sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 E ucuncu sirketin teklifi daha kotu o zaman? Sadece 2 teklif mi varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 malatya 3 tane tıklayınca takımın yarısını kovmuş osmanlı lel http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/transfer-gundemi/osmanlisporda-buyuk-revizyon-7-futbolcuyla-144080.html diabate alınabilir aslında. eren'den daha çok iş yapar bizde. gecenin en iyi haberi: https://twitter.com/SdcGltsry_1905/status/898304795420745728 asamoah en geç cuma'ya kadar tr'e gelicekti. €7m bonservis, €2.3m yıllık ücret deniliyor baya iyi doğruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 sardalya said: E ucuncu sirketin teklifi daha kotu o zaman? Sadece 2 teklif mi varmis? 3. O da yapmaz, TOKİ'ye kalıyor. TOKİ ile olan anlaşma pek bilinmiyor. Tezgah hazır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Xenus said: malatya 3 tane tıklayınca takımın yarısını kovmuş osmanlı lel http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/transfer-gundemi/osmanlisporda-buyuk-revizyon-7-futbolcuyla-144080.html diabate alınabilir aslında. eren'den daha çok iş yapar bizde. gecenin en iyi haberi: https://twitter.com/SdcGltsry_1905/status/898304795420745728 asamoah en geç cuma'ya kadar tr'e gelicekti. €7m bonservis, €2.3m yıllık ücret deniliyor baya iyi doğruysa. Riva olayi sacma sapan bir hale gelirse ben gorurum o baya iyi yorumlarini :D Sonra o kontratlari nasil bitirecegini dusunurken kanser olur klupteki herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Riva 2. firmada imza atıp,atmayacağı belli degilmiş asdadasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 ona ragmen gs hisselerinde bir hareketlilik yok, demek ki kimsenin umrunda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rwmoaw1KhA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 34 rakamı nasıl çıktı acaba? her yerde bunu söylüyor. taksitli bonservis ödemelerin bu senekini falan mı sayıyor acaba. kaptaki rakamları toplayınca 41m mi 43 mü ne çıkıyor yani açıkta hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Taksitli bonservis olayi var en az bir oyuncuda diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 said: Osmanlispor - Galatasaray : 2 2.02 oha yurt dışı oranları ben geçen haftanın abartı olduğunu, öyle ahım şahım ekstra süper hayaller kurulmaması gerektiğini düşünüyordum rakip kayseri olunca, ve durumlarından dolayı vs... yazmıştım gs için de osmanlıspor'un da hali ortada, gs'nin en azından abartıldığı kadar iyi olmasa da aç köpek gibi istekli ve hırslı olduğu da ortada. şu oran resmen denemezsen malsındır oranı ya, bülent uygun'a çok rahat koyması gerek bu hafta gs'nin. akşama kadar kasayı batırmazsak ne kadar varsa giriyorum. birlikte sövmek zorunda kalmayız inşallah asdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 2.02 mi? bu resmen kum*r degil buyrun gelin paranizi ikiye katlayin demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 2.02 çok iyi oran ya keşke oynayabilsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 dotabet'te 2.14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Duran toptan gol oldu ama yemedik lan. Tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Aut olan toptan gol atti gs Video hakem gelsin de Besiktas sampiyon olmasin yeaaaaa sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 bu da faulden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 applev0dka said: Aut olan toptan gol atti gs Video hakem gelsin de Besiktas sampiyon olmasin yeaaaaa sdfsds Hahaha, fanatiklik yapmaya ne gerek var be abicim. Takım çok iyi ve hak ederek kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 bi sonraki de ofsayttan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 allahım bu nasıl bir heves. xelcuksuzluk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Celtics said: applev0dka said: Aut olan toptan gol atti gs Video hakem gelsin de Besiktas sampiyon olmasin yeaaaaa sdfsds Hahaha, fanatiklik yapmaya ne gerek var be abicim. Takım çok iyi ve hak ederek kazanıyor. Kafaniz mi guzel ya ? Auta cikan topa aut demek fanatiklkk mi oluyor ? Burda 1 tane yoruma acik penalti 1 hafta tartisildi. Auta aut demem fanatiklik sdfad ulan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Takimin en zayif halkasi Tolga ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Ben GS li değilim ama Gs zaten Top tutuyor,basıyor ve top kapıyor. haliyle gol de atıyor. belki ilk gol out! eee yani? şimdi bu takım 3-4 atmaz ama 2 tane atar rahat rahat önüne bakar gider vodka? Edit : ben okudum o tartışma dediginizi. BJK için bildigin sayfalarca kavga ettin be abi. burada da her pozisyonu kavga edicekseniz işiniz var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 gomis antipatik falan ama adam atıyor arkadaş. topu göremedim golde bildiğin. bülent uygunu da hiç sevmem inş gs 4-5 tane daha atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 En begenmedigim belhanda oldu benim ama yillardir boyle gs gormedim ben. Sakatlik ve sezon icinde yorgunluga bagli dusus çok olmazsa (bu tempo ile elbet olacaktir) sampiyon olur direkt. Osmanli press yapmiyor suan...Maicon soyle bi bakti gelirler mi diye ama yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 enrique said: gomis antipatik falan ama adam atıyor arkadaş. topu göremedim golde bildiğin. bülent uygunu da hiç sevmem inş gs 4-5 tane daha atar. gomisin gecen 2. golu de boyleydi tavana oyle bir nisanliyor ki 125 km/h, demek ki signature move'u bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar