aslında. Durmaplay'i sahte belge ile kapattırır, monopol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Yüklü key almak derken o yüklü kaç adet olabilir acep, hani 10 tane oyun alsa indirir mi 2 tl? 200 250 tane almalı ki anca kayda değer indirim gelsin. E 100 tane oyun var hepsinden 200 250 tane can mı dayanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 malwarebytes bitirmiş, ALPERWARE silkmemiş sistemi TEŞEKKÜRLER DURMAPLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 alpemix legit olm, comaristanda baya kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 aklıma tek gelen durexplay oluyor bunları görünce benim. bunu paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 malwarebytes bitirmiş, ALPERWARE silkmemiş sistemi TEŞEKKÜRLER DURMAPLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 alpemix legit olm, comaristanda baya kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 aklıma tek gelen durexplay oluyor bunları görünce benim. bunu paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar