Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

adam sağ kanat ama işte solda oynayabiliyor mu ki? selçuk gaylordu için adamdan max verimi almıyorsak abv böyle takımın yani.

önlibero fernando geldi bile. yedeği tolga kazması olacağına de jong olsa daha iyi tabi.

baktım şimdi belhanda solda da oynayabiliyormuş. rodrigues'i keser herhalde tudor ama duruma göre artık selçuk efendinin de yeri rahat değil.
Sosyal ağlarda paylaş

selçuk kesilecek abi o kesin.zaten sadece 1 orta saha isteniyordu uefa maçından sonra 8 numara transferine de yöneldiler.selçuk un yedeği olsun diye alınsaydı bu kadar para gömmezlerdi.

sol bek transferi ile transferi bitirirler sanırım.hayvan gibi para gömdüler tüm takım yenilendi resmen.bu kadar yeni adamı tudor nasıl yöneticek merak ediyorum.üst akıl ayağına lucescu yu getirecek 4 veya 5. hafta yeni hocamız olur diye tahmin ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Championshipten 30 milyon pounda kaleci alınan, Mbappe için 180 milyonların uçuştuğu, Neymar için 300 milyon + yıllık 30m + otellerden hisselerin konuşulduğu ortamda durum bu.

Acayip bir ortam oluştu fiyatlar konusunda. BJK da geçen sene abubakar için 2,5m€ kiralama 3,3m€ maaş verdi, ilk devre o paralara yazık yazık derken şubattan sonra kimse dönüp bakmadı parasına. Kiralık Adamın maliyeti nerdeyse 6 milyon oldu ama herkes Abou gelsin yine diye bekledi.
Sosyal ağlarda paylaş

cenk ergün o kadar transferden sonra hala sürpriz bi isim olacağı söylemişti geçen gün. duyumlara göre lucas moura'ı kiralamaya çalışıyormuşuz. gerçekleşirse sürpriz değil, mucize olur. gereksizliğin de allah'ı olur sneijder'ı gönderdikten sonra annemizin liginde oynasın diye ona para gömersek.
Sosyal ağlarda paylaş

Badou'nun fiyat pahalı, klasik para saçan Dursun yönetimi ama Feghouli ile birlikte bu seneki en nokta atışı transferi kesinlikle GS'nin. Diğer isimlerde doğru isimler ama olmasa da olur profillerdi çoğu açıdan.

Badou her konuda GS'yi bir tık ileri taşır. Yatma ihtimali de düşük.

Tek sıkıntısı o seviye atlayamama olur. Osmanlı'da bıraktığı yerde lig seviyesinin üstü zaten GS için yeterli olmalı.

Eğer o seviyede kalırsa 7 milyonunun karşılığı mı? Değil ama yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Para yok diye ümidi kesmiştim ama gömü falan mı bulduk nedir? Hani İbo yu alınca ffp ensemize geirdi falan. Başkan al iboyu barışalım işte yoksa bu kadar transfer üzerine gene sahaya çok geleceğini zannetmiyorum taraftarın. Şimdi takım alışacakta , oturacakta ......

Manu ile kontrat bitmiş. Bonservissiz alabileceğiz eğer yanlış anlamadımsa. Bi imza parası birde 1-2 senelik bağladık mı tamamdır. Gerçi adam çok para alıyor

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Badou'nun fiyat pahalı, klasik para saçan Dursun yönetimi ama Feghouli ile birlikte bu seneki en nokta atışı transferi kesinlikle GS'nin. Diğer isimlerde doğru isimler ama olmasa da olur profillerdi çoğu açıdan.

Badou her konuda GS'yi bir tık ileri taşır. Yatma ihtimali de düşük.

Tek sıkıntısı o seviye atlayamama olur. Osmanlı'da bıraktığı yerde lig seviyesinin üstü zaten GS için yeterli olmalı.

Eğer o seviyede kalırsa 7 milyonunun karşılığı mı? Değil ama yapacak bir şey yok.

7+ 3 altyapı oyuncusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...