Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 acıktım, yenmeksepeti'nde herşey kapanmış ve evde şekersiz yenebilecek son şey kalan corn flakes'i kaşıklamaya başladığımda içinde karıncaların yüzdüğünü farkettim. https://cdn-st1.ofpof.com/content/wscvefc8to/umut-sarikaya-nin-farkindaligimizi-arttiran-en-saglam-10-mutsuzluk-tespiti_780x387.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bedava protein.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 pizza bulls yok mu oralarda. sen bodrum'da falandın ama galiba zaten orada fazla bi opsiyon yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 yok ya, bodrum-turgutreis. quora'dan "is eating ant okay" sorularına filan bakarken buldum kendimi, sonra kaseyi kenara ittirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 You might be able to gain some *Guts if you do the challenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bear grylls bir bölümde kayaların üzerinden parmakları arasına kıstırıp protein diye yiyordu dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Spyro said: You might be able to gain some *Guts if you do the challenge... If you had enough guts, you could eat it. morgana: nandayoooo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 tüh kebap fotoları spamlardım geç kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Xenus said: bear grylls bir bölümde kayaların üzerinden parmakları arasına kıstırıp protein diye yiyordu dsdfgh Bear gryllsin yedigi en normal sey olabilir Ben yerim karinca guzeldir citir citir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sam'i garbajda ilk kez gördüm sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bana da kahvalti icin aynisi oldu. guya saglikli beslenecegim diye yulaf yiyecektim. saglikli beslenmeyi bozmayacaktim. aksam film izlemeye gelen elemanlarin aldigi, disarida kalmis 3 ekstra dilim pizzayi yedim. kurumus pizza... onu da aksam film izlerken yemedim amk. saglikli beslenecegim diye katir kutur havuc yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ahaha gözyaşların yumuşatmıştır pizzayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 imami azam'a sordum "hocam evde yulaf kalmadigi icin aksamdan kalmis pizza saglikli beslenmeyi bozar mi? yuru git dedi. sanirim yuruyerek pizzayi yakmami istiyor. buyuksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Black-ice said: sam'i garbajda ilk kez gördüm sanki ilk başlığım, kişisel'e filan açsam mı dedim de tam bir "su içtim" tier başlık yani. bir daha 2018'e filan gelirim belki. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Günlüğe yaz, sırıtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 buyuk imama sormussun zati baska turlu cevap vermesi caiz olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Sam said: Black-ice said: sam'i garbajda ilk kez gördüm sanki ilk başlığım, kişisel'e filan açsam mı dedim de tam bir "su içtim" tier başlık yani. bir daha 2018'e filan gelirim belki. :p Bunca yila garbageda ilk baslik hic olmamis dostum Biraz farmla buralarda level al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 oo garbıca çömez gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ooo selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 yemeksepeti'ndeki her şey nası kapanmış ya? köşem dürümcü de mi yok? ramazan tarifesi de olabilir gerçi yaşadığın şehre göre. sakarya'da burger king tier olmayan her şey kapanıyordu iftara kadar. nere ora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bodrum/turgutreis, şehir değil ya burası. kapsama alanında toplam 10 yer ya var ya yok yazın bile. en son 12'de filan kapanıyor neredeyse hepsi, sanırım domino's vardı biraz daha geçe ama karınca durumunu öngöremedim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 cornflakes şekerlidir la kesin. hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 eskiden şu vardı http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/83/Honey_Smacks.jpg yahu ne severdim yok di mi bayadır öyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 nestle gold flakes, şekerli de çok değil. kelloggs ithal olan herşey yok artık ya, ülker canına okudu. yerli malı coco pops filan var sadece bildiğim o gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar