applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Lancelion said: bjk iki senedir sampiyon, gs sene basinda igor ile 0'dan kadro kurdu neredeyse. cok sasirtici degil kadrolarinin daha oturmus olmasi. 12-13 kisilik kadrosu var gs'nin, kalani formsuz veya bitmis. terim her basin aciklamasinda 'elimizde dar kadro var, herkesi kullanmaya calisiyoruz' diyor surekli. sampiyon olup avrupa'ya gidebilecek olursa kendine gore degisiklikler yapar zaten. oturmuş olmaktan ziyade kalite eksiği var. bu takım 3 sene de birlikte oynasa sunacağı oyunda böyle devasa gelişmeler olmaz. ahmet çalık falan bildiği bidon. ilhan cavcavın son şakası resmen. hal böyle olunca gs cidden bir kaç kişinin eline bakıyor. pattis'in dediği gibi rotasyon kadrosu ligin 6. 7.si takımlar ile mücadele eder ancak. gomis ekstra yapmasa bu sene gs için çok zor olurdu, ama inanılmaz bir adam gomis sırtladı resmen takımı. gs büyük bir yapılanma geçirdi ama 1-2 hamle dışında cidden çok kaliteli değil kurulan kadro da. fernando-gomis verimine yaklaşan 3. isim yok, mariano dersin belki ama savunması patates onun da. haliyle insanlar bir yapılanma daha bekliyor, ama para yok o da sıkıntı. ceza da gelirse gs baya zor zaman geçirir elindekilerle. bu yaz seçimdi, dünya kupasıydı transferiydi baya hareketli geçecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Rewendor said: Stringray said: bjk'nin fosili bile katlıyor çünkü, son maç ideal kadro çıktı yedek kulübesinde vida gönül necip oğuzhan tolgay love vardı. gs ideal kadrosundan 3-4 kişi değişince takım içeride akhisar'dan tarihi fark yemekten güç bela dönüyor lel. 2-0'lık maç, öyle abartılı fazla Akhisar pozisyonu da yok, tarihi fark falan hikaye. Kalite olarak BJK'nın GS'ye göre (stoperlerde Pepe dışında) daha iyi yanı pek yok, ama avantajı kadro derinliği olması. GS'de kadro derinliği yok, biri maça çıkamasa takım patlıyor, işler iyi gitmese müdahaleyle oyuna sokabileceğin adam yok. ben son 15dk baktm, sanki bilerek atmak istemiyor gibilerdi, tabi 2-0 rahatlığı var da, 3e1 falan tonla pozisyon harcadılar hızlı hucumda. gs'nin kalite olarak baya eksiği var ya. gomis > tüm bjk forvetleri x2 hatta onun dışında mesela gelse ilk maça 11 çıkar diyebileceğim adam yok gs'de. Sene başında fernando'yu çok isterdim ama o da yanında n'diaye olmayınca sırıtmaya başladı resmen. bir de medel inanılmaz performans koyunca ortaya ondan da vazgeçtim sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Ahmet Çalık bu takımın as oyuncusu mu? Neden onun üstünden kıyaslıyoruz? Muslera, Nagotomo, Mariano, Fernando, Rodriguez, Feghouli, Gomis gayet beraber oynayınca fark yaratacak adamlar. Serdar Aziz, Maicon, Selçuk, Belhanda yine onlar kadar olmasa da bir tık altta "idare edebilecek", kadro derinliğinde tutulabilecek adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 beraber oynayınca evet zaten fark yarattılar özellikle ilk yarı. oyun iyi olmasa da şok presler yüksek tempo ile çok rahat skora gittiler de. ben biraz bireysel kaliteye baktım. n'diaye ile fernando birlikte çok iyi yükseldiler ama oradan birini çıkarıp yanına donk koyduğunda haliyle aynı etki olmadı. belhanda feguili falan tam pozisyon topçuları, hani oyunda mı değil mi anlamazsın ama gelir 2 tane yapıştırır maçı aldırır sana. savunmada büyük zaaf yaratıyorlar mesela. gs de bunu önde baskı ile telafi etmeye çalışıyor Rewendor said: Muslera, Nagotomo, Mariano, Fernando, Rodriguez, Feghouli, Gomis gayet beraber oynayınca fark yaratacak adamlar. Serdar Aziz, Maicon, Selçuk, Belhanda yine onlar kadar olmasa da bir tık altta "idare edebilecek", kadro derinliğinde tutulabilecek adamlar. bunları istemez artık terim imkanı olsa. gomis-fernando-muslera 11e yazar kalanı hamle oyuncusu olur transfer yapabilirse takım olarak bakarsak gs kötü takım değil ama bireysel olarak büyük eksikleri var, terim devam ederse-ki para yoksa edeceğini sanmam- yine 5-6 tane 11e transfer yapacaktır gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 gomis yanına mariano da iyi gider sizde. gönül baya formsuz bu sene. savunması nispeyen zayıf ama hucumda yaptığı işler ligin en iyisi mevkiinde. stoke düştü gibi birşey bu arada. bjk ve fb nin yaptığını da bir kere biz yapalım badou gelsin 1 sene kiralık oynasın mis iste. sene basindan beri ndiayeceyiz. su adami biz niye getiremiyoruz bodo glimtden asil soru o gerci sadfh. tam bizim ligin orta sahasi iste savruk falan ama bu tip topcular isteniyor artik. o yasta ve eksiklerine ragmen 16 milyona epl yapti adam hic CL falan oynamadan. https://www.youtube.com/watch?v=2UNYaeDXp1Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 valla muğdat denilen adam yerine sağlıklı bir 25 yaşında birey oynasa direk farktı maç benim gördüğüm kadarıyla onun dışında saydığın adamların gomis dışında hepsine daha bu sene gs taraftarı tarafından haklı olarak dönem dönem küfredildi, bir süreklilikleri felan yok bir tanesini bile bjk kadrosunda görmek istemem ben mesela sadece bu sene bjk'de bu kadar gol atamayacağını bile bile yine de gomis derdim en azından bizim forvetlerden daha yararlı olurdu çünkü Rewendor said: Ahmet Çalık bu takımın as oyuncusu mu? Neden onun üstünden kıyaslıyoruz? Muslera, Nagotomo, Mariano, Fernando, Rodriguez, Feghouli, Gomis gayet beraber oynayınca fark yaratacak adamlar. Serdar Aziz, Maicon, Selçuk, Belhanda yine onlar kadar olmasa da bir tık altta "idare edebilecek", kadro derinliğinde tutulabilecek adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 mariano'nun hücumunu beğeniyorum ama bize q7'nin arkasını toplayacak adam gerek sdsafa gönül biraz o hamallığı yapıyor. mariano-q7 kanadı biraz otoban olur. yoksa farklı bir durumda isterim mariano'yu gönül'ün de çok iyi maçları var çok kötü maçları var çok dalgalanıyor performansı, ama en azından savunmada stabil ne vereceğini biliyorsun adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 applev0dka said: onun dışında mesela gelse ilk maça 11 çıkar diyebileceğim adam yok gs'de. Beşiktaş'a Neymar da gelse ilk 6 hafta yedek. Hamsitavanın kana karışma süresi falan sanırım. Rewendor said: Serdar Aziz, Maicon, Selçuk, Belhanda yine onlar kadar olmasa da bir tık altta "idare edebilecek", kadro derinliğinde tutulabilecek adamlar. İlginç ben de en çok maykon'u begeniyodum gs'de. Bizimle olan maçta ayakta kalabildiği için gözüme çaprmış belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 nşa'da yaptığım yorum şenor biraz kapsam dışı sdsafas maicon'un notunu österadawawd maçında verdim ya, ilk defa savunma yapıyor gibiydi dsafa. sonra toparladı ilk yarı tüm gs kadrosu ile yükseldi ama ardından baya geri gitmeye başladı o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 mayikon himbil ya. onde bastigimiz her mac arkada sapitir. tam otobuscu hocanin tandemi. ver aykuta sarilip uyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 gs topici yine amatem'e donmus, allah kurtarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 7 Blok kapatılmış GS de. Ben maçta toplu kötü tezahürat hatırlamıyorum. Bir Mustafa Kemalin Askerleriyiz tezahüratı var o değildir değil mi? BJK maçında 25 bin kişi giremeyecek :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Blok o ya, seyircisiz değil, kulüp göbek atıyordur kaç tane daha bilet satabileceğim yaşasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 toplu küfür gerekmiyor ceza için. blok kapatmanın esprisi o zaten. göztepe maçında yeni açıkta bir grup küfür etti göztepelilere, geri kalan tribünler şştt falan yaptı. orada 4 blok ceza aldı. MK askerleriyizlik durum yok yani. yayına gelmeyen küfür olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Terim de ceza alacak herhalde, mülayimleşti diyenlere duyurulur. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında dün akşam oynadıkları Teleset Mobilya Akhisarspor maçındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Terim'in maçın gözlemcisi Oğuz Arıkal'a "Bana ukalalık yapma, zaten hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin? yürü git" diyerek gözlemcinin üzerine yürümüş. Bütün bunlar rapor edildiği için PFDK’ya sevkedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 maç kazanırken herkes efendi ya. bizim seyirciler sahaya atlayıp eboue falan kovalıyordu barzo gibi sdsafas şampiyonluklar gelince herkes uysallaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 FT'nin efendi olmak gibi bir derdi olmadi ki zaten. Ama efendi gibi gecinip saga sola kufur etmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 evet. pazarlama ogesi olarak fanatiklere yedirmesi bile mumkun degil. halini anca kebapci dayagi notrluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 terime para cezası vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Lancelion said: bjk iki senedir sampiyon, gs sene basinda igor ile 0'dan kadro kurdu neredeyse. cok sasirtici degil kadrolarinin daha oturmus olmasi. 12-13 kisilik kadrosu var gs'nin, kalani formsuz veya bitmis. terim her basin aciklamasinda 'elimizde dar kadro var, herkesi kullanmaya calisiyoruz' diyor surekli. sampiyon olup avrupa'ya gidebilecek olursa kendine gore degisiklikler yapar zaten. Olay bu yani. Şu an BJK-GS kadro karşılaştırılmasına gidilmiş arkadaşlar kimseyi almıyormuş bizden ilk 11'e ama şu an bile net olarak Nando(Fabri), Serdar Aziz(Tosic), Fernando(Atiba), Gomis(Tüm forvetler), Mariano(GG) BJK'deki muadillerinden bana göre daha iyi. Bir de BJK fedadan beri üstüne koyarak ve maddi başarılarla bir kadro kuruyor, kümülatif bir kalite artışı var. Galatasaray da şu anki 0'dan kurulmuş kadrosunu upgrade edecektir başarı gelirse. İlk 11'i zor revize ettik, rotasyonu güçlendirmek için ilerisini görmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Basari gelirse once borc odeyeceksiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Negredo+ Love + bir miktar para versek Gomis eder mi Ben çok beğeniyorum gomis reyzi hatta gomis>Tr tüm forvetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Bir de holosko olursa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Darksun said: terime para cezası vermişler. 13 bin cezayı 5 dakika içinde 14bin tl olarak eft yapmış fddskçsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Geçen arkadasla konustuk bu konuyu. Baskanlara verilen para cezası hak mahrumiyeti gibi şeylerin etkisi sifir ya adam zaten gunde harcıyor o parayi sdfsf Haliyle yaptirim gucu olmayinca baskanlar aptal aptal ortami gerecek seyler demeye devam ediyor. Yeni kanun getirceksin x gun hak mahrumiyeti alan yöneticinin yoneticiligi duser diye cicek gibi olur futbol iklimi sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar