Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Gün içerisinde şarj ettiğiniz her hangi bir ürünün pili iyi dememelisiniz. Kullanım ömrü 18 saat falan olmalı düzenli kullanımda şarj etmemek için. Olması gereken bu diyorum, ama henüz apple buranın yanına bile yaklaşamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 şu özelliklere göre çok bile gidiyo bence o pil 12 saat iphone7 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Holy said: Gün içerisinde şarj ettiğiniz her hangi bir ürünün pili iyi dememelisiniz. Ben de bunu anlatmak istemiştim de akıntıya kürek çektiğim çok belli olduğundan üşenmiştim, teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Heryer şarj aleti doluyken pek problem değil artık gün içi 1 kere şarj etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Sıkıntı şu, Cep telefonu mobil bir cihaz. Üzerinde taşıdığın sürece o alet cep telefonu, masada şarja taktığın sürece değil. Sen bu aleti günde 1 kere şarj edersen, 1 saat boyunca bu alet işlevini yerine getiremiyor demektir. Bireysel düşünüp genel yorum yapıyorsunuz diye açıklama ihtiyacı hissediyorum bu arada. Sen zaten masabaşı çalışan insansındır, o yüzden sorun olmaz gün içerisinde bir saat şarja takmak ama gün içerisinde masa başında oturmayan insanları da düşünmek gerekiyor tasarım yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Benim 6s patlak ya. Çok çabuk bitiyor şarjı ki oyun oynamıyorum ama Facebook instagram sağlam emiyor. Ayrıca artık resmen Facebook ta takılmaya başladı. Özellikle akan bir yorumun içindeysem telefon kaynıyor ve çok yavaşlıyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bLackcha0s said: Benim 6s patlak ya. Çok çabuk bitiyor şarjı ki oyun oynamıyorum ama Facebook instagram sağlam emiyor. Ayrıca artık resmen Facebook ta takılmaya başladı. Özellikle akan bir yorumun içindeysem telefon kaynıyor ve çok yavaşlıyor?? 6s lerde batarya programı var, seri numarasıyla bir kontrol edebilirsin. programa dahilse, sıraya mıraya girmeden apple store a verirsin bataryasını değiştiriler. https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/ ben öyle bataryamı değiştirttim, sonra sorun olmadı. yok alakası yoksa, apple müşteri hizmetlerini arayıp bi batarya kontrolü yaptırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 6s+ da baya gidiyo ya butun gun elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Beta 2 yükledim, klavye çok iyi olmuş. Eğer Android’de benzeri yoksa Apple bu sefer kazanmış klavye işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 developer beta dayım ben de, ne değişti ki klavyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 benim 6 geberdi batarya konusunda ya. alalı tam 2.5 yıl olmuş. yavaşlama falan yok ama batarya işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Bataryayı değiştirt telefondan memnunsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Grego said: developer beta dayım ben de, ne değişti ki klavyede Tus kaydirma var ayarlarda, ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=iw9MPZoPqCQ ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZvqU7tw8lWk Akışkan dokunmatik ekrana dokununca .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 x sene once ipad 3 aldigimda belki de ilk istedigim featuredi. aleti alip bir gun kullandiktan sonra ilk aklina gelen sey bu oluyor. epey rahat ettirecek olmasina sevindim tabii ama anca gelmis olmasi cok uzucu ve adamlar adina utanc verici bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 developer beta 3 teyim, airdrop u sonunda becerebilmişler. 1400 fotoğrafı attı gık demeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Airdrop zaten gayet iyi çalışıyor. En azından bende öyle. Gerçi 10 fotodan fazlasını atmadım aynı anda hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 yok, hiç öyle çalışmadı. eğer eski sürümdeysen bir dene, belirli bir boyuttan sonra saçmalıyor. 1400 fotoğraf yaklaşık 16gb civarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Beta 2'de yasadigim sorunlar hep 3'te gecti benim, simdi gecebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Yeni guncelleme takdirimi kazandi. Serviste orijinal ekran taktirmayip da ozgun olmayan ekran takilan iPhone'larin yasadigi dokunmatik sorunlari duzeltildi diyor. Altina da yapmayin ama, orijinal yedek parca kullanin yazmislar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ben son betadan kaçamıyorum var mı çaresi? 11.1 Public Beta 2 ydi galiba, son yedeğim de bununla. dolayısıyla silip, tekrar icloud yedeği ile kurunca yine betadan yürüyor. bataryayı öldürdü lanet, 10 saatte bitiriyor. internete göre çözüm, beta profile ı kaldır, yeni güncellemeyi bekle. yada yeni iphone olarak kurucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Internet hakli. Ilk release'de beta profil kaldirmayi aliskanlik edin. 11.1'de kaldir, 11.1'e kadar beta guncellemelerle kal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 yok daha hayatta bulaşmam, mundar oldu telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Ozel olarak istedigin bir sey yoksa gecme zaten betalara. Dock icin gectim ben bir sadece, multitasking yapiyorum cok, kolaylastiriyor split screeni filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar