Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutsuzluk :m

Sam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acıktım, yenmeksepeti'nde herşey kapanmış ve evde şekersiz yenebilecek son şey kalan corn flakes'i kaşıklamaya başladığımda içinde karıncaların yüzdüğünü farkettim.
https://cdn-st1.ofpof.com/content/wscvefc8to/umut-sarikaya-nin-farkindaligimizi-arttiran-en-saglam-10-mutsuzluk-tespiti_780x387.jpg
Mesaj tarihi:
Xenus said:

bear grylls bir bölümde kayaların üzerinden parmakları arasına kıstırıp protein diye yiyordu dsdfgh

Bear gryllsin yedigi en normal sey olabilir

Ben yerim karinca guzeldir citir citir
Mesaj tarihi:
bana da kahvalti icin aynisi oldu.

guya saglikli beslenecegim diye yulaf yiyecektim. saglikli beslenmeyi bozmayacaktim.

aksam film izlemeye gelen elemanlarin aldigi, disarida kalmis 3 ekstra dilim pizzayi yedim. kurumus pizza...

onu da aksam film izlerken yemedim amk. saglikli beslenecegim diye katir kutur havuc yedim.
Mesaj tarihi:
imami azam'a sordum "hocam evde yulaf kalmadigi icin aksamdan kalmis pizza saglikli beslenmeyi bozar mi?

yuru git dedi.

sanirim yuruyerek pizzayi yakmami istiyor.

buyuksun
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

sam'i garbajda ilk kez gördüm sanki

ilk başlığım, kişisel'e filan açsam mı dedim de tam bir "su içtim" tier başlık yani. bir daha 2018'e filan gelirim belki. :p
Mesaj tarihi:
Sam said:

Black-ice said:

sam'i garbajda ilk kez gördüm sanki

ilk başlığım, kişisel'e filan açsam mı dedim de tam bir "su içtim" tier başlık yani. bir daha 2018'e filan gelirim belki. :p

Bunca yila garbageda ilk baslik hic olmamis dostum

Biraz farmla buralarda level al
Mesaj tarihi:
yemeksepeti'ndeki her şey nası kapanmış ya? köşem dürümcü de mi yok?

ramazan tarifesi de olabilir gerçi yaşadığın şehre göre. sakarya'da burger king tier olmayan her şey kapanıyordu iftara kadar. nere ora?
Mesaj tarihi:
bodrum/turgutreis, şehir değil ya burası. kapsama alanında toplam 10 yer ya var ya yok yazın bile. en son 12'de filan kapanıyor neredeyse hepsi, sanırım domino's vardı biraz daha geçe ama karınca durumunu öngöremedim. (:P)
Mesaj tarihi:
nestle gold flakes, şekerli de çok değil.

kelloggs ithal olan herşey yok artık ya, ülker canına okudu. yerli malı coco pops filan var sadece bildiğim o gruptan.
  • Yeni Oluştur...