Murray Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paralarınızı geri alırız diyen sahte avukatlardan sonra deepweb'de Uruguay'lı katil buldum, para toplayın yakalatalım diyenler çıkmış. edit: https://pbs.twimg.com/media/DYP15oUX4AA7PWN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Cok basarili lan sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ortalarda geyiğe kaymasaydı beni bile inandıracaktı ahakjasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 1 bit de bana atarsınız artık eşşek diilsiniz ya diye bağlaması süper ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ciddi ciddi uruguay dan katil tutmayı düşünmemişlerdir ya, yok yok öyle değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 sanal çiftlik oynayarak koydukların 10k yı sene sonunda 40k yapmayı düşünen insanlardan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Her saçmalığa para atıyorlarsa bize de atsınlar üç beş bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Grego said: ciddi ciddi uruguay dan katil tutmayı düşünmemişlerdir ya, yok yok öyle değildir o da olur..her gelen 3 kisi de sisteme ortak eder..10 altina kulagi cekilir 50 altina kolu bukulur 100 altina suratina vurulur 500 altina *** 10k altina yatirdigini geri alir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 tosuncuk hayatını kurtarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 buna para kaptiran comar uruguay'a ucak bileti alamaz lel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 haberde ilk gördüğümde vurgunu yapanın oğlu falan sanmıştım ben bunu asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 vurgun yapanin rapcisi aslinda..diss ci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 uruguay ne alaka diyorum ben de ya jksfg tosuna bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 oyun forumlarında takılıyor deniyor. buradan çıkmasın tosunuk. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 anhora olabilir, telefon olayından sonra hırs yapıp çiftlik işine girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Inek derken para yatiranlardan mi bahsediyolarmis simdi? Gercek inek yok mymus ortada? 🤔 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 gerçek inek yok ya oyun var bi tane oyunda ahır kümes ağıl falan var yem deposu var bunlar lvl alıyo depo kapasitesi inek kapasitesi falan için para vermezsen lvl lar 10-15-30 falan günde geliyo para verirsen direk lvl atlayabiliyosun inekler tavuklar keçiler vs var parayla oyun altını alıyosun bu altınla da hayvan alıyosun her hayvanı alırken fiyatı ve kazancı yazıyor diyelim 800 altına bi tosun aldın, o tosun 360 gün senin oluyo 360 günde getirisi 1400 lira falan yem yiyo bi de bunlar yem alıyosun depona günlük tüketim üretim falan otomatik işliyo topluyosun günlük üretimi sonra çekiyosun biriktikçe işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 gercek ciftlik de var, urun filan aliyosun oyundan kazandigin parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 banlamasaydınız suark detaylı anlatırdı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 oha nasıl ya ben gerçek inek falan var sanıyodum herkes gidip ineğini görbiliyo falan djgdgds oyun ne ya sdfgfdsgfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ee şey haberi vardı madurlar ineklerini almak için çiftliği basmış jandarmagelmiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 tie fighter gibi inek sandım ama oyunmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 gerçek çiftlik de var da öyle açmışlar ufak tefek yerler millet 1000 inek parası veriyosa o çiftliklerde 40-50 inek falan var gibi düşünün assfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Jaegerjaquez said: ee şey haberi vardı madurlar ineklerini almak için çiftliği basmış jandarmagelmiş falan jandarma asıl inekler dışarda demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar